StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

massa blod och monster !!!

Frureinhold.se / 02 November, 2008 - 17:15 /

nu var halloween över och igår var det många skrämmande ansikten ute, jag, emelie och diana skulle till studentkåren men allt börjde i min lilla lägenhet. Och att tillägga jag och diana var skolflickor, och emelie var pumpa, till sista sekund då hon också ville vara sexig och snyggare än vad hon redan är (puman själv) så vi fick slängt på henne ngr sexiga kläder och så bar det av upp till thn. Det fick bli några snappsar baileys och sprit drinkar :D röda som bloood !! efter det åkte vi till dianas killes kompisar, där man blev i tvingad mintu, bläää trodde jag skulle sluta andas, inte igen. Vid nio åkte jag och emelie in, dock var det helt dött, haha tragiskt. Det går 10 000 studenter på vår skola, lika många som på chalmers, och det var inte allt för mkt drag haha men jag emelie livade upp stämningen. Sen kom diana och elisabeth och då blev det ännu mera dans, tack för en underbar kväll studentkompisar !! får ha en fest snart igen men då i elisabeths lägenhet mohaha !!

idag mår man som man förtjänar, men andreas har tagit hand om mig, älskar dej såå mycket hjärtat bäst i världen är du !! (L)

nä inte mkt mer idag ska bara slappa och imon är jag ledig så då ska jag åka till kungälv och handla lite smått och gott :D kolla på present till andreas också så iof. borde jag åka till thn kanske. Ah får se, kanske kan få med mallan ballan !

ha en bra kväll och gå in på min hemsida och kolla in julklappar, finns något för alla !

www.jennifer.tang.marykay.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: