StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

strålande sol

Frureinhold.se / 03 Mars, 2013 - 12:52 / Shopping

Vilken dag ?! helt underbart verkligen, jag och hailey var ute på en promenad i nästan över 1 h i förmiddags och det är som sagt oförskämt skönt väder ute. Robin gjorde goda våfflor till oss när vi kom in så nu blir det kaffe framför 5 milen och hailey vilar. Jag och Jessica skall ta oss en promenad senare, tanken var först fontin, men vi skall till lödöse senare och då kan vi lika gärna ta en långpromenad där. Uch det värsta när solen kommer fram är att man inser hur jäkla blek man är :p tanken på att visa sig i bikini får mig att rysa haha. Får köra en spraytan innan det är dags, en liten fördel är att vi skall utomlands i början av juni och då får man en liten fördel inför den svenska sommaren. 
 
Jag skrev nog inte det, men fick hem haileys nya skor häromdagen och tyvär var superft skorna sönder :( vi måste fått de sista paret för de är slut i stl 22. Bara att skicka tillbaka och fick beställt ett par likadana från zalando, dock rosa istället för lila. Jag är ju ett rosa freak, men de lila var så himla fina, ljungfärgade och lite mer smutståliga. Men men hoppas att de nya skorna inte har ngt defekter, kavatskorna satt perfekt så det kändes bra :) Nu får inte hailey fler skor, bara sandaler :D Jag beställde även ett par skor till mig, jag är i stort behov av skor. Får köpa lite pö om pö :) 

Vi har även fått upp lamporna brevid sängen, vi hade sån tur att vi kunde koppla ihop usb kontakten med lampan så vi slipper tråkiga sladdar :) 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: