StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Bebisen kommer hem

Frureinhold.se / 31 Mars, 2009 - 08:05 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag skall vi hämta hem bebisen :D haha eller ah monster maskinen till yamaha R6, för er som kan ngt om motorcyklar vet att den går rätt så bra ;) Men som sagt idag kommer den hem till götet och väldigt passande eftersom det skall bli 10+ och sol imon. Kommer att bli väldigt trevligt, blir nog en tripp upp till mamma och pappa och göra en rejäl tvätt med vax och grejjer så den klarar sig om det blir regnit och så :) Jag längtar i allafall för det finns inget roligare än att flyga fram på vägarna och komma fram över allt, slippa köer. Allt är bra helt enkelt, visst kan bli jobbigt om det är monsun ute eller minus grader men när det är det kryper jag ner mig hos min varma underbara pojkvän och gosar sönder :D Du det set finns lösningar till allt ;)

Var på en så sjukt bra föreläsning igår, med morgan alling bland annat. Det var verlkigen nyttigt och alla borde gå och lyssna på den. Besvärliga människor hette den och den beskrev oilka människor s om du möter varje dag och tydliga mönster. Dom pratade framför allt om barndommen, att väldigt många gömmer sig bakom att de haft en dålig barndom. Men i själva verket skall man bli stark utav att ha det jobbigt. Morgan berättade om sin bakgrund om  fosterbarn och att han ofta tog det som ett försvar att ´´ jag har haft en jobbig barndom jag får lov att bete  mig illa´´. Hur många har inte använt den förklaringen?? Exempel: Min pappa slår min mamma; jag har rätt att misshandla andra eller bete mig illa. Det är så fel, själv har jag haft en väldigt bra uppväxt, men man möter alltid motgångar, så istället för att göra ngt negativt med det, bli starkare. Men som sagt om ni ser posters om '' besvärliga människor'' gå och se den. Ni kommer inte att bli besvikna.

Igår var vi hemma hos mamma och pappa på kvällen, mysigt och så. Men vad jobbigt det var att inte ha en hund som kommer och möter dej i dörren. Saknar henne, men jag vet att hon mår bra.

ha en bra dag alla så skriver jag mer ikväll eller imorgon

xoxo


sommartid

Frureinhold.se / 29 Mars, 2009 - 10:01 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag är det dags att vrida fram klockan 1 varv, ett litet tecken på att sommaren är på väg. Dock ser det inte så ut när jag tittar ut genom föstret. Det är totalt vindstilla och fåglarn kvittrar men det är ingen sol. Ser så fram emot solen och när man kan gå i kjol och klänning.

Igår var vi först uppe i uddevalla och grejade med R6, himla pill men det är kul när man lär sig hur allt funkar :D Sen efter det åkte vi hem till gbg, åt räkor och myste. Dock har vi en tendens att bli rastlösa så vi bestämde oss för en promenad. Robin fick även en  stegräknare i julklapp, och den haffade jag för att se hur långt vi går osv. (man skall gå runt 10 000 steg på en dag) och på den turen vi tog blev det 7000 steg och då har jag bara haft den i en halv dag. Blev ganska nöjd :D Vi hade i allafall planer för kvällen, så vi gick till kalle och annika och hämtade upp dom, gick hem till oss och starta earth hour (mysigt) sen vid nio hade vi bokat bord på Halta lotta så där spenderade vi resten utav kvällen. Hur mysigt som helst och riktigt härligt sällskap.

Idag blir det lugna puckar, pannkaks frukost och sen lite plugg. Vi skall också upp till skatås och ta en promenad, det är så himla stilla och mysigt där uppe så det är en avkoppling att bara strosa runt. I eftermiddag är det kalas hos min kusin Josefine :) hon fyller 22 på måndag så det blir passande med kalas idag. Skönt att få träffa henne också, var ett tag sedan.

ha en bra dag alla nu skall jag hoppa in och väcka Robin

xoxo

lite nytt

Frureinhold.se / 27 Mars, 2009 - 15:36 / Vardagen
2 Kommentarer




gastroskopi är inte kul

Frureinhold.se / 26 Mars, 2009 - 14:34 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu har jag börjat vakna till, kl 8.30 imorse skulle jag infinna mig på östra sjukhuset. Robin tog mig i handen så gick vi dit tillsammans, romantiskt haha. Fick dock vänta 30 min pga ngn operation. Men runt 9 fick jag komma in till rummet där de skall föra ner en kamera i min mage och rycka en bit utav tarmen, för att sen ta prover, Jag kan väl säga såhär ; jag HATAR det, fick lugnande och var helt väck men nu i efterhand gör det så ont i halsen. Men undersökningen gick bra, jag höll på att spy hela tiden och låg där och sprattla haha.

Vad händer idag? Jag gjorde vofflor för en stund sedan och har ätit några utav dom, hur goda som helst  :D Vädret ute är också helt underbart, så när baby kommer hem skall vi ta en lång promenad i skatås och kanske till och med runt härlanda kärn, se om all is är borta. 

nä nu blir det mer vila kroppen är helt väck..

ha en bra dag

xoxo

ny härlig vår frisyr

Frureinhold.se / 25 Mars, 2009 - 16:16 / Vardagen
0 Kommentarer

Ny dag med sol och blå himmel. Helt underbart med sol, dock vaknar jag vid 8 och är klarvaken :p men det skadar inte att komma upp i tid. Dagen blir mycket längre och man hinner med att uträtta alla måsten. Min dag började med att avguda mitt fina hår :D kan tyvär inte lägga in ngt kort än, men får fixa det imon. Sen blev det frukost, grönt tee med tillbehör, toppen. Kl 9.40 börjar top model 4. Sjukt bra och lagom till att det var slut blev det att ta vagnen in till stan för att äta lunch tillsammans med pappa. Hur mysigt som helst och idag åker han till fjällen, hoppas att du får det skojsigt.

Idag är det hockey och jag skall unna mig ben and jerry glass sen, skall ta en lång promenad tillsammans med robin och sen handla lite :)

ha en bra dag alla

xoxo

Vila i frid underbara hund

Frureinhold.se / 24 Mars, 2009 - 20:18 / Vardagen
6 Kommentarer

Molly
född: 13 juni 1998
död: 24 mars 2009


Idag fick du lämna våran värld och äka till hundhimlen, jobbigaste beslutet på mycket länge. För 4 år sedan fick vi veta att molly hade canser tumörer i juverna. De var godartade men togs ändå bort, men som ofta canser gör kommer dem tillbaka. Det var precis vad de gjorde och de växte mer och mer, eftersom hon är såpass gammal och de nya tumörerna satt på ett sånt ställe så hon skulle inte klara av att ta bort dom. Hon hade också problem med att kissa vilket är ett ännu större problem. Men till den verkligen jobbiga biten, i helgen var vi och hälsade på. Molly kom springandes sprillans glad med massa pinnar i munnen och hoppar runt. Hade hon varit hängig och trött hade det varit lättare att ta bort henne. Men beslutet var ett faktum för hennes bästa, det kommer bara att bli sämre. Det har inte varit en lätt dag och många tårar har fallit från mina kinder och många med mig. Jag önskar att jag hade kunnat sötta er, mamma, pappa, mormor, morfar och alla andra som stod henne mkt nära. Snällare och underbarare hund hittar du inte på denna jord, hon gjorde aldrig någon illa och stöttade än när man var ledsen. 11 år fick du vara med oss och jag kommer aldrig att släppa dig ur mina tankar. Älskar dig ! min älskade lilla syster


let me entertain YOU

Frureinhold.se / 24 Mars, 2009 - 07:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Så sitter man på tåget igen med solen skinandes i ansiktet, underbar morgon. Man blir så pigg och glad när solen tittar in bakom gardinerna. Men som sagt nu sitter jag här och 07.51 bär det av upp till skolan.

Dagens schema ser ut såhär, upp till trollhättan och skola fram tills 12. Efter det skall jag till frisören och ta ut mina exstensions och klippa en snygg frilla + färg :P När det är klart kommer min prins och hämtar mig :) och´om jag hinner skall jag ta en fika tillsammans med helena, hoppas hoppas (L)

vad hände mer igår?? jo efter att robin kommit hem gjorde vi hemma gjord biffar och potatismos :) efter att vi ätit pussats och myst en stund åkte vi till min bror för att kolla på frölunda - hv71 och för er som är ngt intresserade utav hockey vet att det gick sjukt bra ;)

nu får jag vara social till henrik, ha en bra dag alla och hoppas att mitt liv är lika intressant och skosigt som mitt :D

xoxo

helgen över

Frureinhold.se / 23 Mars, 2009 - 15:14 / Vardagen
8 Kommentarer

Bästa mys helgen ever. Den började i fredags när Robin hämtade upp mig i trollhättan efter skolan, bäst är du. Jag var ju bara tvungen att berätta om vad jag hörde på nyhetsmorgon där det hade varit ''pistol bråk i tvättstuga'' gissa en gång vart?? haha i lilla edet, och längre fram i programmet var det även en våldtäckt. Självklart är det inte bättre i göteborg här händer det väldigt mycket. Men med en kommun stor som en smula om man jämför med gbg är det tragiskt. Hota ngn i tvättstugan med en softairgun.. haha give me a break. Sen våldtäckten var utfört utav ngn i min ålder och jag kan ju inte bara mer än skämmas. pinsamt pinsamt..

Men tillbaka till min helg, efter att han hämtat upp mig så åkte vi till uddevalla hem till hans föräldrar, vi skulle nämnligen vara hästvakter. Men som sagt när vi väl kom till uddevalla var det sol och fint så vi tyckte att motorcyklarna behövde luftas. Så först åkte han ut med R1 (monstermaskinen). sen var det dags för R6 den lite snällare som bara är 600 kubikeare ;) fort är bara förnamnet men det var så sjukt skoj. Men fredagen blev lugn med räkor och vin + missa inte massa aoli :D Kollade på lets dance innan vi somnade som små bebisar.

lördagen blev upp på morgonen ut med hästarna och ge dom mat och vatten. Solen stod högt på himlen så vi bestämde oss för att åka hem till lödöse för att hälsa på mamma o pappa. Sen var även min bror + anna och syster yster med familj så det blev hur mysigt som helst. Dom där två barnen för en att bli helt lyrisk, älskar dom så himla mycket. Med god middag i magen åkte vi hem till joakim för att kolla på frölunda - hv och som tur var vann dom med 2-1.

Söndag och igår var som alla andra söndagar, lugna och sköna. Robins pappa fyllde år och vi var uppe i uddevalla igen. Åt tårta och middag (bra ordning)  sen åkte vi hem och myste resten av kvällen.

Idag då ? hmm jo en ny kurs började idag, samma som förut fast med internationellt. Intressant och lärorikt. Kom hem för en stund sedan och skall ta mig ngt att äta, är dunder hungerig. Ikväll blir det hockey igen och skall idag se den hos fredrik. Får hoppas på samma lycka idag.

ha en bra dag alla

xoxo

mysigt med lunch tillsammans med syster och barnen

Frureinhold.se / 19 Mars, 2009 - 10:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Ännu en dag med underbar sool, man blir så lycklig och dagarna är så mycket mer tacksamma nä man kan vara ute och ta sköna promenader. Idag skall jag om en stund bli upphämtad utav syster yster, vi skall in till stan och äta lunch. Efter lunchen bestämde vi att vi skall upp till slottskogen och låta barnen titta på alla djuren och om jag skall vara ärlig tror jag att jag och jessica tycker det är minst lika skoj som tindra :p

Jag har också examinationsuppgift inlämning idag :/ hoppas  på att det gick bra, men man kan aldrig vara säker. Man skall också kommentera två arbeten på 1 a4 med konstruktiv kritik. Det är nog svårare än hela arbetet. Men som alltid kan man inte göra mer än sitt bästa.

Ikväll är det hockey, idag börjar semifinalerna och frölunda kommer att möta hv71 och jag hoppas att dom kommer att krossa skiten ur dom :D´

men nu måste jag göra mig iordning

xoxo

sunshine girl

Frureinhold.se / 18 Mars, 2009 - 10:42 / Vardagen
0 Kommentarer

Lite dålig uppdatering men har haft ett stort examinations arbete senaste veckan och det har sugit musten ur mig. Men nu är jag klart och kan lägga lite tid på att blogga igen. Vad har jag då för planer framöver? det är snart april och den månaden kommer nog vara den bästa på länge. Solen börjar titta fram nu och temperaturen ökar succesivt. Och fram tills april hoppas jag på vår, väldigt passande till elmia mässan, tattoo mässa och licenskurs. Det kommer också att bli mycket motorcykel åkning vilket jag längtar ihjäl sig till. Men förhoppningsvis är det slut på regn och rusk, skall ta min morgon promenad om en stund och jag hoppas att knopparna på träden har börjat arbeta :D

Imon är det examinering och slutet på denna kurs, fredag blir det seminarie. Men det som jag ser fram emot är fredagen, för då skall jag och baby vara hästvakter eftersom jennifer skall ner till skåne på träning med poke.. duktig tjej det där :D high chaparall nästa :D Så om det är bra väder på fredag skall vi ta en tur med cykel och jag längtar :D

Höll nästan på att glömma hur underbar eftermiddag jag hade igår.. baby kom hem vid fyra och hoppa in i duchen och sen åkte vi till triumf glass och mumsa i oss. Efter det åkte vi till slottskogen och kollade på alla djuren, så himla mysigt och solen gick ner så fint i horisonten. Kärlek på hög nivå !!

nu skall jag ta en dusch innan frukost och promenad. Ha en bra dag alla

xoxo

vad hände med sol och fågelkvitter ?

Frureinhold.se / 12 Mars, 2009 - 16:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Igår var en underbar dag, tog en lång promenad och solen sken i ansiktet, blommorna tittade fram i den nytinade marken och fåglarna kvittrade. Så idag när jag vaknade hade jag planer på att gå en lång promenad och sen gå förbi solariumet. Men runt lunch när jag pluggat i några timmar tittar jag ut genom fönstret och vad får jag då se ??? snööö storm, att jag inte började gråta. Men man får göra det bästa av situationen och kura ner sig med gott kaffe, nygräddade fattiga riddare med glass och fortsätta plugga. Jag fick dock nog efter en stund och gick runt i hela lägenheten och tände ljus :D så nu luktar det gott och det är mysigt :)

Om jag skall vara en liten sport bloggare så måste jag tillägga hur bra match det var igår. Tråkigt att Luleå hade en hel femma utvisad samtidigt 4 i båset och 1 i omklädningsrummet :D 2 words, you suck ! :P men nog om det, idag är det en ny dag och en ny match. Dommar tabben från igår kommer sitta långt inne och luleå kommer att ge allt. Så frölunda får hålla i och spela lika bra som igår. Kl 18.30 drar det igång på kanal 9, be there everyone !

ställningen just nu:
färjestad klara för semi.
hv71 - timrå 1-3 i matcher
skellefteå - linköping 2-2 i matcher
Frölunda - Luleå 3-1 i matcher.

Ikväll skall jag också mysa och gosa sönder med min prins, stackarn jobbar, dock inomhus :D men tycker ändå synd om honom eftersom han kunde varit här med mig i gossoffan och druckit gott kaffe, espresso bryggt och allt :D haha love you baby !!

Och sofia det suger verkligen att vi inte kan ses så ofta, saknar dej jätte mycket men det kommer alltid saker emellan :( men snart ärt det elmia och då skall jag krama och pussa sönder dej !!! och btw snygg press ;)

ha en bra dag eftermiddag

xoxo 

nya vårtröjor

Frureinhold.se / 11 Mars, 2009 - 12:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Dessa skönheter fick jag utav Robin igår, en svart och en grå :D Älskar dom och älskar dej min prins :D (L)



Haft mycket den senaste tiden och har helt enkelt inte orkat blogga. Mycket med skolan och jag kan inte längta mer till våren än vad jag gör nu. Igår när jag tog min eftermiddags promenad fick jag syn på krokus och snödroppar :p man blir så lycklig när våren tittar fram.

Har i allafall precis ätit frukost, äggsmörgås med kaffe och nyponsoppa :) så himla gott och skall skriva lite mer på skolarbetet innan jag tar mig en promenad i solen. Lite terapi.

Vill bara tillägna några ord till min underbara pojkvän Robin, du är delen i mig som gör mig hel och utan dig vet jag inte hur jag skulle överleva. Jag förlorade dig en gång och det kommer aldrig att hända igen, du den delen i mig som är snäll och underbar. Utan dig skulle jag bli ett monster haha :D Älskar dej i allafall hur mycket som helst, och allt som hör dig till !

nu skall jag sappa igenom kanalerna innan skolan får ta över :(

xoxo

dagens outfit

Frureinhold.se / 10 Mars, 2009 - 14:30 / Träning och hälsa
0 Kommentarer


dagens outfit

Frureinhold.se / 09 Mars, 2009 - 07:57 / Vardagen
0 Kommentarer




helgen slut och baby sjuk :(

Frureinhold.se / 08 Mars, 2009 - 16:22 / Vardagen
3 Kommentarer

Så är vi hemma igen i göteborg, men istället för att åka hem blev det en tur till axessakuten. Lilla sötnosen har blivit dåligt och behöver läkarvård. Men om man skall skippa det tänket och gå till hur helgen har varit finns det ett stort pluss i kanten. Det började i fredags med att vid lunch sätta oss i bilen och åka ner till Lund. Resan gick jätte bra och väl framme checkade in och gjorde oss iordning för en tur på stan, trevlig liten stad med affärer och butiker för allas önskemål. Vi orkade dock inte så länge och gick tillbaka till hotellet för att börja kvällen med skönt bastubad. (me like) Senare på kvällen blev det lets dance och godis från minibaren :D vin och heiniken gör vem som helst lycklig ;) Så kom lördagen och vi sov ut för en gång skull, ingen katt som väkte oss och inga måsten. Bara ta det lugnt och gosa järnet. Efter frukost gick vi ut på stan och shoppade lite, jag köpte ett par jeans leggins, t-shirt och ett läppglans :) Robin köpte 12 corona och en kapten morgan :D Vid 2 kom de andra resenärerna och runt 3 gick vi ut för att äta middag. Till middag blev det kött för hela slanten, så himla gott med vitlöks marinerad fläskfilé och klyftpotatis.. Efter middagen gick vi till hotellet gjorde oss iordning och tog oss ett par corona innan taxin kom runt halv 7... 5 minuter till arenan och nog att vi var taggade :D Konserten var sjukt bra och ni som inte var där, ni missade ngt riktigt ballt !! shame on you ;) bilder från konserten finns i slutet av inlägget och på min http://www.facebook.com/ När konserten var slut åkte vi hem till hotellet, tog bastu nyckeln och hade vår efterfest där.. hur mysigt som helst.

Som sagt nu har vi äntligen kommit hem igen och axessaktuen är väl sådär men är man sjuk så är man. Och jag är bra orolig för min lilla bebis !! älskar dej mest av allt, du är den bästa ever !!



xoxo

dagens roadtrip outfit

Frureinhold.se / 06 Mars, 2009 - 13:00 / Vardagen
2 Kommentarer




packningen nästan klar

Frureinhold.se / 06 Mars, 2009 - 11:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Så var packningen nästa helt klart, håller på med det sista, såsom tandborste och hårspray :D Jag längtar verkligen tills vi sätter oss i bilen och börjar vår färd ner till lund. Det är nämnligen denna helg som volbeat är i lund :D Sjukt bra band så det skall blir riktigt kul..

Jag har nog världens sötaste katt, hon skall vara hos mamma o pappa i helgen och igår packade jag hennes resväska, la in hennes favvo gosedjur och allt sånt. men imorse när jag vaknade låg gosedjuret tillsammans med duchess brredvid mig i sängen :) såå söt är hon !! Så i helgen skall hon spendera tiden hos mormor och morfar tihi :D

nä får göra mig klar innan robin kommer hem.. Vi har också 3 månaders dag idag :D Bästaste pojkvännen ever, man vet att han är inte som ALLA andra killar, som verkar vara perfekta osv men skenet bedrar. Men robin är ngt helt annat. Vi träffades 2004 i augusti och blev bästa vänner med en gång, båda kände att det var ngt men vågade inte säga ngt. Men jag har alltid varit hans prinsessa och det finns ingen ärligare och underbarare person än han. Men mycket kom oss imellan, eftersom ingen av oss vågade säga hur vi kände fick jag en pojkvän och när jag blev singel igen träffade han en tjej. Hon var en riktigt häxa och förbjöd honom att prata med mej, jag tillät detta och sa till honom att ta tjejen och att jag alltid skulle finnas för honom. Vi höll dock kontakten i smyg, och vi gick i samma klass så det var svårt att undvika varandra. Men tillslut fick det bli ett stopp och vi gick skillda vägar. Åren gick och det tog ända fram tills hösten 2008 innan ett sms dök ner i min inkorg. Jag blev helt tårögd och lyckan som jag fick då går inte att beskriva. det kanske kan låta som om jag är en toffel och går efter vad han känner och vill, men jag hade också en pojkvän som förbjöd mig att prata med honom. men som sagt vi började prata och bestämde att vi skulle ta en fika. Han mötte upp mig på heden i göteborg och när våra ögon möttes visste vi båda att det skulle vara han och jag. föralltid Och som sagt vi har nu varit tillsammans i tre månader och jag har aldrig varit lyckligare, han är den bästa och jag vet att han skulle aldrig behandla mig illa. En riktig farytale story, men vad är inte bättre än rikgit hollywood films kärlek :D  Älskar dig min prins !!

nu ska jag göra mig klar och hoppas att alla får en bra helg, det kommer jag att ha ;) relax avdelning och en sexig pojkvän, I'm in heaven !!

xoxo

I love pink

Frureinhold.se / 05 Mars, 2009 - 13:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Det är ingen som kan ha missat att jag älskar rosa, men är det verkligen så konstigt att man älskar den färgen ? Den är sjukt fin, passar både sommar som vinter och man blir glad utav den. Mina klänningar har nu kommit och jag bara längtar tills det blir sommar så man kan använda dom :D och himla skoj också nu när ingen annan har likadan !! perfekt.



Idag är jag ledig och kom nyss hem från en härlig lunch med pappie på ullevi, mysigt att kunna åka in till stan och bara äta lunch och sen hem igen :) Finns nog ingen bättre stad är gbg, inte i sverige allafall. Men som sagt nu är jag hemma och solen har börjat titta fram lite och fåglarna gör den sällskap. Själv sitter jag och pluggar på mitt examensarbete, sådär kul, men under mina år i skolbänken vet man att gör man lite varje dag  blir det snart klart. Gjorde också iordning en espresso precis, mysigt värre. Skall också börja städa snart, eftersom vi drar till lund imon är det alltid skönt att komma hem till en ren och fräsch lägenhet.



Sen kan jag lägga till dagens outfit också när jag ändå håller på, inspiration haha alice in wonderland !! utan den blåa klänningen dock!


ha en bra dag alla

xoxo


dagens outfit

Frureinhold.se / 04 Mars, 2009 - 07:38 / Vardagen
0 Kommentarer


nya :D

Frureinhold.se / 03 Mars, 2009 - 21:10 / Shopping
3 Kommentarer



eftersom min telefon gick sönder idag fick jag införskaffa i en ny, och denna fick det bli. !

tatuering

Frureinhold.se / 03 Mars, 2009 - 13:28 / Vardagen
3 Kommentarer

så har man gjort gadd nummer 2 :D himla busigt men vad snygg den blev !! Gick upp vid 9 och var sjukligt trött, hade lätt kunnat ligga kvar, men det fanns ju dock ngt som drog mig snabbt upp.. jag har den senaste tiden mått jävligt illa, hörde av mamma att det går en magsjuka som gör att du bara mår illa men inget mera.. tror fan att jag har fått den. Men nog om sjukdommar åkte till inkstation och mötte upp Johnny ( rekomenderar starkt, lärling till grundaren av evil twins). Vi målade till så att båda blev nöjda och sen var det bara att sätta igång. Efter 1.5 timmar var det klart och om jag skall vara ärligt så gör det inte ont. Det känns, men det är en skön känsla. jag blev i allafall toppen nöjd och Robin tyckte den var sjukt snygg :D Söt som min prins är, körde han hem mig och jag kunde ju inte låta bli att pussa sönder honom. Finns ingen som dig min prins, är dödligt förälskad i dig !! (L)



''Pensel målad''

Idag blir det inte mkt mer än såhär, sitter och kollar på dagens rätt. Har precis gjort en espresso och ätit upp det sista av ben & jerry glassen. I eftermiddag skall jag bara ta det lugnt, plugga lite samhälls ekonomi ( bläää ) men men sånt måste man också.. Men nu skall jag lägga mig en stund och sappa.

ha en bra dag alla

xoxo

sjuk blää

Frureinhold.se / 02 Mars, 2009 - 14:24 / Vardagen
1 Kommentarer

Ah idag blev det att jag fick ligga kvar i sängen, uch uch är sjuk och mår inte alls bra.. Somnade knappt inatt och mår sjukligt illa. Men men nu är det en ny dag och jag hoppas på att jag piggnar till för imon är en stor dag ;) Vad har jag hunnit åstakomma hittils idag då?? jo jag har vinkat av robin som åkte vid 8 i morse, efter det satte jag mig och började skriva på mitt examinationsarbete. Kom faktist ganska långt tro det eller ej :) kändes bra att man under omständigheterna orkade med lite :) Runt lunch fick jag lova att vila lite och fick då för mig att mublera om lite :D blev nöjd med resultatet och som belöning fick jag en avi med mina klänningar och ben & jerry glass, perfekta belöningen ever !!


Just nu sitter jag och snackar med helena, så himla go tjej det där. Vi skulle egentligen träffats på mässan i helgen, men eftersom jag blev dålig och vi hjälpte joakim med att flytta hann vi inte upp. Tur kanske var det, försöker undvika att Robin skall träffa vissa människor, för hans egen skull haha

Om jag skall väva in lite sport i min blogg så är det val ikväll vilka lag som vill möta vilka i slutspelet, frölunda kom trea iår och får alltså välja på tredje plats. Fördel med att få välja och komma bland de fyra bästa är att du får en extra hemma mtach. Och dom flesta lag är bäst hemma, frölunda är iallafall ett sånt lag. Så nu håller vi alla tummar som går för att vi vinner :D Man kan inte göra mer en sitt bästa punkt slut.

På tal om vädret, i helgen var det underbart, sol och fåglar kvittra, helt enkelt underbart ! men så vaknar man idag av en fet smäll i ansiktet, 1 grått 2, SNÖÖÖÖ !!!!!!! 3 kallt som faaan.. snälla ge mig sommar innan jag slänger mig framför ett tåg, skämt och sido, men hur tråkigt är det inte med snö och slask och allt som hör sveriges ***** höst och vinter till.. Jag hatar det i allafall.. Visst snö på julafton och i december men sen kan den dra ngn annan stans.

nu skall jag ta och lägga mig ner och slappa i soffan och vänta in baby

xoxo


helgen

Frureinhold.se / 01 Mars, 2009 - 19:42 / Vardagen
0 Kommentarer

så är det söndag och jag har dragit på mig förkylning :( det började i söndags natt och det har inte gått över än. Men om man skall gå tillbaka till fredag var det en lugn kväll, kollade på lets dance och myste med hembakad äpplepaj och glass. Vaknade 07.30 på lördagen pga förkylningen och fick gå upp och dricka 5 liter te. Vi skulle också hjälpa joakim att flytta, så det gällde att må så bra som möjligt. Men med två lass fixat så åkte vi till uddevalla för att byta bil. Vi fick också ett samtal från kalle (robins kompis) han undrade om vi ville med till GG:s för att kolla på mange. Vi bestämde oss för att åka med, men med en förfest i bagaget tog förkylningen över och vi bestämde oss för att åka hem.

Och nu är det söndag och när jag vaknade kändes allt bättre och jag kände på mig att det skulle bli en bra dag. Vi började med att göra fattiga riddare och varm oboy med glass, mycket god frukost. Efter frukost slänge vi på oss lite kläder och åkte till ikea för att inhandla byråer. vi fick tag i två vita och för att få byråerna extra fina fick vi köpa lite prydnads saker, jag är super nöjd.
 

men om man skall gå tillbaka till min förkylning så mår jag inte bra nu :( mår illa och massa slem snpr och ont i halsen. Kortsagt, jag tycker verkligen super synd om mig själv.  Men nu skall jag mysa med robin och ge igen för att han gav mig förkylningen.

xoxo