StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Påskhelgen med sol i sinnet

Frureinhold.se / 31 Mars, 2013 - 15:38 / Vardagen
0 Kommentarer

Hur gott väder är det inte ute ?! ligger just nu och kollar på allsvenskan premiären, men innan detta har vi gått en lång promenad i lödöse samt fikat i uterummet. Mamma och pappa har nog sveriges underbaraste uterum :p nä men solen ligger på hela dagen och på våren och hösten är det såååå skönt och sitta där. På sommaren är det insane varmt, men de har glasparti som man kan skjuta åt sidan helt :) Igår satt jag i öppningen i bara linne och solade :) love it ! Robin är ute och räknar på hur mkt material vi behöver till altanen som skall byggas nu i vår, tror han räknade på att den skulle bli runt 103 kvadratmeter stor :D yeeeiii ! hoppas den inte tar allt för lång tid att bygga, måste gjuta plintar osv....
 
Skall snart gå upp och väcka sömntutan och börja laga mat. Har massa fina bilder på kameran, men dom lägger jag upp ikväll :) hailey älskar allafall påsken :p hennes påskägg är nog snäppet bättre än att fylla år, helt lyrisk ! Var även uppe och satte tulpaner på mormors grav, gula tulpaner är ju riktigt fint :D sen matade vi ankorna förut på vår promenad. Slänger även upp kort från igår när hailey ville mysa med mammie, händer inte allt för ofta :)
 

Glad påsk

Frureinhold.se / 30 Mars, 2013 - 10:36 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu far vi till lödöse för att fira påsk där :) valde riktigt påskiga/vårliga kläder :) hailey var inte för att få målade prickar i ansiktet eller ha en sjal på huvudet :p


Buddha

Frureinhold.se / 29 Mars, 2013 - 20:54 / Vardagen
0 Kommentarer

The secret of Health for both mind and body is not to Mourn for The past, worry about The future, or anticipate troubles, but to live in The present moment wisley and earnestly - buddha
 
Lev i nuet och gör det på ett sätt som du själv kan vara stolt över ! Ditt liv är ditt liv, mitt liv är mitt liv och jag tänker leva, leva för dagen och leva för livet ! 

 

Låååång fredag

Frureinhold.se / 29 Mars, 2013 - 19:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud egentligen orkar jag inte skriva ngn direkt update här och nu, men jag kör en snabb update ! Vi var ju som sagt ute på smultron och tång igår, otroligt mysigt ställe som vi helt klart kommer åka tillbaka till i sommar. Vi var nog inte hemma förän 1 snåret och hailey sov som en stock. Jag ville bara krypa ner och gosa in mig runt henne :D Hon sov ända till 04.45 ?!?!?!?! vaknar av en lite hand på huvudet som säger, mamma mamma.... i med välling och som tur var somnade hon om till 07.00. Då släppte jag ut henne till veronica och bert som låg i soffan och sov :p snällt av dom att låna ut deras goa säng till oss :D Jag tog mig friheten att sova  1 h till :D Dock är jag väldigt yr nu på eftermiddagen och så har sovit en stund till uppe i vår säng. Riktigt jobbigt när hela marken lutar åt sidan, snacka om fylla blandat med slänggungorna. (och då har jag inte ens druckit) Men men nu blir det att svulla godis, kolla på vamps och lets dance. Lugn och skön kväll helt enkelt. Hailey sover så gott redan och imorgon bär det av till lödöse !! 
 
Hailey åkte traktor idag, coolaste farfarn ever <3

På plats

Frureinhold.se / 28 Mars, 2013 - 20:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud vilket mysigt ställe smultron och tång, kan varmt rekomendera att gå hit :)


På g

Frureinhold.se / 28 Mars, 2013 - 16:16 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vi påväg upp till uddevalla, solen steker som bara den och jag har en sån go feeling i kroppen. Hailey skall passas av Robins föräldrar ikväll när hon sover och vi skall vara ute i grundsund. Smultron och tång öppnar för året med ny ägare :) Magnus som han heter är en kompis till Robin och hans pappa :) aaaaah love life !!


Tränat

Frureinhold.se / 28 Mars, 2013 - 12:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Benen pulserar och jag har precis duschat och kollar på det sista avsnittet av oth. Jag kommer börja kolla om igen, jag kan inte vara utan den serien :) så himla bra. Hailey sover, hon var så himla duktig idag när jag var i stallet. Madde passade henne medan jag red och det var så jäkla uppfriskande att rida ett riktigt jobb pass. Benen skall värka när man hoppar av och det kan jag lova att de gjorde.

Robin är på g hem och då tar han bilen och åker och tvättar den. Måste ju bli lite påskfin :) vi skall upp till Uddevalla idag istället och ut till grundsund ikväll och inviga en ny krog :) super roligt, vet dock inte vad jag skall ha på mig. Tänkte stilrent tajt och snyggt med klackar. Tror det blir så :)

Slänger upp lite kort sen så får ni se :) här får ni en bild på hailey imorse när hon tränade på att vara påskkärring ;) kram på er !


Morgon

Frureinhold.se / 28 Mars, 2013 - 08:48 / videor
0 Kommentarer

Snackar lite om stallet att rida och såklart att åka bileeen :D


Promenera

Frureinhold.se / 27 Mars, 2013 - 19:30 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag gick ju som sagt bort och hämtade hailey och jag kunde inte i min vildaste fantasti tro att hailey skulle gå hela vägen hem. Men jodå, hon gick och gick det är ca 1.5 km :) hon Putte även vagnen framför sig, kanske kändes som ett stöd men det är ju ändå tungt :p

Väl hemma tog vi en liten smörgås och väntade in Robin. Jag hade ju förberett äggen som de fick leta efter. Hailey blev så glad när hon öppnade sitt ägg och fick se alla goda saker. En smootie fick det bli direkt :) nu sover hon allafall och jag somnar snart i soffan :p


Påskägg

Frureinhold.se / 27 Mars, 2013 - 14:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag kommer nog få många suck och stön nu, men jag får sånna bakteriella fobier och bara tanken på att äta något av de lösgodiset som säljs på Maxi just nu får mig att ...... Anyway, jag har köpt lite små påsar av olika påskgodisar och tryckt ner i ett ägg. Hailey har även fått två nya nappar som lyser i mörkret :D så jäkla coola. Måste prova dom sen. Skall snart ta på mig och gå bort och hämta mitt lilla hjärtegull :)


Påsklunch ala india

Frureinhold.se / 27 Mars, 2013 - 13:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag blev det påsklunch på truly india ;) inte direkt ngn påsk känsla direkt hihi men abbe ville visa mig indisk mat så why not :) åt kyckling med ngn söt kryddig och mild smak :) helt okej och så fick man bröd till.

Nu är jag på g hem, handla först och promenera och hämta hailey sen :)


Nyttig mellis

Frureinhold.se / 27 Mars, 2013 - 11:14 / Vardagen
0 Kommentarer

Sitter i skolan och har kursavslutning. Shit att jag redan gjort två kurser?! 1 kvar sen lov. Skall vara ledig i sommar vilket är skönt. Jag har börjat planera min c-uppsats som jag skall läsa till våren. Planen är att göra den ihop med abbe, alltid skönt att göra ett arbete ihop.

Men snart slutar vi för dagen och då blir det hemgång :) kan inte hämta hailey förän efter 14.00 då hon sover middag. Men funderar på att promenera bort och hämta henne :)


Favorit i repris

Frureinhold.se / 26 Mars, 2013 - 20:12 / Hailey
0 Kommentarer

Hur söt hon inte ?! Älskade lilla hjärtegull !!


Skräck för att bli sjuk

Frureinhold.se / 26 Mars, 2013 - 19:57 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag i soffan, mentalt och fysiskt utmattad. Vaknade i morse av att reservdagmamman ringde och sa att vår vanliga dagmamma fått magsjuka :/ jag hatar magsjuka och från den sekunden som jag gick höra att hon blivit sjuk började min kräkreglex och magkatarr. Ärligt ?! Jag måste vara hypokondriker av högsta nivå. Jag har inte blivit sjuk och ingen i familjen heller än. Men det är först imon som vi kan vara säkra på att inte blivit smittade.

Efter skolan åkte jag hem, städade hela huset och bytte sängkläder samt tvättade snuttisar och kokade nappar haha. Mer än såhär kan jag inte göra :) vi har även varit ute och ridit en lång tur i skogen nu på ef. Helt underbart, dock är jag lite mör i kroppen. Men det är också skönt :)


Ridtur

Frureinhold.se / 25 Mars, 2013 - 20:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag har jag hunnit rida både Carisma och Gullan :) riktiga kanon ritter, framförallt med Gullan. Körde stenhårt på gångarterna och de är så stor skillnad nu och när jag började rida. Nu kan jag få den luftiga traven som jag saknat och den explosiva galoppen. Vi satte upp en kombination med en oxer som avslutning på 110 :) hon hoppade som om det bar 140 :p helt sjukt vad hon tryckte ifrån, fick klamra mig fast ordentligt :)

Har även gjort våfflor idag till familjen och pappa som kom på besök :) det är ju våffeldagen om ngn missat det. Hailey fick även våfflor hos sin dagmamma idag :) mysigt värre !!


önskelista till hailey

Frureinhold.se / 25 Mars, 2013 - 14:33 / Shopping
0 Kommentarer

Det finns så mycket fint som jag skulle vilja köpa till min lilla docka :) Brands for kids är en riktigt bra sida i allt o allo. Slänger in lite bilder på saker som jag gärna hade köpt, det som ligger prio just nu är en lunchi och en resväska från skip hop :) Kan inte bestämma vilken väska det blir :) har ju nyckelpigan som dagmammeväska :) urgulliga. Allt finns på Brands for kids !
 

skalkläder

Frureinhold.se / 25 Mars, 2013 - 10:11 / Shopping
3 Kommentarer

Har börjat fundera på skalkläder till hailey som hon skall ha hos dagmamman. Jag gillar att hitta kläder som inte bara finns på kappahl, lindex och hm även fast de alltid har mkt snyggt är det så kul att hitta ngt unikt :) Köper mycket på zalando.se och även denna gången har jag hittat massor av fint :D Har ni börjat leta skalkläder?
 
Den sista regnjackan var ju bara så söt att jag dör :D

oxxo

Frureinhold.se / 25 Mars, 2013 - 08:29 / Shopping
0 Kommentarer

Igår hade campadre utförsäljning av oxxo smycken, eftersom jag hade lite innestående pengar efter deras slarv passade jag på att köpa ett nytt halsband och nya örhängen :) älskar smycken och jag kan inte få nog av lite nytt :) Jag gillar verkligen dessa shoppingsidor som alltid har bra erbjudanden. De sidor jag kikar mest på är members, campadre, groupon, lets deal och sen har ju alltid zalando bra priser :) 
 


Bilder från idag

Frureinhold.se / 24 Mars, 2013 - 20:38 / Foto
1 Kommentarer

Univerreum får 5 av 5 möjliga, vilket underbart ställe !! det enda som var lite dåligt var maten, dåligt utbud och dyrt, men bortsätt från det var det kanon :)
 
 
 

Ååååh hopp

Frureinhold.se / 24 Mars, 2013 - 15:21 / videor
0 Kommentarer

Lilltjejen har lärt sig att hoppa med luft under sig :) svårt att fånga det bästa hoppet, men just nu är det ett jäkla hoppande här hemma :D tokfia !!


Universeum

Frureinhold.se / 24 Mars, 2013 - 10:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu drar vi till Gbg och ger oss på universeum :) lyssna på dethär, jag har aldrig varit där haha. Snacka om att vara seg :) men idag skall vi dit. Vädret levererar, strålande sol och 1 pluss. Njuuuuter.


7 A.M

Frureinhold.se / 24 Mars, 2013 - 08:57 / Shopping
0 Kommentarer

Nu har campadre utförsäljning av 7 A.M:s produkter och bla den åkpåsen som hailey har ! Jag är grymt nöjd med den och sen är den riktigt snygg också :) Det är bra kvalité och finns många checka lösningar till dig och ditt barn!
Är ni inte medlem på campadre är det bara att skriva en kommentar eller maila ([email protected]) mig så fixar jag en invite :) 
 
Kram på er <3

Forma sin egen lycka

Frureinhold.se / 23 Mars, 2013 - 22:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag läser inte så många bloggar längre, tiden finns inte på samma sätt och så hittar jag inget som lockar mig. Men det är inte vad detta inlägg skall handla om, utan om människor som ogillar människor som skriver om sina rosa lyckobubblor. Jag är en person som är väldigt positiv, lycklig och har en god självkännedom. Jag har gått igenom mycket och framför allt gått igenom mig själv utan och innan ett par gånger. Jag känner min kropp både i psyket och fysiskt. Jag har min ups and downs, men oftast är jag väldigt ups. Kan ibland få känslan att jag är i ett ständigt lyckorus. Jag tror det kan störa folk extremt mycket att jag är så extremt positiv och glad. Men jag vet det, jag vet att det kan reta gallfeber på folk så jag säger det rätt ut. Hej jag heter jennifer och kan nästan aldrig vara tyst och försöker jag vara tyst pratar jag bara mer, jag är extremt positiv och glad och blir stressad av negativa bittra människor. 
 
Jag tror mycket handlar om hormoner, jag äter femal balans, har käkat dom i 2.5 månad och så som jag mår nu är helt insane ahaha :p om jag var glad och positiv innan så är jag näst intill överdriven nu :p Men förutom hormoner så tror jag det är viktig att hitta sig själv, ställa sig frågan, vem är jag ?? vad är det som gör att jag är den jag är och hur kan jag påverka mitt sätt att tänka och leva? Nästa steg är att ingen annan än du själv kan bestämma om du skall vara lycklig eller ej. Det kommer inget brev på posten där det står, nu är du lycklig grattis. Det finns inga pengar som kan köpa lycka, sure man kan kan köpa saker som gör än lycklig för stunden, men ren och sann lycka tror jag att man inte kan köpa. Det är något som ligger inom sig, själen! 
 
Jag vaknar nästan varje morgon med ett leende på läpparna, Hailey ropar från sitt rum, mamma, mamma mamma.. trots att mina ögon är fyllda i sömn så kan jag inte annat än att vara lycklig. Självklart är jag trött, hängig, frustrerad, stressad osv osv. Men jag är ändå lycklig. Lycklig över att vara frisk, lycklig över att ha så fina familjer, lycklig över att få leva. Snart är det över och vem vill se tillbaka på livet och se allt det negativa. Jag kommer på mig själv sitta och le, lite som ett psykfall nästan. Men jag kan inte rå för det, jag är hög på livet. Jag har sett döden men jag har också sett ett liv födas, kontrasterna går inte att beskriva. Döden gör så fruktansvärt ont, det hugger och värker, men livet sprider sån lycka. Se möjligheten och inte svårigheten, gör det du vill och inte det någon säger till dig att göra. Känns det du vill känna och låt dig leva ! Du vet aldrig när det inte går mer <3 Men självklart får alla lov att vara precis så som dom vill, jag säger bara utifrån mitt sätt att tänka och leva :) 
 
Kärlek till er alla !
 

Emmaljunga scooter s rosa/svart

Frureinhold.se / 23 Mars, 2013 - 21:06 / Hailey
0 Kommentarer

Det kommer att bli denna, en rosa/svart emmaljunga scooter s. Var nere och provkörde den i veckan och den kändes kanon, jag kommer ha svårt att vänja mig med att inte se hailey hela tiden. Men det finns ett kikhål vid taket, så lite koll kan jag ändå ha :) Det verkar som den kommer levereas v 17, så hoppas på det bästa ! :) vill helst ha den nu nu nu !
 
 
 
 

Mammas hjärtegull

Frureinhold.se / 23 Mars, 2013 - 18:55 / videor
0 Kommentarer

Hur go får man lov att bli?? Hon är allt ett litet charmtroll <3


Härlig dag

Frureinhold.se / 23 Mars, 2013 - 18:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Vilken sol det varit idag, 2 grader varmt och sol + ingen blåst alls :) det är lyxigt ! Jag åkte som sagt upp till Haileys farmor och farfar idag. Vi ses så sällan så tyckte att det kunde passa bra idag. Vi var där mellan 11-14, Hailey bus sov påvägen dit och på vägen hem så nu fick jag lägga henne. Hon var helt slut. Själv sitter jag i soffan och skall snart se på vampire diaries, en riktigt bra serie som inte blir dålig. Är inne på 4 säsongen nu och jag vill bara ha meeeeeer :D Skall även sätta på lite kaffe och bara ta det lugnt denna lördag kväll. Imorgon kommer robin hem vilket jag ser fram emot en massa ! Känner att jag inte har så mkt att lägga till idag, en riktig slappis dag helt enkelt :)
 
 
 

Bokenäs

Frureinhold.se / 23 Mars, 2013 - 10:16 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu drar jag och hailey till farmor och farfar i Bokenäs :) det är strålande sol och helt vindstilla. Hailey lärde sig säga tindra imorse, eller ah mer ninna :) men ändå, super gulligt. Så nu kan hon säga både Tuda och Ninna :) hör av mig under dagen ! Kram på er alla


dags att sova snart

Frureinhold.se / 22 Mars, 2013 - 22:18 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu ligger jag, ny duschad och slapp i soffan. Det blev god mat på danilo och godis på de till filmen :) Jag tycker verkligen om mina goa goa syster. Trots att det skiljer 14 år mellan oss så känns det inte som det skiljer en dag, egentligen gör det ju inte de :p vi fyller ju på samma dag, bara olika år :D Jag kikar även på fotbollen som inte direkt är mkt att hänga i granen tyvärr, vart är intensiteten?? Varför kan de inte spela som de spelade mot tyskland sista 10?? det är liksom irland de möter, IRLAND ?! bor det ens folk där?? skämt och sido, in med ett mål nu hejja hejja !! Imorgon får vi se vad vi hittar på, på söndag är det universeum som gäller !
 

Vikt och längd

Frureinhold.se / 22 Mars, 2013 - 15:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Det gick bra nere på bvc, hon blev jätte ledsen när hon fick sprutan men efter stund var det lugnt igen. Hon gav till och med Pia en kram innan vi skulle gå :p sötnosen ! Hon är allafall 83 cm lång nu och väger 11.9 kg. Om en stund kommer mamma hit med både tindra och tuva, jag och jessica skall på bio :) skall bli riktigt mysigt, med lite gott att äta innan och sen bio :) vi tog den tidiga bion så vi kommer hem i tid :) hade egentligen velat se filmen ego, men den gick bara på förmiddagen :( så det fick bli this is 40, tror den kan vara roande. Speglar nog många relationer där man gift sig, skaffa, barn villa osv osv. slänger in trailern här :)
 
 
Edit: Denna filmen tycker jag alla som är i en relation och har varit en längre tid skall se :P Framförallt er som kanske har levt ihop i över 10 år :p Jag skrattade stundvis så jag fick ont i magen, den är inte alls som andra komedier utan något annat vilket jag gillade ! Den speglar nog mångas vardag, glöm aldrig vem det var du föll för och glöm aldrig vem som föll för dig :) den får ♥♥♥♥ av 5 möjliga :)

BVC

Frureinhold.se / 22 Mars, 2013 - 12:42 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det snart dags för 1.5 års kontroll för lilla hailey :) hon ligger och sover i sin bilbarnstol nu och jag lyssnar på podcast. Vi har flängt runt halva Kungälv hela morgonen. Var bl.a. På Kungälvs garden center, hade plockat på mig en jäkla massa växter och allt började med att jag frågade vad en låda med penseer kostade. Som svar fick jag, lite snäsigt att hon inte visste och att jag fick gå till kassan och fråga?! Strike one. Sen när jag väl kom till kassan bad jag om terassjord. Då fick jag massa snäsiga frågor om mina palmer och kände mig enormt dumförklarad. Det låter kanske inte mkt här, men om jag skall förklara känslan var det som att ha en klump i magen och känna sig riktigt illa behandlad. Jag lämnade tillbaka alla växter och åkte därifrån. Just de jag frågade om påskliljorna hur många minus de klarade och tydligen skall man veta det själv, för som svar fick jag; det är för kallt nu. Okej?! Var det min fråga ?? Nä aldrig mer, fy !!

Åkte till Maxi och köpte svindyr jord där och lite annat fredagsmys :)


TÄVLINGSDAGS

Frureinhold.se / 22 Mars, 2013 - 08:10 / Tävlingar
1 Kommentarer

I samarbete med Mireo lottar jag nu ut en valfri vårmössa. Pojk/flickmönstrad eller ellenmössan m.m. En perfekt present att ge bort till sitt barn, barnbarn, kusin, syssling you name it ! (Läs mer om de olika mössorna på Mireo.se)

Tävlingsregler!
1. Gilla Mireo och en chic mammas bekännelser på Facebook
2. Gilla och dela bilden

Tävlingen avslutas den 12 april ♥

Lycka till !
 
 

Mireo ellen mössan

Frureinhold.se / 21 Mars, 2013 - 21:07 / Foto
1 Kommentarer

Här kommer lite härliga bilder från idag :) det var snuskigt kallt uppe vid fontin, men ändå väldigt skönt när man satt i lä. Vi hade med oss fika och såklart kameran, det finns så lite kort på mig och hailey ihop, så jessica fick agera fotograf för en stund :) 
 

Carro och Corvette 1.10

Frureinhold.se / 21 Mars, 2013 - 20:03 / videor
0 Kommentarer

Pay and jump troya horse arena !!


Badat

Frureinhold.se / 21 Mars, 2013 - 16:33 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har vi precis varit och badat :) så himla mysigt och hailey var helt sjövild :p hoppa från kanten och flöt runt i sin lilla badring :) nu blir det middag hos syster och hämtning av palmer :D


Skogsmulle

Frureinhold.se / 21 Mars, 2013 - 12:25 / videor
0 Kommentarer

Vi kom nyss hem efter en tur uppe i fontin :) det blåste mer eller mindre storm ute så det fick bli en snabb fika och sen hem igen :) hailey traskade på bra, gullungen !!


Påskpyssel

Frureinhold.se / 20 Mars, 2013 - 19:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Fick ett mms av dagmamman idag när hailey satt och målade sin första påsktupp :) så himla gulligt och roligt att ha med sig hem :)


ridpassen

Frureinhold.se / 20 Mars, 2013 - 14:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Så nu är jag hemma igen efter en riktigt kall tur ute med hästarna :) jag hade sån tur när jag kom till stallet då Tess redan var ute och longerade Carisma, passade på att hämta sadeln direkt och hoppa upp. Smidigt snabbt och enkelt :) Hon gick jätte fint, framför mig och med ett lätt stöd på handen :) tummen upp ! Vi körde lite volter och serpentiner, bra övning för att hitta stödet. 
 
Visst är hon läcker :) gullan fick gå ett longerings pass med inspänning. Hon släppte riktigt fint mot slutet, hade även travbommar så hon fick träna magmusklerna lite. 
sötnosen har ngt på mulen :p riktiga kelgrisar var dom båda två idag :)

Håll utkik

Frureinhold.se / 20 Mars, 2013 - 10:00 / Tävlingar
0 Kommentarer

I samarbete med Mireo.se kommer jag snart att presentera ett tävling/utlottning av den fantastiska Ellenmössan. Hailey fick hem sin igår, svart med vit spets och hennes namn tryckt på i härliga romantiska tyger. Detta får ni helt enkelt inte missa :) 
 

mamma du har ojämt hår :p

Frureinhold.se / 19 Mars, 2013 - 22:43 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det snart dags för sängen, robin packar det sista och jag som är sån hönsmamma måste se till att han får med sig allt :p Han är ju resvan så han brukar komma ihåg det mesta, men han har allt tur som har mig :P Kommer sakna ihjäl mig :p har nog inte insett hur lång tid det är ons-sön, men tiden kommer nog som jag skrev innan att gå fort. 
 
Undra vad hailey tänker när hon pillar i mitt hår, 1 kanske åååh mamma vilket fint hår du har eller 2: mamma du har missat i färgningen, det är ju helt ojämt ;P ngt är det som hon funderar på :)

Lång dag

Frureinhold.se / 19 Mars, 2013 - 21:05 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu sitter vi båda i soffan. Sista kvällen med gänget, nädå men imorgon ska Robin åk till Sälen ihop med min pappa, Mikael och ngr andra grabbar :D roligt för dom, men jag skall inte hållas osysselsatt. Imorgon flyttar syster med barn hit :p jag skall hinna rida två hästar imon och plugga. Sen på tor skall jag på praktik och greja lite. På fredag skall jag och syster på bio och även dricka ett glas vin :) helgen får vi se vad vi hittar på kansk universeum?? Som sagt vi kommer ha att göra. Har min planeringarapport som skall skrivas på 8-10 sidor !!?? Har skrivit 8 sidor hittils och ett ledarskapsmanifest på 6 sidor. Skönt att ha deadlines, men också lite stressande.

Inkomstdeklarationen kom idag med, det blev tummen upp vilket känns bra :) får ni också ångest varje gång den dimper ner?? Jag får en klump i magen varje gång haha.


Gellack

Frureinhold.se / 19 Mars, 2013 - 15:02 / Vardagen
1 Kommentarer

Har gjort supersnygga gellack naglar hos Johanna idag :) vi busade till det med 4 bruna och 1 rosa :) detta sitter kvar på nageln i ca 3 v sen får man fylla på då nageln växer :) grymt alternativ om man har lagom långa nAglar själv.


Lets go for a ride

Frureinhold.se / 19 Mars, 2013 - 11:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu åker vi upp till lödöse en sväng, ska bl.a. Förbi mira som fyller 1 år idag :) hailey gjorde en liten koja i morse :p


Godmorgon

Frureinhold.se / 18 Mars, 2013 - 10:01 / Foto
0 Kommentarer

Nu blir det bara en snabb update, måste ta oss ut med macy om en liten stund :) Det är soligt och fint ute, men blåser endel så det borde vara kallt också :/ Men men det är bara att gilla läget. Skriver mer sen, här kommer lite kort från igår :) Jag är så nöjd med helgens fotogrageringar, alla kort är så fina och att fånga alla dessa ögonblick är så lyxigt !! 
 

Lite kort från idag !

Frureinhold.se / 17 Mars, 2013 - 19:47 / Foto
0 Kommentarer

Imorgon kommer fler på Mira, men nu blir det film, är helt slut efter dagens tripper ! men kan inte annat än att njuta, fick ju till och med se kometen :D den som kommer var 6 miljoner år :D jag var så lycklig att till och med fånga den på bild !
 

 

mitt hår idag

Frureinhold.se / 17 Mars, 2013 - 17:09 / Vardagen
0 Kommentarer

Vi har ju som sagt varit hos Johanna och tobias idag, hon hade tagit med sig färg hem och när killarna gick ut med kidsen passade vi på att exprimentera lite :) Vi provade att lägga i tre olika färger i mocka ton :) Tyckte det blev jätte bra, passade även på att klippa topparna vilket var nödvändigt :) Hailey fick även klippt sig för andra gången i sitt liv och det gick såååå bra :) Har även tagit runt 200 bilder på Mira som jag skall sätta tänderna i när jag kommer hem. Först nu skall vi spendera lite tid hos mormor och morfar (haileys). Mitt hår börjar bli riktigt fylligt :) skall vårda det ordentligt nu, så när det blir långt håller det e n god kvalité :) Vi hörs sen med en rejäl bildbomb !! 
Måste också ge massa kärlek till mina underbara vänner, tänk vad lyckligt lottad man är ! 

Mitt hår idag

Frureinhold.se / 16 Mars, 2013 - 21:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Fick bli en enkel uppsättning idag :) flätor är alltid snyggt !!


smakprov från idag

Frureinhold.se / 16 Mars, 2013 - 20:01 / Foto
0 Kommentarer

Gud jag har så mkt fina kort från idag !! vilka modeller jag har som vänner asså :D Dessa bilder är strängt förbjudna att använda låna eller kopiera utan min tillåtelse, skulle detta ske blir det polisanmälan och böter !
Modeller: Mickaela och Troy
Foto: Jag

OPI

Frureinhold.se / 16 Mars, 2013 - 15:20 / Shopping
0 Kommentarer

Om det är något som jag konstaterat efter att ha använt OPI nagellack, är att de är outstanding. Sitter kvar längre och håller en snygg glans ! Våren bjuder på helt underbara färger och jag tänker önska mig alla :D haha nä men jag kommer sluta köpa något annat, hellre ha färre nagellack och som håller än att ha flera som inte sitter kvar. Kan även rekomendera gellack, de sitter kvar i 2-3 v och funkar kanon :)
 


Palmer

Frureinhold.se / 16 Mars, 2013 - 12:20 / Shopping
0 Kommentarer

Jag måste tipsa alla mina läsare på palmkungen.se Där kan man beställa fröer och små planter :) Vi valde att beställa lite granna, det var inte helt gratis, men så jäkla kul med lite exotiska växter på vår nya altan. Veckan efter påsk skall vi bygga en helt ny altan som sträcker sig runt hela huset :) Hoppas det blir så bra som jag tänkt och att den blir klar innan sommaren :) Det blev en hollywood palm, ett rosa bananträd, tempelträd och fijipalm :) 
 

godmorgon

Frureinhold.se / 16 Mars, 2013 - 10:53 / Foto
0 Kommentarer

Lite blåsigare idag men helt klart okej väder. Vi sitter och kollar på teletubbies (snark), men hailey börjar tycka att tv och film är lite roligt allafall. Jag vaknade av att vara enormt yr idag på morgonen, kanske är det min tur att bli förkyld nu? känner mig dock inte speciellt sjuk, men man vet ju aldrig. Jag skall iväg om en stund och fota troy och Mickaela, hoppas att det blir som jag tänkt mig :) Måste försöka fota mig, hailey och robin någon dag med. Kommer få be ngn hjälpa mig :) kanske Anna, hon är duktig fotograf. Imorgon skall vi till JOhanna, Tobias och Mira, Robin skall kolla på el och jag skall fota Mira :D Hon fyller ju 1 år på tis ?! hur snabbt har inte denna tiden gått. Det är så otroligt roligt att fota barn och ännu roligare att följa dom allt som de blir äldre :) 
 
 

Baseball

Frureinhold.se / 15 Mars, 2013 - 19:55 / Vardagen
0 Kommentarer

Hailey gillade sin snygga baseball jacka, satt som en smäck och värmer gott nu till våren :)
 

Quite Lady

Frureinhold.se / 15 Mars, 2013 - 19:16 / videor
0 Kommentarer

Här kommer en liten film från idag :) hela 10 sekunder ;)


Quite Lady

Frureinhold.se / 15 Mars, 2013 - 18:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter vi alla tre i soffan och kollar på jake och piraterna, Robin och Hailey var med idag när jag hoppade. Bad robin ta med sig kameran och passa på att fota lite. Det var en väldans massa års sedan jag hoppade mer än bara studs, så det är kul att se vad man behöver göra bättre. Jag är super nöjd med dagens pass, men det finns massa saker som kan göras bättre :) Här kommer alalfall lite kort, och även en film lite senare !

hektisk morgon

Frureinhold.se / 15 Mars, 2013 - 13:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Som vanligt :p nä men idag vaknade jag av sån energi till att göra saker fort. Jag började med att städa överallt, sen tog vi en snabb promenad ner till maxi för att köpa en snygg baseball tröja till hailey. Det var en tjej på kungälvs köp och sälj som köpt för stor storlek så jag köpte den av henne :) Skall prova den på henne sen när hon vaknat. Fick även handlat lite innan vi styrde vagnen hem igen, fy vad tungt det är att putta vagnen upp för backarna. Men bra träning, har precis surplat i mig en starbucks kaffe ! Resten av dagen skall jag städa lite på övervåningen och busa med hailey. Det blir även en tur till stallet där jag skall hoppträna, idag blir det kombinationer med studs och 1 galoppsprång :) Får se hur taggad hon kommer vara idag, hon vilade igår så det kan antingen vara en överspeedad tjej eller en slöis :p 
coola tjejerna !

Ruffsigt hår?

Frureinhold.se / 15 Mars, 2013 - 09:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Min söta lilla dotter har fått mammas trassliga hår, varje morgon ser det ut såhär :p dock har jag fått köpt en sån jätte bra borste av min vänn Camilla som inte sliter på håret + att jag använder balsam spray :) annat var det när jag var barn och mamma skulle borsta mitt hår. Aj aj aj är håröm än idag :p
 
Glad tjej med toffs i håret :D Solen lyser lika starkt och fint idag, måste ut och gå en riktig långis senare ! men först snabbstäda huset :)

Hopphästen

Frureinhold.se / 14 Mars, 2013 - 17:05 / videor
0 Kommentarer

Full fart redan nu, hur skall det gå sen??


glitter gör än glad

Frureinhold.se / 14 Mars, 2013 - 12:40 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag har alltid älskat färger och glitter. Det gör än lycklig och riktigt disco happy :p Jag passade på att ta lite kort med systemkameran förut, Hailey gillar nog glitter och färger lika mkt som jag :) Nu skall jag sätta tänderna i mitt ledarskapsmanifest och kika lite på OTH. Har som plan att vara klar med ledarskapsmanifestet innan veckan är slut så jag kan fokusera all min tid på planeringsrapporten nästa vecka. Det är strålande underbar sol ute och helt vindstilla, underbart med andra ord !
 

danslektion 1

Frureinhold.se / 14 Mars, 2013 - 09:27 / videor
0 Kommentarer

sjukt mycket disco :D jag är en mamma som bjuder på sig själv, dans är ju trots allt jätte roligt :D


påskriset

Frureinhold.se / 13 Mars, 2013 - 18:39 / Vardagen
1 Kommentarer

Hittade igår sånna super läckra glittriga ägg att hänga i påskriset :D kunde ju inte låta bli att inte köpa det och eftersom robin är borta nästa veckan valde vi att sätta upp påskriset redan idag. Ni som känner mig vet hur tidig jag skall vara med allt hela tiden :p men påsken går så snabbt förbi så nu får vi njuta lite längre av de fina färgerna ! Hailey var helt lyrisk över de glittriga äggen och ville mer än gärna klämma på dom :)

Sista andetaget

Frureinhold.se / 13 Mars, 2013 - 17:35 / videor
0 Kommentarer

Trött tjej som spelar ut sina sista kort :p


Påskriset

Frureinhold.se / 13 Mars, 2013 - 17:32 / videor
0 Kommentarer

Påskriset börjat ta form :) hailey är helt lyrisk :D


härliga hästar

Frureinhold.se / 13 Mars, 2013 - 15:15 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu äntligen är jag hemma och inne i värmen, det är riktigt kallt ute och blåser. Men två hästar är ridna och de kändes kanon :) Det är svårt att rida två helt olika hästar precis efter varandra, Gullan (quite easy) är 7 år, grövre men ändå nätt häst, utbildad och kan mer. Medan Carisma är 5 år, nätt, luftig och känslig. Henne får man hjälpa fram genom att vara väldigt mjuk i handen och i sitsen, hon är även mindre eftersom hon endast är 5 år. Så det känns som att rida på ett föl om man jämför med gullan :p Men båda är helt underbara hästar, ston med karaktär. Jag körde samma pass med gullan idag som i måndags, studs med bom före och efter, studs på volten med möjlighet till byta av varv :) Hon är kvick i benen, men jag måste träna på att få henne lite mer explosiv men som också är lätt att plocka tillbaka :) jag har mycket att lära och hon med :) Carisma fick gå ett lugnt tempo pass, hon fick känna på bommar för första gången på flera månader och hon sög verkligen mot dom :D det är ungefär som när man gör en kickdown och bilen liksom drar fram :) Så är det när en häst suger mot hindren :) Hon fick jobba i skritt och trav och djupare form i galoppen ! Slänger upp lite halv kassa kort på sötnosarna här !
Quite lady E: Quite Easy 
Carisma E: Callahan
 
Så olika men ack så underbara båda två <3 BTW vad tycker ni om designen?

Nu ser det lite bättre ut

Frureinhold.se / 13 Mars, 2013 - 10:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud vad svårt det är att greja med en design som är så låst som blogg.se bestämda designer. Men jag tycker jag har fått till det ganska bra. Skall knåpa ihop en snygg, härlig vår header snart också :) Skall försöka ta lite kort med systemkameran som kan ligga som grund :) Idag vaknade jag och hailey av att det är snö ute, det kunde vi dock räknat ut, men nu är det 1 dag närmare vår :D Jag har en del plugg att börja med idag, måste börja tänka på min projektrapport till nästa kurs, skall även slänga iväg lite viktiga mail :) Har även på schemat att rida 2 hästar innan dagen är slut, är lite öm i nacken och ryggen från simingen igår, så får klä mig varmt :) Siming är som jag sagt innan, en riktigt bra träningsform, skonsamt men som ändå stärker kroppen. Har man också en bra teknik, tar det ännu bättre :) Får se om vi hinner köra nästa vecka också, robin åker ju till sälen ons-sön så det kommer bli lite knappt om tid. Skall även försöka fota både Carisma och Gullan idag så ni kan få en liten presentation om dom båda :) Två helt fantastiska ston, men underbar karaktär !
 
 

Grejar med design

Frureinhold.se / 13 Mars, 2013 - 09:22 / Vardagen
1 Kommentarer

Det ser lite snurrigt ut nu, men jag kommer försöka ordna det under de närmaste dagarna :) 
 

Sommar

Frureinhold.se / 13 Mars, 2013 - 07:30 / Vardagen
1 Kommentarer

Åh vad jag vill ha sommar nu nu nu :)


simmat

Frureinhold.se / 12 Mars, 2013 - 20:32 / Vardagen
3 Kommentarer

pjuu, nu sitter man gott i soffan igen. Har varit iväg och simmat med syster yster, blev samma som förra gången, 20 längder. Har bestämt mig att nästa gång blir det dubbelt så långt :) får hålla tummarna att det inte är lika mycket folk som idag, för det stoppar upp väldigt mkt. Men strunt samma, nu sitter jag allafall och kollar på tv, det är någon simhoppstävling för kändisar, ganska underhållande. Jag fick även svar ifrån min hemtenta idag och även den var godkänd så nu är första kursen klar :) helt underbart. Varit hemma i 1.5 år och starta mitt i hela utbildningen och ändå gå in och leverera, det kändes riktigt bra. Den kursen jag läser nu är också snart över, nästa vecka är det praktik och veckan efter det skall ett ledarskapsmanifest in + en planeringsrapport. Snart är det väl sommarlov också haha :p tiden går så jäkla fort. 
 
Imorgon skall jag läsa in lite litteratur samt rida två hästar :) hoppas det inte kommer mer snö, jag vill ju ha vår och skönt väder. Det har varit så lyxigt de senaste ridpassen när man kan rida i en mjuk paddock, köra hoppass utan att tänka på om det är för hårt. Jag vill slutligen uppmana alla mina läsare att tänka till, hur vill jag som person leva mitt liv och hur vill jag att andra skall uppfatta mig som person. Hur vill jag att mitt samhälle skall se ut, hur vill jag att mina barn skall få växa upp i för samhälle? vad har jag för värderingar och vad grundas mina värderingar på. Att ha åsikter är bra och vi har ju trots allt yttrandefrihet i sverige, men med rättigheter kommer också skylldigheter, glöm aldrig det ! 
 
 
 
 

Ung bloggare

Frureinhold.se / 12 Mars, 2013 - 16:57 / videor
0 Kommentarer

Nästa generations bloggare :p


Måla

Frureinhold.se / 12 Mars, 2013 - 16:41 / videor
0 Kommentarer

Lite småsnack såhär på eftermiddagen, lilltjejen är riktigt trött nu efter en hel dag hos dagmamman :)


Härligt ordförråd

Frureinhold.se / 12 Mars, 2013 - 14:32 / videor
0 Kommentarer

Favorit i repris :p


Stressig morgon

Frureinhold.se / 12 Mars, 2013 - 14:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Uppdaterar ikväll, är i skolan och det är fullt upp :) har funderat mycket på den unga tjej som igår tog sitt liv. Hur långt skall det behöva gå?! Mer om det även ikväll eller imorgon !


sulky djungeln

Frureinhold.se / 11 Mars, 2013 - 10:46 / Hailey
7 Kommentarer

En annan sak som vi börjat tänka på nu är ju sulky, vilken skall man välja?? jag har några krav, det måste gå att ligga bekvämt, finnas ''tak'', 4 rejäla och lättstyrda hjul, ta lite plats och vara snygg :D Jag har kikat mycket på Brio, de har bra vagnar, även emmaljunga och cresent :) tror att vi får ta en tripp till barnaffärerna och prova :) skriv gärna vilka ni har eller vill ha :) Fokusera inte på färgerna nu, utan på modellerna, dock älskar jag den svartrosa från emmaljunga :D

Växasäng

Frureinhold.se / 11 Mars, 2013 - 10:34 / Hailey
0 Kommentarer

Hailey fyller ju 2 år i september och tanken har allt slagit mig när det borde bli dags att byta ut spjälsängen till en växa säng. Vi har ärvt en supefin säng från jessica, så den står indirekt och väntar på att bli använd. Dock känns hon fortfarande lite liten och hon trivs jätte bra i sin spjälis. Planen är att byta till sommaren när jag ändå är hemma, hur har ni gjort ?
 
så fint med sån text på sidan av sängen, det kanske man skulle satsat på :) 


vilken dag

Frureinhold.se / 10 Mars, 2013 - 20:31 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu äntligen sitter jag i soffan, vi har varit på resande fot hela dagen. Vi bestämde igår att vi skulle åka och kolla på sm finalerna i billdal och sagt och gjort åkte vi dit efter frukost. Dock hände det en fruktansvärd olycka där en häst fick avlivas på plats :( vi slapp se olyckan men fick hört talas om den efteråt. Vilket öde och fruktansvärt ledsamt. För övrigt hade många ekipage riktigt hög klass, de red snyggt och hade helt amazing hästar. Vi såg bara ungdom och juniorklassen, läktarna var trånga och hailey utålig, så hon och robin fick åka en sväng :) Vad hade jag räknat med egentligen? Hon hade helst av allt gått nere på banan och showat loss, hon är helt övetygad om att det hade varit okej ;) Tyckte det var lite småkul att royne zetterman vann sm guld i 150 klassen, gammal räv som fortfarande håller hög klass. 
 
Nu på kvällen har jag varit på fotbollsmöte där jag meddelade att jag inte kommer fortsätta på samma sätt som innan. Hästarna kommer ta allt mer tid och jag måste prioritera annorlunda, trist men tyvärr sant. Nu blir det filmen möhippan, den verkar super roligt, har fått lite dålig kritik, men jag tänker ge den en chans. Bättre update imorgon :) 
 
kladdkake monstret ;) 

Kladdkaka

Frureinhold.se / 09 Mars, 2013 - 17:02 / videor
1 Kommentarer

Hailey är supernöjd över att få vara med och baka :)


quite Lady

Frureinhold.se / 09 Mars, 2013 - 15:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Sitter och följer sm på equipe och inser att ''gullans'' pappa är riktigt populär. I 150 hoppningen, är var och varannan häst efter quite easy :D Riktigt kul att se och ännu roligare när det går så bra :) Carisma är efter challahan som också är en riktigt bra hingst :) Riktigt fina hästar med andra ord!
Quite Easy

Härlig städdag

Frureinhold.se / 09 Mars, 2013 - 13:31 / Vardagen
1 Kommentarer

Lass nr två är påväg till tippen nu och det börjar arta sig här hemma :) Jag sätter mig ner först nu och kikar lite på live sm och skidskytte på tv. Jag har krypit på alla 4 idag för att städa runt vissa lister och torkar och tvättat lite varstans :p Jobbigt under tiden men sjukt gött när de är klart. Det verkar vara en riktigt svår bana 140 hoppningen på sm just nu, för det är inte en enda 0 på 9 starter. Men det är väl helt rätt, sm skall vara svårt, skiljer proffsen från amatörerna eller tvärt om :p Ikväll kommer allafall jessica med familj hit, vi skall beställa italiensk pizza och kolla på mello lever fortfarande i förnekelse att vi kollar ;) nä men jag tycker att finalen kan man lika väl se. Men innan dess skall vi greja vidare, gör en bättre update ikväll :) slänger även in en bild på mitt nya nagellack som jag fick av robin, pärlemovitt !
 
 
 

gokväll

Frureinhold.se / 08 Mars, 2013 - 20:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det blev ju inte mkt blogging idag på dagen, men jag hade svårt att hålla mig uppkopplad ute i billdal, tror nätet var lite överbelastat. Måste hylla billdals ridklubb för deras sm arangemang, servicen var kanon, maten smakade bra, hindren var snygga och dekorationer. Det är synd att jag inte kan åka ner till billdal imorgon när det är sm kval :) men får följa det ifrån equipe. Imorgon är det stora röjardagen här hemma, allt skall bort, allt skräp skall till tippen och det ser jag verkligen fram emot. Jag hade med mig Tuva idag också, så jag kände mig lite som en tvåbarnsmor :) men det gick bra, hon är ju så stor och tyckte det avr himlans skoj att vara med moster på hästtävling :) Kingsland hade en monter dä de sålde delar av sin kollektion, deras rosa kavaj stod och ropade på mig. Så jäkla snygg att jag nästan dör, fanns även rosa schabrak och andra rosa detaljer. Blev helt förälskad i en hjälm också som glittrade galet snyggt :) Hailey var helt extas över alla fina hästar som sprang runt och hoppade, roligt att se, hoppas det intresset lever kvar. När hailey sov passade jag och tuva på att gå ner till platserna precis vid banan och ni ser väl vad tuva tyckte om det :) Nu blir det film och fredagsmys !
 

Lite middags snack

Frureinhold.se / 08 Mars, 2013 - 17:31 / videor
0 Kommentarer

Nu är dagen snart slut och vi är alla lite möra. Hailey är nog den som är piggast :D blir mer update ikväll !


Morgon snack

Frureinhold.se / 08 Mars, 2013 - 11:12 / videor
0 Kommentarer

Idag är det strålande sol och om en stund hämtat vi tuva hos dagmamman och åker till billdal för att kolla på hästhoppning :)


oförskämt söt

Frureinhold.se / 07 Mars, 2013 - 21:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Tänk att om bara några dagar är våran sessa 1.5 år, det är helt otroligt, min lilla mini robin i tjejformat :) för lik sin pappa är hon, helt otroligt mycket. Ibland kan jag inte ens se en gnutta mig i henne :p men så kommer personligheten fram och vips, mamma upp i dan ;) Visst är hon lite lik mig, men utseendemässigt så är hon väldigt lik sin pappa. 
Idag har jag ridit carisma, det 5 åriga stoet som stått i vila sen nov :) Hon är nyligen rakad och har påbörjat longering. När jag rider hästar de första gångerna brukar jag longera dom, se hur de rör sig och vilket temprament de har. Jag får möjligheten att lära känna dom och dom får möjligheten att lära känna mig. Idag var andra gången jag red carisma och jag fick longera henne i säkert 20 min :) Energiknippet tyckte livet var riktigt kul idag, hon studsade och sprang en bra stund innan hon kom ner i varv och slappande av. Ridpasset gick så jäkla bra, hon mjuknade så fint i alla gångarterna och vilket steg hon har. Mycket luft under dom tassarna, hon är en nätt häst med mycket karaktär :) skall försöka ta ett kort på henne nästa v så ni får se på skönheten :)

ski lodge

Frureinhold.se / 07 Mars, 2013 - 20:49 / Resor
0 Kommentarer

Japps då var det bokat igen, ski lodge sälen ! Nästa år blir det till att dela upp oss lite, vi kände alla att efter detta året blev det tufft eftersom hailey var så dålig. Sen vill tindra ha med en kompis nästa år och då passar det ännu bättre att dela upp oss lite. Vi kommer även ha tillökning av resenärer, bla min bror och hans familj, min kusin alex med familj och Sara med familj. Super roligt och jag längtar redan, detta året gick så fort och jag hoppas alla håller sig friska till nästa år ! Vi kommer bo på 3 våning med utsikt över backen :)
 


TBT

Frureinhold.se / 07 Mars, 2013 - 14:43 / Vardagen
11 Kommentarer

Lite throw back thursday ;) det är roligt att se tillbaka på bilder man tagit, händelse i livet som präglat den man är idag. Vi hade riktigt kul när vi fotade dessa bilder och allt verkligen stämde :) kan sakna den otroligt vackra bokskogen i Bokenäs. Får ta med hailey dit nästa gång vi är uppe :) får köra lite tbt varje torsdag :)
Detta kortet är från min och robins första nyår :) 5 år blir det iår, heeeelt sjukt ! 
 
 

vårskor

Frureinhold.se / 07 Mars, 2013 - 13:08 / Shopping
0 Kommentarer

Ja det går ju inte att ingå alla fantastiska skor och kläder som florerar överallt just nu. Även alla fina blommor, dekorationer etc. Tänk om man bara kunde plocka och ta allt som man ville ha, utan att tänka på vad det kostar :) Höll på att rensa garderoben förut och skall sälja lite kläder som jag aldrig använder, bla ett par gstar jeans, replay jeans, jackor etc. Kan inte bestämma om jag skall lägga ut dom på kungälvs köp och sälj eller tradera, tåls att tänka på :) Men här kommer allafall två härliga vårskor :) 
 

Vårigt

Frureinhold.se / 07 Mars, 2013 - 10:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud så gott det är ute idag :) lite blåsigt och kallt i vinden, men riktigt gott. Jag och hailey är ute på en morgon promenad med Macy. Dock får det bli en kortis då Jessica och tuva kommer på lunch om en stund :)


Hailey i mammas mage

Frureinhold.se / 06 Mars, 2013 - 20:42 / Hailey
1 Kommentarer

Gud vad jag glömt av dessa bilder, måste framkalla och sätta upp på haileys rum :) Så glad att annie hade tid att fota min mage och att vi hade sån tur med solen och värmen. Älskade Hailey inuti mammas mage <3
 

svettig ridtur

Frureinhold.se / 06 Mars, 2013 - 19:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Pjuu vad jag var trött i kroppen efter dagens ridpass. Nu när det smält så i padocken går det äntligen att börja hoppträna igen. Satte upp studs på volten med bom, hinder hinder och bom. Dock fick jag värma upp i nästan 45 minuter innan hon taggade ner. Körde travbommar som var upphöjda samt galoppbommar. Sist gång vi körde lite hoppövningar ramlade jag av, så lite spänd var man själv också. Dock gick det super bra, hon var så duktig, trots att hon var över taggad så gick hon fint. Vi var båda helt dysvettiga när vi var klara :) 
 
Annars har det varit rätt lugnt idag, var i skolan och tog vägen om Johanna på vägen hem för en snabb fika :) Mira är så himla duktig, ställer sig upp från sittandes och sätter sig fint ner igen när hon blir trött :p det kommer inte dröja länge innan hon går kan jag lova :) KOm även fram till att hon fyller 1 år om 13 dagar :D tiden har gått för fort. På väg till Hailey var jag med i radion igen :p haha detta fick bli sista gången. Var med i en tävling när man skall gissa vilken historia som är sann, jag var nära på att gissa rätt men ångrade mig i sista sekund !!! så typiskt, men men det var en kul grej :p Hämtade upp Hailey bus som blev så glad av att se mig och styrde bilen hem. 
 
Nu sitter jag allafall i soffan, ny duschad och riktigt mör i kroppen, skall snart fixa kaffe och en liten chokladbit och bara slappa. Nu är det ingen skola förän tisdag, bara en massa inläsning, men behöver inte åka upp till thn vilket är skönt :) Imorgon skall jag träffa syster yster och även rida carisma på eftermiddagen. Ha en fin kväll alla !
 

Zalando

Frureinhold.se / 06 Mars, 2013 - 16:55 / Vardagen
0 Kommentarer

Än en gång levererar zalando.se helt grymma varor :) fick mina skor idag och även hailey fick sina :) dom satt perfekt och jag är som sagt suuuuuper nöjd :)


Harlem shake

Frureinhold.se / 06 Mars, 2013 - 13:36 / videor
0 Kommentarer

Ett gott försök till harlem shake på högskolan väst xD


Vårmössor

Frureinhold.se / 05 Mars, 2013 - 20:31 / Shopping
1 Kommentarer

Nu är våren på ingång, okej inte riktigt än, men snart :p Hailey har skorna klara, hon har de mesta kläderna klara, men något som jag inte köpt än är en vårmössa :) Hon fick en sån fin vintermössa av naemi i 1 års present, en vit med fleece och som det stod hennes namn på :) Nu tänkte jag beställa en svart mössa med hennes namn på och vit spetskant. Älskar alla hennes produkter och en mössa är helt klart ett måste. För att inte missa hennes härliga tyger, snygga produkter samt erbjudanden tycker jag ni skall gilla hennes sida på FACEBOOK. Hon har även en HEMSIDA som ni kan se alla produkter.
 

Första ridturen

Frureinhold.se / 05 Mars, 2013 - 19:03 / Vardagen
1 Kommentarer

Vill börja med att tacka Elin och Anders för en helt underbar dag. God mat och gott sällskap, de är så fina vänner. Hailey och Freja lekte så bra med varandra och Freja lånade även ut sin minsa häst pw till hailey så hon fick rida. Det gick så himla bra, hon var inte rädd en enda gång och hon satt som gjutet i sadeln :D nöjd mamma ! Nu sover hon som en stock där bak och vi är på väg hem :) 
 

Haileys vår önskelista

Frureinhold.se / 05 Mars, 2013 - 13:22 / Shopping
0 Kommentarer

Om tomten har planer att komma redan i vår får han gärna ta med detta till Hailey :) jeansjackan är ju nästan ett måste nu till våren :) så himla fint. Jeansklänningarna är också helt underbart fina och kanon nu till våren :) Såg dom irl på zaras igår och de är lika fina i verkligheten som på nätet ! Jag blev nästan helt sjuk igår när jag gick i stan, alla pasteller gör än såå lycklig. Hade gärna köpt mig ett par låga boots med lagom klack, så jäkla läckert. De skorna jag hade igår fast med högre klack och med en lite toffs på sidan. I love it !
 

Godkänd

Frureinhold.se / 05 Mars, 2013 - 12:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Lyckan är total, jag blev godkänd på tentan !! Idag är en historisk dag ;)


mamma/hailey puss

Frureinhold.se / 05 Mars, 2013 - 10:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Man märker hur ens dotter växer så jäkla fort, ordet ja och nej har verkligen fått en innebörd. Vi läser det i min utbildning just nu om just laddningen bakom ja och nej. Hailey är inte i någon trots ännu, men tids nog kommer den och då blir just nej ett väldigt laddat ord :p Men hur som helst så har vi än så länge haft det väldigt skonsamt. Ibland känns det docks som man bara säger nej nej nej heeela tiden, nej hailey du får inte trampa i macys vatten, nej hailey du får inte pilla bort jord från palmen osv osv :p Hon börjar få en identitet mer och mer och det är otroligt roligt att se, man kan inte förstå hur denna lilla tjej kan ha blivit så stor :) Jag längtar helt klart efter ett syskon till henne, men det blir först 2015 (är tanken). Det är en svår balans gång där med, hur många år emellan är ''bäst'', i vårt fall var tanken från start 4 år och det passar rätt bra, för om 2 år är jag klar med skolan. Det har varit nyttigt att vara ledig, jag har fått en annan syn på min utbildning, men jag känner också att jag vill vara helt klar till nästa barn kommer :) Då kan jag under min mammaledighet leta jobb, får hoppas att konjukturen ser bättre ut då med. 
Att få en puss är inte lika självklart längre :p mammapussar är de bästa, pappapussar är lite sticksigare ;) Gulligt att hon blundar när hon pussar :D

hopptjejer

Frureinhold.se / 05 Mars, 2013 - 08:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag och Elin har redan planerat våra döttrars framtid inom ridsporten ;) nä men skämt och sido, jag kan inte se mig mätt på bilderna och filmerna från i helgen. Tänk om min lilla stumpa kommer ha samma passion för hästar som jag har :) Måste ge en eloge till pw som var en riktig pärla, snällare hingst får man nog leta efter, Elin har för vana att ha riktigt bra psyke på sina hästar. Underbara Freja på sin häst carlton var så snäll och lånade ut sin pw och hjälm till hailey, måste köpa en likadan till hailey, satt perfekt. 

newbie

Frureinhold.se / 04 Mars, 2013 - 19:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Äntligen har jag fått köpt Haileys första Newbie kläder i storlek 80-98 :D det var inte jätte mkt till utbud tyvärr, men jag köpte en tunika och ett par matchande byxor. Super fint och mer kommer det att bli. Jag hade nog kunnat handla ihjäl mig i alla affärer jag var inne i idag. Var helt såld på alla fina färger och alla fina kläder, skor etc. Men det blev som sagt bara det jag köpte på kappahl, måste spara nu efter alla renoveringsutgifter :) Johanna köpte massa nya nagelsaker, bla så ville hon prova ett nytt märke på akrylen, hon har kört med en provburk från det märket och var riktigt nöjd. Hon köpte även lite gelelack och manikyrset :D Jag passade även Tuva på eftermiddagen en stund, underbara goa Tuvex :) 

Första flätan

Frureinhold.se / 04 Mars, 2013 - 16:28 / Hailey
0 Kommentarer

Hur sött är inte det här?? Idag kunde jag göra den första flätan :) måste hyllade gummiliknande tofsarna som gör att flätan sitter på plats hela dagen :)


Skinnjackan på

Frureinhold.se / 04 Mars, 2013 - 10:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag blir det premiär för skinnjackan, något tidigt men jag kunde inte låta bli. Solen lyser och det värmer så gott :) vi är ute på en morgon promenad och snart bär det av till Gbg med Johanna och mira.


sysslingar

Frureinhold.se / 04 Mars, 2013 - 08:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Igår var vi hos mamma och pappa på eftermiddagen och så var syster med barn där, min morfar och min kusin pontus med familj som förövrigt snart skall få en bebis till :D Men idag var alla fick vi fotat en snabb bild på 4 underbara sysslingar :D helt otroligt att ha sån fin och go släkt med massa goa barn. De är i ganska samma ålder också, Tindra är 9, Hugo är 7, Filippa 6, tuva och johannes är 5, Kajsa 4, tyra och ellie är 3, Hailey 2 och elliot som just nu är minst är 1 mån :D Vilken liga vi har :D Behöver jag säga hur coola dessa tjejer är ?! till sommaren skall vi ha kusinträff :)

Kenza vs me (hair)

Frureinhold.se / 03 Mars, 2013 - 21:17 / Vardagen
1 Kommentarer

Satt och läste kenzas blogg precis, inte nog med att hon är så otroligt vacker och är näst intill perfection så insåg jag att min hårfärg är som hennes fast i miniatyr :p Hon har långt svall och härliga lockar, men nyansen vs min är ganska lik :D 
 
(Bilder lånade från Kenzas.se)
gud kan jag inte få hennes hår ?! nä man skall vara nöjd med det man har, men hon är alltid så jäkla fin :) 
 
 

Flätor

Frureinhold.se / 03 Mars, 2013 - 19:42 / Vardagen
1 Kommentarer

Om det är något jag älskar så är det flätor, det kommer nog aldrig bli tråkigt i mina ögon. Det finns så många olika typer av frisyser som det går att göra och har man slingat hår blir det ännu läckrare. Önskar att jag hade haft sånt där långt fint svall, typ som kenza, hennes hår är helt amazing ! Men nu har jag inte det, så får vårda det jag har :)  Får hoppas det håller sig så bra som det är nu även när de blir långt :)
 

strålande sol

Frureinhold.se / 03 Mars, 2013 - 12:52 / Shopping
0 Kommentarer

Vilken dag ?! helt underbart verkligen, jag och hailey var ute på en promenad i nästan över 1 h i förmiddags och det är som sagt oförskämt skönt väder ute. Robin gjorde goda våfflor till oss när vi kom in så nu blir det kaffe framför 5 milen och hailey vilar. Jag och Jessica skall ta oss en promenad senare, tanken var först fontin, men vi skall till lödöse senare och då kan vi lika gärna ta en långpromenad där. Uch det värsta när solen kommer fram är att man inser hur jäkla blek man är :p tanken på att visa sig i bikini får mig att rysa haha. Får köra en spraytan innan det är dags, en liten fördel är att vi skall utomlands i början av juni och då får man en liten fördel inför den svenska sommaren. 
 
Jag skrev nog inte det, men fick hem haileys nya skor häromdagen och tyvär var superft skorna sönder :( vi måste fått de sista paret för de är slut i stl 22. Bara att skicka tillbaka och fick beställt ett par likadana från zalando, dock rosa istället för lila. Jag är ju ett rosa freak, men de lila var så himla fina, ljungfärgade och lite mer smutståliga. Men men hoppas att de nya skorna inte har ngt defekter, kavatskorna satt perfekt så det kändes bra :) Nu får inte hailey fler skor, bara sandaler :D Jag beställde även ett par skor till mig, jag är i stort behov av skor. Får köpa lite pö om pö :) 

Vi har även fått upp lamporna brevid sängen, vi hade sån tur att vi kunde koppla ihop usb kontakten med lampan så vi slipper tråkiga sladdar :) 

el prylar

Frureinhold.se / 03 Mars, 2013 - 08:00 / Inredning
0 Kommentarer

Nu när övervåningen är klar så tänkte jag presentera lite nya elprylar som vi har valt att installera. Eftersom Robin är elektriker har han massor av smarta lösningar och ideer. Bla har vi USB uttag i axelhöjd vid var sin sida av sängen, där vi kan ladda våra telefoner lätt, väggutag både brevid sängen och vid sidan av väggen. Tryckknappen är av glas så man kan tapetsera in den, alla spottar är i led som drar nästan inget alls (men med samma varma gula ljus som vanliga ljuskällor). Det jag skall presentera nu är orienteringsljus i hallen. Nu sover hailey fortfarande i spjälsäng, men när hon är stor nog att gå upp själv när hon vaknat eller på natten så hittar hon lätt in till oss. Orienteringsljus finns i olika former, bla som lysramar runt vägguttag eller tryckknappar. Men de ger ett ganska starkt ljus och ett konstant ljus. De vi testar nu är ett ljus som endast sitter på vägguttaget och som lyser nedåt mot golvet, det går att justera ljuset genom att vinkla skärmen. Ljuset startar också när det blivit mörkt så den lyser inte på dagen. Riktigt smart system gjort av schneider. Kom upp igår när jag skulle lägga mig och fick se det fina ljuset :) tummen upp för det. Kan varmt rekomendera dessa i hallen, det blir som sagt lite mer diskret ljus samt att det är släckt på dagen :) Aldrig hört talas om detta innan robin visade mig det i veckan, riktigt smart uppfinning :)

Rida själv

Frureinhold.se / 02 Mars, 2013 - 19:58 / videor
0 Kommentarer

Hailey klarade även att rida utan att jag höll i henne :D helt otroligt vilken känsla hon hade för att sitta jämt fördelat med hjälp av stigbyglarna :)


Hailey kör fyrhjuling

Frureinhold.se / 02 Mars, 2013 - 19:14 / videor
0 Kommentarer

As cool rosa fyrhjuling som går på el med gas vid foten :) hon var grym även här :D


Gulltöserna

Frureinhold.se / 02 Mars, 2013 - 17:43 / videor
0 Kommentarer

Jag är så stolt mamma <3


Hailey och pw

Frureinhold.se / 02 Mars, 2013 - 17:28 / videor
1 Kommentarer

Hailey rider för första gången :) hon verkar tycka om det till min stora lycka :)


På g

Frureinhold.se / 02 Mars, 2013 - 13:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vi på till Hajom, var tvungen att stoppa och hämta upp lite presenter ;) Bebis nr 2 kommer nästa v och då måste man ju få presenter ;) vädret är inte alls lika fint idag :( tråkigt men vad gör vädret när alla i familjen är hemma och lediga :) vi hörs senare alla fina bloggläsare!!


Haileys första converse

Frureinhold.se / 02 Mars, 2013 - 10:46 / Hailey
1 Kommentarer

Nu har de kommit och de satt som en smäck :D Även de andra paren från Heppo.se kom igår, så nu har hon mer skor än sin mamma :p Nu längtar man extra mkt till våren och även att slippa alla orörliga overaller :p hmm undra vad för överdragsbyxor man skall ha ?!

godmorgon

Frureinhold.se / 02 Mars, 2013 - 07:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Ligger i sängen och har precis gett hailey sin morgonvälling, robin ligger och sover som en stock brevid mig. Det verkar som om det kommer bli en riktigt fin dag idag med :) helt underbart om ni frågar mig. Vi skall nämligen ner till elin och anders för att hälsa på. Det var alldeles för längesen vi sågs nu och nästa vecka kommer det en bebis till. De har Freja som fyller 3 år i maj, men nu skall hon få en lillasyster eller lillebror :) Fick ett sånt gulligt sms av elin igår där freja hade bestämt att Hailey skulle rida på pw (deras falabella) och freja skulle rida på Carlton, hennes egna super söta b-ponny. Elin köper in och säljer mkt topponnysar och föder även upp egna stjärnor. Hon har god kontakt med ett stall i holland som levererar helt otroliga hästar. Elin har även tävlat ett par sm i gymkhana och vann bla lag sm 2004 :) en riktigt hästtjej med andra ord. Lärde känna familjen när jag väntade Hailey och jag är riktigt glad att fick möjligheten, dom är helt underbara hela bunten :) Om ni vill kika på hennes blogg, hittar ni den HÄR
Här är Elin längst bort med syster Frida och sötnosen Hailey i sommras :) Men innan vi åker dit skall vi greja lite hemma, robin har gjort klart hallen igår, så nu skall det börjas röja så vi får ordning på förådet innanför klädkammaren :) skall även bestämma vilken skiva vi skall ha ovanpå byrån :) Ha en fin dag alla, så hörs vi under dagen !

Vår blommor

Frureinhold.se / 01 Mars, 2013 - 16:27 / Vardagen
0 Kommentarer

I helgen skall jag försöka plantera lite vårblommor i krukorna utanför. Nu när det är så mkt sol och +7 grader kan man inte annat än att springa till blomsteraffären. Måste bara kolla vilka blommor som tål lite kyla, för det är kallt på nätterna och det kommer säkert bakslag. Men det är ju påsk denna månad så då får man ha lite påskliljor etc. :) Har ni börjat köpa in blommor än? Visst är det härligt när våren är på g :)

Beställt förstoring

Frureinhold.se / 01 Mars, 2013 - 12:59 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu har jag fixat klart fotoboken från 50 års kalaset  och passade även på att beställa två förståringar :) en på Hailey och en på tjejligan :) tänkte sätta upp den på hennes rum. Vi skall även fixa hennes rum, måste gipsa väggarna och måla om dom. Men det kommer inte ske nu inom kort, men tids nog får även hennes rum en makeover. Hon har ju en fondvägg, men skall måla hennes övriga väggar ljusrosa :) Det blir verkligen så fint där uppe :) Hailey ligger och sover nu och jag tar igen mig i soffan framför EM. Vi har verkligen hunnit med mkt nu på morgonen, gick ut efter frukost, tog en promenad till gungorna. Efter det åkte vi till rollsbo och fick bilen tvättad, passade på att äta lite frukt. Sen blev det snabbt hem, äta lunch och sen sova. På nått sätt har jag även hunnit dammsuga, tvätta golven och dammtorkat :p fråga mig inte hur det gick till. Skall städa toaletten senare, nu blir det att ta det lugnt. I eftermiddag skall jag rida både gullan och carisma :) 
 
Hailey kikar lite på destinationer ;) hello africa.

Coola tjejer

Frureinhold.se / 01 Mars, 2013 - 10:16 / Vardagen
1 Kommentarer

Vilken uuuuunderbar dag :) solen steker helt underbart !!


WOW

Frureinhold.se / 01 Mars, 2013 - 07:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Vilken respons jag fick på mitt inlägg igår, jag tycker det är otroligt skönt att se att det finns hopp. Jag vill tro att det finns fler ''goda'' människor än ''stygga''. Det ger oss ett plus, att eliminera allt ont. Jag tror på nolltolerans i frågan kring mobbning, jag tycker det är viktigt att visa vart man står. Genom att våga sätta ner foten, ger det styrka till andra att göra samma sak. Jag har fått så fina kommentarer och jag hyllar er alla !! Jag blev så glatt överaskad där en tjej berättade hur hennes skola hade extrem nolltolerans kring mobbning. (ni hittar hennes blogg här).
 
Vill ni synas i bloggen och berätta hur ni väljer att ta ställning och sätta ner foten. Maila mig, [email protected] eller kommentera detta inlägg, var inte rädda och tro på er själva, ni kan göra mer än vad ni tror. POWER TO DO GOOD !