StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

svettig ridtur

Frureinhold.se / 06 Mars, 2013 - 19:40 / Vardagen

Pjuu vad jag var trött i kroppen efter dagens ridpass. Nu när det smält så i padocken går det äntligen att börja hoppträna igen. Satte upp studs på volten med bom, hinder hinder och bom. Dock fick jag värma upp i nästan 45 minuter innan hon taggade ner. Körde travbommar som var upphöjda samt galoppbommar. Sist gång vi körde lite hoppövningar ramlade jag av, så lite spänd var man själv också. Dock gick det super bra, hon var så duktig, trots att hon var över taggad så gick hon fint. Vi var båda helt dysvettiga när vi var klara :) 
 
Annars har det varit rätt lugnt idag, var i skolan och tog vägen om Johanna på vägen hem för en snabb fika :) Mira är så himla duktig, ställer sig upp från sittandes och sätter sig fint ner igen när hon blir trött :p det kommer inte dröja länge innan hon går kan jag lova :) KOm även fram till att hon fyller 1 år om 13 dagar :D tiden har gått för fort. På väg till Hailey var jag med i radion igen :p haha detta fick bli sista gången. Var med i en tävling när man skall gissa vilken historia som är sann, jag var nära på att gissa rätt men ångrade mig i sista sekund !!! så typiskt, men men det var en kul grej :p Hämtade upp Hailey bus som blev så glad av att se mig och styrde bilen hem. 
 
Nu sitter jag allafall i soffan, ny duschad och riktigt mör i kroppen, skall snart fixa kaffe och en liten chokladbit och bara slappa. Nu är det ingen skola förän tisdag, bara en massa inläsning, men behöver inte åka upp till thn vilket är skönt :) Imorgon skall jag träffa syster yster och även rida carisma på eftermiddagen. Ha en fin kväll alla !
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: