StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

ooo yeah baby ;)

Frureinhold.se / 30 November, 2009 - 21:18 / Vardagen
0 Kommentarer

6-1 mot södertäje, hur gött som helst, viktigt viktigt, men jag kan ändå inte ungå att tycka lite synd om SSK.




music

Frureinhold.se / 30 November, 2009 - 20:23 / Music
0 Kommentarer




pepparkaksbak :D

Frureinhold.se / 30 November, 2009 - 19:02 / Vardagen
3 Kommentarer



Kommer även ett kort på mina ny skor :D sjukt snygga ;)




nu sitter...

Frureinhold.se / 30 November, 2009 - 06:43 / Vardagen
0 Kommentarer

427d039ede9de8a702e96a7afaaaa57d.png

Kolla varifrån!

nu sitter jag på jobbet, började 6 idag, gäsp, men man kommer ju hem lite tidigare och om det Är bra väder kan man rida:) skall nog också in och kolla på en julklapp till robin:) snart Är det jul och det Är så himla mycket som väntar oss just nu:) hörs sen XOXO


Gratiskläder :)

Frureinhold.se / 29 November, 2009 - 21:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Mest för skoj skull men det är kul att hjälpa varandra :) så nu har ni chansen att hjälpa mig till att få lite extra presentkort inför julen :)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=16526

 







pepparkakor :)

Frureinhold.se / 29 November, 2009 - 17:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har vi gjort pepparkaks deg :D första gången vi testar på en glutenfri pepparkaks smet och det blir kanon :) provsmakade nu efter att degen legat inne i 2 timmar och den smakade super :D åh det skall bli så mysigt att göra fina figurer imorgon kväll :) Igår gjorde vi också mjuk pepparkaka (glutenfri) så nu har jag massor med bra glutenfria recept :)


julklänning :)

Frureinhold.se / 29 November, 2009 - 15:13 / Shopping
0 Kommentarer

Nu har vi kommit hem :) Macy fick ett stort jätte ben som hon tuggar för fullt på nu och så en boll leksak som mn kan fylla med godis :) Jag själv fick en super snygg julklänning och ett par skor som jag skall ha till :D Skall även ha skorna till nyår :)








ute i skogen med Satina :)

Frureinhold.se / 29 November, 2009 - 12:34 /
0 Kommentarer

BRRRRRR jag är kall som tusan, men nu är jag inne i värmen efter en lång tur i skogen med Satina :) Hon skötte sig kanon, dock hade hon mkt spring i benen så hon tröttade ut sig själv rätt fort :) Men hon är allt snäll och det är huvudsaken. Nu står hon i hagen och äter lite hö och rullar sig som tusan :p Hon är för himla  go den lilla tjejen :)


Mysigt värre :) nu skall jag göra mig iordning för att åka till torp med min andra älskling :) (Robin)


1 advent :)

Frureinhold.se / 29 November, 2009 - 10:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Mysig morgon är bara förnamnet :) Var nere i stallet kl halv 9 och fodrade mina små troll :) de är så underbara när de gnäggar lite mjukt och ser super exalterade över vad som komma skall. De var endast 2 grader ute brrr men nu börjar solen kika fram och jag skall ut och rida om en liten stund : ) man får passa på så länge det är bra väder. Våra planer för resten av dagen blir till att åka en sväng in till torp och kolla på lite Macy saker, ben etc och kanske julshoppa lite :D får se vad robin går med på :D Jag är till viss del en shoppoholick så det är bra om robin drar mig tillbaka till jorden igen :)

Nä nu får jag ta och blåsa håret och gå ner till stallet :) dags att fixa iordning lilla satina :)



nu Är...

Frureinhold.se / 29 November, 2009 - 09:35 / Vardagen
0 Kommentarer

0-623f2098c00e1f5273fdb21c73ccda73.png

Kolla varifrån!

nu Är det första advent:) det Är 2 grader ute och jag hoppas på en fin dag:) snart tycker jag också att det Är dags för snö:-) vi hörs senare XOXO


julstämmning :)

Frureinhold.se / 28 November, 2009 - 22:14 / Music
0 Kommentarer




the days music !!

Frureinhold.se / 28 November, 2009 - 19:36 / Music
0 Kommentarer




ZZZzzz från min och Macys sida.

Frureinhold.se / 28 November, 2009 - 16:03 /
0 Kommentarer

Nu har jag äntligen kommit in efter en lång dag med spårning. Macy var hur duktig som helst, det var ett tag sedan nu vi gjorde just sån här spårning så jag var lite nervös på hur det skulle gå. Men vi började med att gå ut 2 spår per hund på olika ställen. Sen var det dags för att göra en uppsökningsruta, där man går i en stor rektangel i skogen och mäter ut, sen går man med hunden längst upp i rektangeln och lägger tre leksaker (som inte är hennes) Sen går man ner igen och släpper henne och säger sök/ut. Macy förstod inte först eftersom detta var helt nytt men sen sprang hon som tusan efter leksakerna och gjorde så himla bra ifrån sig. Sen efter 1 timma och lite mer var det dags för att ta upp spåren som vi hade lagt. Där var hon en proffs, hade svår terräng med bäckar osv. Detta spår var 100-150 m långt så hälften gånget låg en pinne på 10 cm som man vill att hunden skall snappa upp och gissa om hon gjorde det ?? självklart :P sen var det raka spåret till leksaken som låg 20 m bort :) Jag är sååå stolt. Sista spåret märktes det tydligt att hon var trött, hon tog det mkt lugnare och när hon kom till pinnen såg hon den inte utan bara kände den med nosen så hon gick runt runt och tillslut hittade hon den :) Det är fantastiskt vad dom kan :) den 20 december är det dags igen :) längtar redan :)

hockey nu, hejja frölunda !!!!!!




godmorgon :)

Frureinhold.se / 28 November, 2009 - 09:08 / Vardagen
0 Kommentarer

NU mår jag lite bättre, det är nog för att det äntligen är helg. Just nu sitter jag och stirrar på in tomtegröt som robin gjort ordning så fint till mig. Ni kankse undrar varför vi är uppe så tidigt, det är nämligen så att valpkursen (dom som orkar) skall komma och spåra idag i skogen :) som det ser ut nu har vi iallafall okej väder, men det kan slå om snabbt :/ men det skall verkligen bli kul, får se hur pubirtets macy klarar sig där ute :p Hon har börjat bli lite trottsig och göra lite som hon själv vill.

Igår var det fredag och jag var som en klubbad säl, helt slut efter jobbet och kroppen sa väl mest att du är dum i huvvet som ens gick till jobbet. Men jag slapp fredags shoppingen och robin fixade iordning allt här hemma :) en sån pärla han är :)

Nu skall jag äta klart och göra mig iordning :)


nu sitter...

Frureinhold.se / 27 November, 2009 - 10:16 / Vardagen
0 Kommentarer

58a456c0558f694946acf6c594418ac2.png

Kolla varifrån!

nu sitter jag på jobbet och har rast, mår verkligen inte bra:( men jag slutar vid 2 så det Är skönt, jag har fått lite förlängt också:) 2 dagar i veckan tillsvidare. Sen har jag 2-3 dagar i fiskebäckskil :) hur bra som helst:) men nu vill jag mest hem:( host host. XOXO


Älskar amerika, lämnar landet lagom bakom mig lite :p

Frureinhold.se / 26 November, 2009 - 20:43 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag älskar när det är lite extremt :p nu är det jul och vad passar inte bäst då med lite amerikanska julstrumpor direkt från huston :)





Sjuk :(

Frureinhold.se / 26 November, 2009 - 16:40 / Vardagen
1 Kommentarer

Tror jag har fått halsfluss, det började i lördags med att jag fick lite ont i halsen men inget märkvärdigt. Men så underveckan har det kommit och gått och idag blommade det ut ordentligt. Mår skit dåligt och ringde vårcentralen precis, de tyckte att jag skulle ringa 1177 och få en akuttid :/ segt som faaaaaaaaaaaaaan jag hatar att vara sjuk, det finns inget värre. Tycker så synd om mig själv....

vi hörs sen


godmorgon

Frureinhold.se / 26 November, 2009 - 08:36 / Vardagen
0 Kommentarer

jag är trött :/ igår började min hals att spela mig ett spratt och jag kände mig allt mer dålig. :( Idag när jag vaknade var det bättre, men jag hade nästan ingen röst och det var snustort. Men vid 7 gick jag ner till stallet och fixade iordning allt tillsammans med veronica :) Det är så mysigt när man går in i stallet på morgonen och så hör man små trötta gnägg och ivriga ögon som mer än gärna vill ha sin goa kraft  med söta vitaminer :) Jag trivs så bra med att ha hästar på gården och nära till allt :)

Snart skall jag åka och jobba en stund, fixa lite spackel och slipning, tar väl lite mer än en timma kan jag tänka mig. Om det är sol eller uppehåll när jag kommer hem skall jag ta en tur med lilla Satina :) Ser ju inte så ljust ut just nu, men vi får hålla tummarna. :)


det eller det ??

Frureinhold.se / 25 November, 2009 - 21:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Mc Donalds eller Burger King

Blondiner eller brunetter

Surt
eller salt godis

Vanlig Cola eller Cola light

Jay Z eller Eminem

Humanoid eller Zimmer 483

Paris eller New York

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller te

Adriana Lima eller Miranda Kerr

High heels eller Converse

Desperate Housewives eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother

Blåögda killar eller brunögda

Sony Ericsson eller Nokia

Xbox eller Playstation

Utekväll eller hemmakväll

Julafton eller nyårsafton

Edward eller Jacob

Ginatricot eller H&M

Ge
eller

Britney Spears eller Lady Gaga

Personlighet eller utseende

Pengar eller kärlek

Chips eller ostbågar

Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor

Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller att prutta 100 gånger om dagen

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär

Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner



Hur hade ni valt? Lånat från Kenzas Kul att göra sånna här små quiz :) Får man reda på saker man kanske inte visste innan och det är faktist ganska skoj :)


julshopping :D

Frureinhold.se / 25 November, 2009 - 20:24 / Shopping
0 Kommentarer






Wihoo :)
en röd korsett från HM
röda tillhörande trosor HM
silvrigt diadem, glitterigt HM
rosa stor blomma som hår eller klädes smycke HM
flätat guldsvart band som man har runt huvudet :P Hm

Ja det blev mkt från idag men jag är super nöjd :D Robin fick vara med att välja sålkart och nu passar det ju kanon med rött :) jul och allt :) Blev helt tossig av julskyltingen och allt, men iår skall jag vänta in mellandagsrean, i allafall lite :p Nu blir det arga snickaren och sen greys :)

vad skall mina söta läsare göra ikväll?? 


Thats the way ah ah ah I like it ah ah

Frureinhold.se / 25 November, 2009 - 10:37 / Vardagen
2 Kommentarer

Sitter på jobbet och har precis gjort klart ett valp med grundmålning och slipat och spacklat ett nytt valv =) jag är verkligen så sjukt duktig :D Nu blir det till att kolla runt vad som skall göras här näst innan vi åker hem :) Robin är hemma, så det skall bli mysigt att få komma hem tidigt och umgås med honom :) Sen skall jag se om det blir en ridtur idag, om det slutar regna eller iallafall avtar lite skall jag nog försöka komma ut en sväng. Det är viktigt att lill tjejen får stimulans och en kontinutet :)

Kan inte mer än små le lite utav en kommentar jag fick om låten jag la in igår, ''inte min stil'' den är gammal, so what ?? det är väl ändå upp till mig vilken stil som är min och för det andra så har jag ingen specifik stil jag kör på det jag tycker om, allt från rock, till pop till affärs kvinna till målare ah ni fattar nog. Sen om en låt är gammal, jag körde elvis härom dagen, den är väl gammal om nott?`dont you think ? :P jaja alla får vi ha våra åsikter, lika mkt som jag har mina, men snälla, står för dom...


roadtrip låt :)

Frureinhold.se / 24 November, 2009 - 20:30 / Music
1 Kommentarer




Sol, me like !

Frureinhold.se / 24 November, 2009 - 16:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag var det äntligen lite sol ute, men som man säger, efter regn kommer solsken :) Idag har jag i allafall jobbat på dagis, var rätt seg efter sprutan och har ngr biverkningar, men ingen feber. Jobbet gick bra, barnen var så snälla som de alltid är :)

Robin kom och hämtade mig vid två och sen dess har jag varit i stallet, varit ute på en skön tur i skogen där robin och macy följde med. Mockat och fixat allt som hör med hästar till, det är så himla mysigt med hästar. Har inte mkt att skriva, får laga mat (lax med ris) och senfår jag göra mer uppdatering :)


Svar på frågestunden

Frureinhold.se / 23 November, 2009 - 21:36 /
2 Kommentarer


1. Hur lång är du? 170

2. hur mkt väger du: 60 kg

3. tänker du göra silicon: Inte nu men efter att jag fött barn ev.

4. Just det ja, hur träffade du Robin "igen"? För ni hade väl glidit isär? (Jag och G lekte när vi var små och träffades igen måååånga år senare): Vi träffades för ett år sedan av att robin skickade ett sms till mig och så träffades vi på en fika, som alla förstår ledde till detta underbara liv :D

5.Varför vill du ta svininfluense vaccinet? Tror du att denna svininfluensa är mer smittsam och skadlig än de vanliga som går årligen?: detta är en pandemi, verkligen världsomfattade och många fler i min omgivning har blivit sjuka om man jämför sedan tidigare år med ''vanlig'' influensa''. Den är mediakåt så det skriker om det, men det kändes helt rätt, nu slipper jag den och jag smittar inte runt den :) 

6.hur länge har robin drivit sitt företag? driver han det själv eller med hjälp av nån?: Det är ett familjeföretag som han till viss del driver tillsammans med sin pappa :)

Kul med lite frågor och svar såhär på måndag kväll :) hoppas alla får en härlig kväll, själv ligger jag i sängen med en förlamad arm och är allmänt gnällig. Tur Robin är här hos mig och pýsslar om mig som bara han kan :)




Ingen grisnäsa för mig.

Frureinhold.se / 23 November, 2009 - 17:50 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har jag tagit sprutan :/ gjorde inte ont alls, men eftersom jag är dunder rädd för att ngt skall göra ont satt jag i stolen och väntade på att hon skulle göra iordning allt. Av misstag slutade jag andas så när allt var klart var jah helt vit i ansiktet och fick sitta kvar ngr minuter och dricka vatten. Fatta vad hysteriskt, det är ju bara en spruta och det gjorde verkligen inte ont. Men nu är jag bara rädd för biverkningarna, men håll tummarna med mig att jag klarar mig irfån allt ont.



Jag har i allafall kommit in från stallet precis, jag har mockat så fort jag kunde, innan armen domnade av. Sen hjälpte robin mig med att fixa hö och allt där till. Han är verkligen världens snällaste och bästaste pojkvännen ever !!



sexbomb !!

Glöm inte frågestunden fram till 19.00 ;) kanske förlänger till 20.00 får se ;)


Lång frågestund :)

Frureinhold.se / 23 November, 2009 - 06:48 /
4 Kommentarer

Fick en smart kommentar utav en läsare, varför inte ha en längre frågestund så att alla har en möjlighet att fråga något som de verkligen vill veta :) alla är ju inte inne på bloggen på kvällen utan också mitt på dagen :) Så nu kör vi en lång frågestund fram tills kl 19.00 ikväll :)


Spruta?

Frureinhold.se / 23 November, 2009 - 06:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag skall jag eventuellt ta svinis sprutan, uch uch uch om jag får biverkningar, Robin var ju helt galet sjuk. Jag har som många anda inte tid att vara sjuk :/ Men jag måste ta den, vill inte komm gåendes med en knorr och grisnäsa, nej nej det får grisarna ha för sig själv. Men ni kan väl hålla tummarna för mig att det kommer gå bra. Jag skall åka till vårdcentralen efter jobbet och hoppas att det finns ngt vaccin kvar, annars får jag åka dit imorgon.




nytt till satina :)

Frureinhold.se / 22 November, 2009 - 22:34 /
1 Kommentarer



rosa/grå grimma  :)



Gissa vilken färg ;)


Kan göra henne gott, med lite extra tillskott med miljöbyte och allt :)

Klicka för att visa Megabild! Fleece täcke 145cm

köpt på tradera :) kanon verkligen !! :)

Nu skall vi se klart på shooter, en bra film om ni frågar mig, imorgon skall jag försöka komma ihåg en frågestund så kom på massor med spännande frågor nu :)


julmys

Frureinhold.se / 22 November, 2009 - 19:37 / Vardagen
0 Kommentarer




Godmorgon

Frureinhold.se / 22 November, 2009 - 09:19 /
0 Kommentarer

Nu är kl 9 och jag och robin har precis kommit in från stallet :) Hästarna är ute i regnet, men med mat och varma goa täcken. Satinas box är mockad och fin, Roin har gjort i ordning hö, vattnet och kraftfoder :D min lilla dräcng ;) nä  då du är helt underbar somm hjälper till, den bästa helt enkelt :) Det är så himla mysigt när man kommer in i stallet på morgonen och säger godmorgon och de sticker fram tre små hästar ut box dörrarna ivriga på hur lång tid de skall få vänta på maten :P Men som sagt, när man hjälps åt går det fort och nu är de nog minsan mätta och belåtna :)



Idag skall vi åka in till hööks och kolla på lite små saker :) köpte ett svart schabrak igår med guld kant på öb för 104 :- hej billigt. Jag har saknat att köpa häst saker, det är så himla kul :) och eftersom satina är en häst så får man ju köpa storlek häst och då kan man ju spara på hästsakerna om man sen köper sig en egen häst :) Kanon eller hur :D



Nu skall jag äta frukost, gröt idag igen med macka och chai the :)


skön låt

Frureinhold.se / 21 November, 2009 - 22:33 / Music
0 Kommentarer



se så...

Frureinhold.se / 21 November, 2009 - 22:01 /
0 Kommentarer

4996e801dce9db8e250f0e13fbaee160.png

Kolla varifrån!

se så söt lill tjejen Är:) hon och sören sprang som tusan i hagen och Är riktiga kompisar:) nu ser vi på transformers:) godnight:) XOXO


Satina mår som en prinsessa

Frureinhold.se / 21 November, 2009 - 19:09 /
0 Kommentarer

Kom in från stallet nyss och är nu ny duschad och klar för lördags mys :) Satina har blivit borstad i över en timma, hon njöt riktigt mkt :) Det har gått kanon från sekunden hon kom och det är fortfarande lika lugnt. Hon och Sören sprang som dårar förut och busade :) Macy ville självklart vara med, men jag fick hindat henne, de stora hästarna ser ju sig inte för direkt ;) men som sagt kom just in och hästarna har fått kvällsmat, macy och jag satt en stund i boxen och beskodade lilltjejen :)




nu skall jag äta ngt gott :)


Frukostmys :)

Frureinhold.se / 21 November, 2009 - 13:12 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag vaknade jag vid 7 av att macy och katten ville ut, efter det var det mkt nära att jag gick upp och gjorde frukost redan då. Men jag kröp ner i sängen igen, gosade till täcket och stensomnade :) Vaknade ngr timmar senare av att joakim sms så då var det dags att gå upp. Robin låg dock kvar, han hade lite ont i huvvet så jag gav han en alvedon och så gjorde jag gröt frukost. Tomtegröt med chai the :D mums mums mums, vi tog även fram julskinkan som vi gjorde igår :)



Nu sitter jag allafall och inväntar satina :) dom är på väg hit och allt är fixat in i minsta detalj :) Det skall bli jätte skoj det här och jag hoppas som sagt att hon skall trivas :)




Idol

Frureinhold.se / 20 November, 2009 - 19:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är det idol igen och vi har myset igång till 100 %, vi var och handlade förut och det blev väldigt julinspirerat :) julskinka som är klar nu, klementiner, köttbullar med rödbetssallad, tomtegröt, choklad kalender, ischocklad och massa massa mera :P tycker ni inte att det låter mumsigt ???? :D





Vem är eran Idol utav idolgänget, min är Tove helt klart :)




Godmorgon fredag :)

Frureinhold.se / 20 November, 2009 - 07:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det fredag igen och halva sverige kör FREDAGSMYYYS :p Det skall självklart vi göra också, men först blir det jobb. Robin jobbar till 12 så han har det bra, men jag arbetar till 4 :/ lite längre men ändå skönt :)

Det var trevligt med en liten fårgestund igår, om jag skall vara helt ärligt trodde jag inte på en enda fråga så det var kanon skoj :P nästa vecka kör vi igen så var beredda med frågor :P sen får ni självklart ställa frågor om ni kommer på ngt innan nästa vecka :)

Idag kommer det att vara som en liten ''dagen innan julafton'' dag. Ni vet när man sitter och stirrar på alla paketetn, man har klämt och sett ut vilka paket som är ens egna osv. Ja så kommer det nog vara idag, det är nämnligen så att Satina kommer imorgon, så idag måste jag förbereda allt, fixa spån i en box och fixa en stor fin hink som hon skall ha vatten i och göra plats i sadelkammaren för hennes saker :) Ah ni hör ju själva, exalterad :)
 



Nu skall jag äta klart och åka  till jobbet :)


Svar på frågestunden

Frureinhold.se / 19 November, 2009 - 20:00 /
0 Kommentarer



1.
hur gammal är du ? 21 år 7 december

vart bor du ? Uddevalla, bokenäs

va gör du på fritiden ? Jag gör nästan för mycket, men för det mesta är jag med min familj (Robin, Macy, duchess och så nu satina). Men om jag har tid över så älskar jag att shoppa, finns inget så avkopplande och roligt. Jag älskar att resa, så det försöker jag flika in också :)

va gick du för gymnasium ? Jag gick på Cybergymnasiet i Göteborg, samhäll/samhäll.

du är min förebild !
sjukt snygg , dyu & din pojkvänn verkar va s¨lyckliga tillsammans: Tack så mycket :)

2.
hur träffade du robin ?:) Vi träffades i ettan på gymnasiet :)

3.
När var du riktigt kär för första gången i ditt liv? Och vad använder du för smink? från primer-foundation- ja allt!:D När jag var 14 och fick min första pojkvänn.
Jag använder:
1. Mary kay dagkräm
2. foundation mary kay
3. consealer loreal mineraler i puderform
4. puder, id mineralpuder
5. mascara, loreal (eva longoria)
6. eyebrow liner, mary kay brun
7. ögonskugga, mary kay mineralskuggor
kommer inte på fler just nu, men sen är det alltid glitter etc :)

4. Vill du gifta dig med mig? Ja det vill jag Robin :) men du får allt anstränga dig lite mer än så ;) ;)

5.Hur mår du? Jag mår prima :)

Inte så många frågor, men detta var skoj :) får ha det som vana att ha en liten frågestund varje vecka :) Kanske det dyker upp lite nya frådor att ställa :)


 


FRÅGESTUND

Frureinhold.se / 19 November, 2009 - 17:34 /
5 Kommentarer



Fram till kl 20.00 är det frittfram att ställa vilka frågor du vill ;)


Rädda aladdinasken :D

Frureinhold.se / 19 November, 2009 - 16:14 / Vardagen
0 Kommentarer

Gå in på www.raddajulen.se vi måste få ha var våra favoriter, eller vad säger ni ???







amanda jenssen

Frureinhold.se / 19 November, 2009 - 15:32 / Music
0 Kommentarer



så sköna låtar :)


Macy? eller vänta nu ?

Frureinhold.se / 19 November, 2009 - 14:27 /
0 Kommentarer

Detta är Macys mamma Nella som bebis :p vem tycker ni Macy är lik ?? :D






höstmörkret

Frureinhold.se / 19 November, 2009 - 13:30 / Vardagen
1 Kommentarer

Kollade precis ut genom fönstret och ser hur alla träd är gråa, himlen är grå och allt är grått. Det slog mig, undra hur många som går in i en depression under den här tiden. Jag satt en lång stund och tänkte hur jag egentligen mådde, och faktist, så mår jag bra. Men det är precis som en klocka som tickar, innan man blir helt deppig av allt det gråa. Jag hoppas ju dock att man slipper känna sig nere osv men man får nog räkna med att det kommer :) Men när det väl kommer så skall jag tända massor med ljus, mysa ner mig med robin i soffan och äta massor gott :D Tips. Har ni några andra tips ??






hemma igen :)

Frureinhold.se / 19 November, 2009 - 12:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det dags att laga lunch, är dunder hungerig, magen skriker efter mat :p tur att jag tog fram en kyckling i morse, så det blir kyckling, ris och currysås :) mums mums. Det gick bra på jobbet, fick spacklat en gång till så de blir till att grundmåla på onsdag istället. Men allt är på sin plats så det är bara att sätta igång :)

Det är ganska skönt att vara hemma, har haft kramp i kroppen sen igår, typ träningsvärk fast ändå inte. Det stramar och värker :/ inte så skoj, men det går nog över. Får kurra ner mig i soffan med god mat och dryck :) MMM du blev jag väldigt sugen på en mozzarella sallad, synd att vi inte har ngn hemkörning här ute på landet :p haha



GEEE MIIIIIGGGG !!!

Nä dags för mat




såhär fint...

Frureinhold.se / 19 November, 2009 - 08:40 /
0 Kommentarer

0-3e7a37a26e28ca2b70c555accd0c8290.png

Kolla varifrån!

såhär fint blev det i sovrummet:) älskar vägg dekorer så himla snyggt:-) XOXO


Vart är Macy ??

Frureinhold.se / 19 November, 2009 - 08:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja den frågan fick jag ställa mig direkt när jag vaknade och ingen hund i huset :p Men så kom jag ju på att lilltjejen är med pappa på jobbet idag, som en liten praktikant :) Jag skall ut till fiskebäckskil idag och fixa ett dörrfoder och jag vet inte riktigt hur lång tid det kommer att ta, så hon fick åka med honom ner till gbg idag och vara med honom när han arbetar :) Ringde nyss och frågade hur det gick och allt var som det  ska, hon sov som en stock i bilen på väg ner och nu sitter hon i bilen, käkar på ett mumsigt ben och väntar på frukost, sen tror jag nog att hon skall få vara på kontoret med birgitta och fixa papper :p Väldigt skönt att allt går att lösa, sån tur trillar inte ner från träd :)

Jag skall iallafall in till bauhaus om en stund och köpa en liten burk med grundfärg och sen styra bilen ut mot fiskebäckskil :) så himla kul när man arbetar med saker som en kvinna eller ah som jag aldrig skulle tro att jaq skulle kunna gör :p men jag är grym på det, allt går som en dans. Mångsysslare kan ni ju kalla mig :D



Tro det eller ej jag har även arbetat som städerska :p Men lite som på bilden känner jag mig om man byter ut städgrejerna mot det jag arbetar som just nu. Jag är servvitris på en fin restaurang, jag är dagis fröken med barngojs överallt och jag är målare med en nätt hand som gör allt med perfektion :) Hur låter inte det :p Nu skall jag göra mig iordning och åka in för att få kommit igång :)

Ha en bra dag alla mina söta läsare, hoppas ni har lika roligt liv som jag :p varenda dag är som ett nytt varv i bergodalbanan på liseberg :) hissnande skoj och med nya kurvor att utmana :D


såhär ser...

Frureinhold.se / 18 November, 2009 - 21:43 /
0 Kommentarer

0-34bda30e14cdad346bc4b6fd7b8d9e11.png

Kolla varifrån!

såhär ser det ut på jobbet:) Macy vaktar så att ingen tar på mitt ny målade :) sött tycker jag, nu skall vi snart sova XOXO


inredning

Frureinhold.se / 18 November, 2009 - 16:46 /
0 Kommentarer

Lite nytt i hemmet :)


denna sitter i matsalsrummet :)



vackert :) nu skall jag laga mat, ärtsoppa med macka :p mumsigt va ;)


Macy blir ljusare och ljusare :p

Frureinhold.se / 18 November, 2009 - 16:41 /
0 Kommentarer

Men blixten gör henne extra ljus :) hon är inte lätt att fota kan jag lova :D





High five Sötnos :D



Hon är allafall sötast och underbarast utav alla :D idag var vi ute i regnet (såklart) och då fick hon syn på alla vattempölar och alla bäckar som är överfulla, det första hon gör är att köra ner huvudet och springar fram och tillbaka :P Hur sött som helst tycker jag :)


hemma från jobbet

Frureinhold.se / 18 November, 2009 - 12:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag har det varit fullt upp, började dagen med att knacka loss gamalt fix på 3 stenplattor som ramlat av. Efter det var det dags att foga inne i köket :p jag är så himla stolt över mig själv, för jag är så himla duktig :) Men väl klar med fogen som var kronglig som tusan, det skiljde en halv cm från väggen till kantlisten. Så det var lite att jobba med, men jag fixade det gallant :) Väl klar med fogningen var det dags för frukost vilket gjorde mig dunder trött, men det var bara att sparka igång kroppen igen och börja slipa en karm ifrån färgflagor. Det var ett riktigt pill, men när jag var klar slutar inte jobbet där, nej nej. Då var det dags att spackla igen hålen som blev utav flagorna, men nu är det spacklat och fixat och imorgon skall jag dit och grundmåla och ev måla :)

LÅter inte som det roligaste jobbet för vissa, men jag storm trivs :)


ZZZZZzzz

Frureinhold.se / 18 November, 2009 - 06:28 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag hade jag utan några som helst problem legat kvar i sängen. Är rätt trött och det har regnat och blåst hela natten så jag har sovit lite oroligt, och bara tanken på att gå ut i det här skitvädret får en att spy. Idag skall jag till fiskebäckil och jobba, lite upprustning utav byggnader som robin arbetar i. Jag målar och fixar så det blir fint igen :D ganska skoj arbete och en  fantastisk arbetsplats, hur fint som helst. Men som sagt, ogillar vädret ute starkt.

Vad skall mina underbara läsare göra idag??




mysig kväll

Frureinhold.se / 17 November, 2009 - 20:35 /
1 Kommentarer

Nu är kl snart nio och det är dags för desperet houswifes :) Ugly betty är på tv nu och det är väl okej att kolla på, men inte lika bra som desperet houswifes :) Ikväll har macy också fått sitt första simborgarmärke :p när jag och robin badade kom hon in, livlig som vanligt. Och när vi minst anar det har vi en hund halvt nere i badkaret, jagandes efter våra händer :p och så höll hon på så och till slut kör hon ner hela huvudet (nästan) och blåser bubblor med näsan :p kaffe kokaren som det hette när jag var liten. Så höll hon iallafall på i 5-10 min, ner med huvudet blåsa bubblor och upp igen :p vi hade vatten i heeeeela badrumet när hon va klar :)




busan :)

Frureinhold.se / 17 November, 2009 - 17:47 /
1 Kommentarer

Busan har svårt att sitta still så kortet ser lite skoj ut :p men ser ni inte hur hon växer ?? :D



ser ni jorden på nosen ?? hon gräver gropar på hela åkern, sorkarns lär inte var glada på henne. En sak till som hon gjorde idag var att gå ut när mamma var på jobbet. Så när jag åkte hem på rasten stod hon på trappan, super nöjd. Inte så bra kankse men hon tyckte det var skoj :p Nu är iallafall jag hemma och hon är inne och tuggar på sina miljoner ben :)

Dags för mat och idag blir det ytterfile med marängswish till efterrätt :D



nu åker...

Frureinhold.se / 17 November, 2009 - 09:25 / Vardagen
0 Kommentarer

79c55d300a43ada02e1020307774e1ef.png

Kolla varifrån!

nu åker jag till jobbet:) ha en bra dag alla XOXO


Love love love, det är viktigt med kärlek !!

Frureinhold.se / 17 November, 2009 - 08:45 / Music
0 Kommentarer

Dessa låtar spelades varma i min mp3 då jag och Robin gled ifrån varandra i gymnasiet, det var en jobbig tid i huvudtaget, mycket som hände och min räddning var väl musiken. Dock är den sorgsen och till viss del tårgivande, men det var genom tårarna som jag på nott sätt blev starkare. Det kommer mer låtar men hinner inte lägga upp dom nu !




godmorgon i höst/vinter mörkret :/

Frureinhold.se / 17 November, 2009 - 08:25 / Music
0 Kommentarer

Något jag inte gillar med hösten är allt det gråa, det är okej att det är mörkt osv men de tjocka gråa molntäcket som aldrig försvinner kunde man skippat. Det kan få vara soool och massor med snö, låter inte det bra ?? Men men man får helt enkelt göra det bästa av situationen, klä sig lite mer färgglatt och unna sig lite extra lyx i vardagen :p som jag iof. gör ändå, men ah ni förstår nog :) Idag skall jag jobba på dagis igen, bytte tid så jag jobbar 9.30 - 17.00 istället för 6-13 :)

Ikväll är det inget direkt på schemat, skall mysa ner mig tillsammans med robin i soffan och kolla på desperet houswifes och äta något gott :) Får se vad vi hittar på :) Nu skall jag i allafall äta frukost och sen göra mig iordning :)

Dagens låt :) så himla fin, påminner mig om gymnasiet och Robin !!



Jennifer Lopez ft fat joe - hold you down


nu går...

Frureinhold.se / 16 November, 2009 - 22:43 / Vardagen
0 Kommentarer

0-4d8618d3ddc2ac858f0a576242cf47f6.png

Kolla varifrån!

nu går vi och lägger oss:) har busat som tusan med Macy nu ikväll så att hon deckade för en liten stund sedan i hennes säng, viktigt att hon får mycket bus och lek när hon Är ensam på dagarna när jag jobbar:) på bilden sitter jag i en kundvagn i kön till ullared:p godnatt! XOXO


såhär fint...

Frureinhold.se / 16 November, 2009 - 09:11 /
0 Kommentarer

0-7d7afb059cb7e9a4117bd710a7078a22.png

Kolla varifrån!

såhär fint blev det:) jag Är super nöjd och robin Är så himla duktig. Nu har Macy fått en promenad och jag skall till jobbet:) XOXO


godmorning everyone :)

Frureinhold.se / 16 November, 2009 - 08:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det dags att jobba igen :/ :p nädå jag tycker faktist att det är skoj på dagis så jag skall inte klaga. Idag jobbar jag 9.30 till 17.00 lång pass men tiden bara svishar förbi. Jag bytte ut chaithet mot varm oboy idag, mums mums, dock får jag lite ont i magen utav oboyen, tror det beror på allt socker som man häller i sig tidigt på morgonen.

Igår var stor renoveringsdag hemma hos oss :p Robin bytte ut alla innedörrar :P snacka om att det tig tid, men vad fint det blev, kan göra ett mobilinlägg sen när jag står och sminkar mig :p Så nu är det lilla rummet och sen kökets tur att få sig en avhyvling :) Är det ngn av mina bloggläsare som renoverar hemma och vill bli framlyfta i min blogg under inredning ? alltid kul med inspiration :)

Nu skall jag äta klart, sminka mig och gå en promenad med Macy, hon skall vara ensam från halv 10 till 1 halv 2.


Kärleken övervinner allt !!

Frureinhold.se / 15 November, 2009 - 12:15 /
1 Kommentarer






Söndag = mys / vilodag :D

Frureinhold.se / 15 November, 2009 - 10:01 / Vardagen
3 Kommentarer

Idag sitter jag med en ny siden pyjamas, vit med söta små prickar på :) Robin sitter mitt emot och med en brun gosig morgonrock som han fick förra året i julklapp :) Vad skall han få iår ?? det vet jag mohaaha. På tal om julklappar, vi har avklarat:

Mamma och pappa : check
Bert (robinspappa): check
Joakim och Anna: check
Tindra och Tuva: check
Robin: till viss del check
Jennifer (robins syster): check



Dom är lyckligt lottade dom små trollen ;) Men jag vet nog vad jag skall ge till både svärmor och Jessica =) ganska skönt att ha det mesta avklarat, då kan man lägga mer pengar på varandra och ha massa mys i december månad :)

Vi skall ju till danmark 4-6 dec och sen skall vi ha kalas för mig den 12 och den 13 tänkte vi åka till jul på liseberg om vädret tillåter :) På nyår är vi på nääs fabriker och slår in det nya året. Sen v2 är det dags för sälen och ny bil :D Ja för om allt är rätt får vi Mps:en första vardagen i januari :) LÄNGTAR efter vår rallylåda :)






hemma igen...

Frureinhold.se / 14 November, 2009 - 19:06 / Shopping
1 Kommentarer

4e142907f1e85a6ef69e7a0f81f102d3.png

Kolla varifrån!

hemma igen med lite mindre pengar i fickan:) men jag har hittat massor med skoj och på bilden ser ni en paljettklänning som Är sjukt snygg;) nu blir det dusch och sen mys XOXO


jävlä skit...

Frureinhold.se / 14 November, 2009 - 14:00 / Vardagen
0 Kommentarer

0-726c1ae64a68b289ccaa72272a0c522f.png

Kolla varifrån!

jävlä skit kö, under mina år på ullared har jag aldrig haft kö men självklart så får vi det idag. Men vi har dragit över affärerna på utsidan och fått köpt julklapp till anna och joakim:) några till på gång:) XOXO


snart framme,...

Frureinhold.se / 14 November, 2009 - 11:49 / Vardagen
1 Kommentarer

0-609f39c93a272f19e615a194e300a92a.png

Kolla varifrån!

snart framme, tror ni vi slipper kö? Jag tvivlar starkt, men om så Är fallet tar vi alla affärer utanför först, martinsshop osv;) XOXO


nu åker...

Frureinhold.se / 14 November, 2009 - 10:04 / Vardagen
0 Kommentarer

0-455f518d0cdf35b3cefac0b7de4fe582.png

Kolla varifrån!

nu åker vi till ullared, Bloggar under dagen, ha det Gött så länge XOXO


Jag älskar Elvis

Frureinhold.se / 13 November, 2009 - 20:59 / Music
0 Kommentarer




Sist men inte minst In the getto igen med elvis, han är så otroligt bra och denna låten är så vacker.


idolhits utav Tove

Frureinhold.se / 13 November, 2009 - 20:49 / Music
0 Kommentarer

Jag tycker ju att Tove är sjukt bra, idag sjöng hon I wich I was a punkrocker och förra veckan en elvis dänga, ah helt klart sjukt bra :)




Ullared imorgon :D

Frureinhold.se / 13 November, 2009 - 20:19 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag ser verkligen fram emot våran trip till ullared imorgon. Vet inte om ni har en förkärlek för ullared men det har jag och att se programmet ullared blir man lite rädd att man är som galningarna där. Men jag tvivlar haha den blonda bög make up artisten med sin mamma osv, gosh jag skrattar ihjäl mig.



Idag har jag som sagt jobbat stängning och det gick hur bra som helst, barnen är helt underbara :) Kom hem och fick en skojsig överaskning, gissa vad !!!??? Jo min skrutt hade fixat hummer :D så det blev vårat fredagsmys :D hummer var super gott, första gången jag åt det idag och det smakar lite som lyxig crabfish :p Funderar på att ta hummer som ett måste varje fredag, tror ni robin går med på det ?? ;)




godmorgon

Frureinhold.se / 13 November, 2009 - 08:42 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag är det dags att åka  och jobba på dagis (förskolan) igen :) Fast idag är det andra tider, 9.30-17.30 så jag är sist kvar tillsammans med barnen idag :) Idag är det också fredag vilket innebär fredaaaaagsmyyyyys :) Robin är hemma hela dagen så han får fixa med allt gott att äta och med Macy.



Igår var vi hemma hos mamma och pappa en sväng, det var ju hockey och det är alltid lika trevligt att se på hockey :) Dock blev det oavgjort men frölunda spelade så mkt bättre än Hiv-71 så det är alltid ett pluss i kanten :)



Det blir inte roligare än såhär just nu, är helt slut i huvudet och inte nott skoj att tillägga, mobilbloggar från jobbet sen :)




Satina

Frureinhold.se / 12 November, 2009 - 22:53 / Vardagen
2 Kommentarer

Fick en kommentar om Satina, vilken stam osv.

Pappa: PRE Fandanguillo, ur snygg hingst med stor efterfrågan.
Mamma:  Irländsk cob vid namn Limerick Lady Mary, hon kommer från en top stam.

Så där har du svaret, en riktig pärla, hon är född -03 och ingen direkt utbildning så det blir ett litet projekt, men det skall vi kanon kul och vi kommer att ta allt i lugn och försiktig ordning så att inget går fel :)


Fandanguillo !




hockey hockey hockey :)

Frureinhold.se / 12 November, 2009 - 15:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag är det hockey och jag funderar på att dra med robin hem till mina föräldrar och kika på det :) Robin är ju ledig i morgon och jag börjar inte förens halv 10 så det är ju lugna puckar :) jag skall också få med alla julsaker hem idag :P och med alla menar jag miljoner låder haha. Jag älskar ju julen så varje år köper jag mer och mer och mer :p Sen har ju Robin massor med julsaker också så det kommer se ut som en amerikansk julgran i hela vårat hus :)



Nu har jag snart gjort klart bullarna också :) 11 st julbullar blev det och vi får hoppas att de blir lika goda som lussekatterna vi gjorde häromdagen :)

 




god förmiddag !

Frureinhold.se / 12 November, 2009 - 14:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Hur har morgonen varit??

Jag har haft en lugn morgon, vaknade vid nio utav att Macy ville gå upp och busa med katten. Trött som man var fick man ta på sig morgonrocken och gå upp. Gjorde dock iordning chaithe och smörgås, ingen stress utan en lugn och skön morgon. Efter frukost gick jag och macy en långpromenad i skogen och på åkrarna, efter det fick det bli in i huset med henne och jag åkte in till torp för att köpa mjölk. Jag var också tvungen att kolla in på stadium en snabbis och jag hittade en så himla fin mössa som jag bara måste ha :D hur snygg som helst och matchar perfekt till min skiddress :)
EVEREST W SCRATCH HAT F9 WHITEBULA CHECKED HEADBAND LIGHT GREEN

Nu har jag i allafall kommit hem och varit hemma ett tag, Kom precis in efter en till lång tur i skogen med macy, men denna gången gick vi till bokskogen :) hur fint som helst me love bokskogar :)



nu skall jag baka bröd bullar :)


Den här...

Frureinhold.se / 11 November, 2009 - 22:44 / Vardagen
1 Kommentarer

0-45ce7dfab2785b178b3ab68a43ebf6f8.png

Kolla varifrån!

Den här lilla tjejen flyttar till oss nästa helg:) det skall bli otroligt kul och jag hoppas att hon kommer trivas med 2 killar runt henne. Nu skall jag och robin sova imorgon Är jag ledig och skall städa och pyssla:-) XOXO


en ensam kväll med djuren :)

Frureinhold.se / 11 November, 2009 - 20:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är kl snart 9 och greys är på sin ingång. Robin jobbar sent idag så jag får vara ensam tillsammans med djuren :) ganska mysigt, men jag saknar ändå Robin :) Greys är det programmet som jag hållt mig till att följa från sverige, annars är jag expert på att tjuvkolla via usa :)

Vilka är era favoritserier ??




Nu är det fullt upp alla helger fram till jul

Frureinhold.se / 11 November, 2009 - 19:44 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja nu undrar ni säkert vad jag/vi skall göra under alla helger fram till jul. Men jag skall ge er en uppdatering i korthet nu. 

 Denna helgen som kommer nu skall jag och robin till ullared och greja här hemma, sen skall Catrine eventuellt kommer och träna lite spår här hemma.

nästa helg kommer Satina hit, jag skall ha en häst på foder i ett halvår. Det är som en avlastning för Anna, joakims flickvän. Det skall bli jätte mysigt och hon kommer få det jätte bra här hos oss :)

helgen efter det skall vi ha spårträning här hos oss, vi var på träning idag och våran valptränare undrade om inte vi från kursen kunde träffas hemma hos oss och lägga spår på vår mark. Så då är det fullt upp den helgen.

helgen efter det skall jag och robin till danmark och fira våran 1 års dag :D och lite min födelsedag !!

helgen efter det är det lucia och jag skall ha släkt kalas :p 

Nu är det helgen innan jul och då vet alla som firar jul hur mkt det är att göra då :p så ni människor som tycker ni har mkt att göra kan ju alltid gå in på min blogg och jämföra :p Jag jobbar ju också nu på vardagarna så det är full rulle hela tiden. Men jag älskar att ha och göra så det passar mig perfekt. :)

Friends, lovers STOR - svart (väggtext, väggdekor, väggord)


så här söt var Macy i morse när jag ville gå morgon promenad ;)

Frureinhold.se / 11 November, 2009 - 09:02 /
0 Kommentarer



Hon är en riktig sjusovare, vägrar att gå upp och ligger gärna och gnussar fram till 10-11 tiden. Idag får hon vara med farmor på morgonen, jag och Bert är och jobbar. Det går kanon, men det är mkt att göra :)


ganska fräcka...

Frureinhold.se / 11 November, 2009 - 07:02 / Vardagen
0 Kommentarer

0-472987b67e61c71a2f61d9090c21e5c7.png

Kolla varifrån!

ganska fräcka jobbarbyxor:-) XOXO


godmorgon

Frureinhold.se / 11 November, 2009 - 06:17 / Vardagen
1 Kommentarer

Längesen jag var uppe såhär tidigt, men om jag skall vara riktigt ärlig tycker jag att det är lite mysigt. Sitter med mitt chai-the och rostade mackor, lyssnar på tv4 nyheterna och skall snart gå en morgon promenad med macy. Hon stensover dock, men en liten tur får hon orka med. Det är guld värt att ha så bra svärföräldrar/föräldrar som jag och robin har. Nu när jag fått ett vik och skall jobba i fiskebäckskil ngr onsdagar framöver måste ju macy ha ngn som kan gå en tur mitt på dagen. Och vem är inte snäll och gör det ?? jo Robins mamma, hon börjar jobbet 10 varje dag så hon tar ut macy när hon är nere i stallet så hon får springa av sig och sen släpper hon in henne innan hon åker till jobbet. Sen har jag rast allt från 10-1-2 så hon blir aldrig ensam mer än 3-4 h :) kanon eller hur? :)

Vad skall mina underbara läsare göra idag?? tacksam att ni inte svek mig de senaste dagarna av tumult :p

Don't dream your STOR.., svart (väggtext, väggdekor,väggord)


lite kort :)

Frureinhold.se / 10 November, 2009 - 21:36 / Vardagen
1 Kommentarer




bilder kommer angående helgen :)

Frureinhold.se / 10 November, 2009 - 19:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Var ju på kalas i helgen, hur kul som helst och jag lovar att snart lägga upp kort. Skall be sanna skicka kort också så det blir massor med kort :P Jag skall också framkalla kort för hela året, satte ihop en mapp från hela året och skall snart gå in på www.extrafilm.se och framkalla, är väl runt 200 bilder :P skall kolla igenom igen och se om jag hittar lite fler kort. Skall även köpa ett fint album och sätta korten i :D älskar album !!


tråkigt

Frureinhold.se / 10 November, 2009 - 19:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag är dunder ledsen att det inte blir ngn uppdatering just nu, men som sagt tele2 dongeln är instabil. På fredag får vi vårat bredband och då lovar jag massor med uppdatering.. Det har hänt lite här hemma på jobbfronten, jag har fått ett vik på dagis här i bokenäs och sen jobbar jag för Robin, haha låter kanske lite små skoj att han är min chef. Men Det är kanon med lite extra knäck :) och sen är det kul att få hjälpa till lite :)

Lovar uppdatering så fort vi får internet igen...


om ni...

Frureinhold.se / 09 November, 2009 - 10:52 / Vardagen
0 Kommentarer

694df11e544762528369329cbb29d45e.png

Kolla varifrån!

om ni undrar varför det har varit så lite inlägg det senaste Är för att tele2 Är helt kassa, sitter nästan i en tele 2 mast och ändå visar den no network, hur går det ihop? Gjort alla uppdateringar men ändå gör den såhär:( längtar efter vår bredband, det skall komma den här veckan, klättrar ju på väggarna:p XOXO


nu Är...

Frureinhold.se / 08 November, 2009 - 12:38 / Vardagen
0 Kommentarer

51e928f9f41c93772a3e4c0b10dcfc7b.png

Kolla varifrån!

nu Är valpkursen slut och det Är nästan med en tår i ögat. Idag var det spår i skogen där jag gick först en timme innan och sen fick Macy ta upp mitt spår. Hon var grym och vi hade svår terräng så hon fick massa beröm. Men nu Är vi på väg hem, hörs sen XOXO


nu Är...

Frureinhold.se / 07 November, 2009 - 19:34 / Vardagen
0 Kommentarer

0-42f197661f2bfe03327cb918fe0c029d.png

Kolla varifrån!

nu Är det full rulle:-) kalas så det står härliga till, johanna och robin på kortet:) XOXO


vaken men...

Frureinhold.se / 07 November, 2009 - 10:22 / Vardagen
0 Kommentarer

2c48b6d6849f71e1981d0fdcc6ff470b.png

Kolla varifrån!

vaken men ändå lite trött, robin håller på att gosa frukost, kaffe och macka. Om en stund skall vi gå en lång promenad i skogen:) jag vill ju hitta en gran:-) efter det bär det av till stan och sen till Lödöse:) XOXO


Macy har...

Frureinhold.se / 06 November, 2009 - 23:19 /
0 Kommentarer

2b8b61661a8c4abc7a3b7234924fc8c8.png

Kolla varifrån!

Macy har bäddat det gott på golvet vid min och robins säng, som en slagen hjälte efter en lång dag med mycket bus. Imorgon blir det kalas i Lödöse, men först en sväng till stan och utföra några ärenden. Macy får då vara hos farmor och farfar, hoppas att hon Är snäll mot dom;) sovgott, XOXO


fun fun fun, ullared och för mkt konstiga människor !!

Frureinhold.se / 06 November, 2009 - 20:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Slutet är bäst ;) skogsturken !!




nu är det dags för fredagsmyyyys :)

Frureinhold.se / 06 November, 2009 - 14:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Himla mysigt med fredagar om ni frågar mig, bästa dagen i veckan. Man åker och handlar på morgonen tillsammans med veronica och siv. Massa godis och god fredags mat. Sen åker man hem, och i dag kom Robin hem tidigt och det är extra mysigt att spendera nästan hela dagen tillsammans med honom. Det är också våran 11 månaders dag idag så det är lite extra speciellt. Tiden går så fort och jag är så otroligt lycklig, min lilla prins, han är bara så bäst.




Big love !!

Idag är det idol, ganska skönt fredags nöje, inte så krävande utan bara ligga slappt i soffan äta 1000 kg godis med en filt och mys.

Vem tror ni åker ut ikväll??




just nu...

Frureinhold.se / 05 November, 2009 - 22:06 / Vardagen
0 Kommentarer



erkänn bra??  jag tycker det är underhållande. Robin sover så gott brevid mig, söt han är.
Vad tycker ni hittils??


trix som macy lärt sig på snart 5 månader :D

Frureinhold.se / 05 November, 2009 - 10:43 /
3 Kommentarer

1. Sitt
2. ligg
3. kryp
4. high five
5. stanna ligg kvar och stanna sitt var
5b. sitta och sen lägga sig ner på kommando en bit bort.
6. sök
7. ten five (ifrån tindras gimmie ten) hon slår med framtassarna på var sin hand.
8. spinn, ifrån western, springer ett varv runt på stället.

trix som är på väg :p

1. spela död, går ibland
2. rullar runt, går ibland med lite hjälp.

Ändå mkt för att vara bebis :p men hon lär sig så fort :D Hon han också från sitt till ligg och tvärt om. Det är så kul att se när hon fattar och hon blir så glad när hon gör rätt :D  


Sömntuta, kl...

Frureinhold.se / 05 November, 2009 - 10:19 /
0 Kommentarer

3cb8a5b0deff5052bc760e92bb6daee7.png

Kolla varifrån!

Sömntuta, kl Är kvart över 10 och Macy sten sover, jag har skrivit det innan att hon Är morgontrött, men det var verkligen priset det här:p ibland kan hon sova fram till 12 utan problem, sen Är det full rulle till kvällen:) det verkar som om det kommer lite snö flingor ute, igår kom det massor, Är vintern på g? :) XOXO


Carina 50 år :)

Frureinhold.se / 05 November, 2009 - 10:10 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag fyller min faster 50 år och jag vill önska henne ett stort grattis :) På lördag är det fest och då skall vi fira dig ut i fingerspetsarna :)

Jag har även köpt en ny klänning som jag funderar på om jag skall använda då, om den hinner komma vill säga. Den är kanon snygg och verkligen min stil :) Snyggt med ett par svart höga skor till, det kommer att bli kanon :)

Klicka för att visa Megabild! Jättesöt lila klänning i satin. Storlek 34-38.

erkänn snygg ??

I like  it, den har en sån höstig skön färg, passar bra till ett 50 års kalas, hoppas att jag hinner få den innan lördag bara :)


godmorgon

Frureinhold.se / 05 November, 2009 - 09:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är jag uppe tidigt, macy ville ut och kissa så då är det bara att dra på mysbrallorna och myströjjan och släppa ut henne. Under tiden hon är ute fixar jag iordning frukost till henne så det står klart när hon kommer in. Vi skall om en stund ta en lång promenad i skogen, hur mysigt som helst att få springa av sig lite :) Vi har hittils haft ohyggligt tur med macy, hon har snart tappat alla tänder och hon har inte ätit på ngt annat än sina 100 ben. Hon har inte gett sig på möbler eller andra dyrbarheter. Jag minns inte hur Molly var men jag minns att hon en dag när jag kom hem gnagit i trappan.

Idag är det mkt på tv, det är svårt att välja :p antingen mtv music awards 2009 i berlin eller karjala cup :p hmm får nog sitta och sappa, kollade på mtv förra året och det var kanon skoj, massa musik och underhållning. Men jag är ju också världens hockey nörd så det blir knivigt det här :p



mer uppdatering senare ;)


Mys med julstämning !!

Frureinhold.se / 04 November, 2009 - 14:39 / Vardagen
1 Kommentarer

ikväll skall jag och Sötnosen ha en mys kväll med julstämning :) Jag har köpt en ny burk pepparkakor, julmust, mandlar till glöggen och  så skall jag baka lussekatter :) Låter inte det mysigt?? Det är också greys anatomy idag så det är ngt att se fram emot. Pratade med Anna förut också, hon hade massor utav blueray filmer hemma som vi kunde få låna om vi ville :) och det är ju aldrig fel. Det är sjukt vad bra bild det är med full hd tv och blueray spelare.



Nejlikor och apelsiner kommer pryda vårat hem under hela december, finns inget som doftar så gott som det :) Jag är en julmänniska och älskar att pryda hela huset. Om man får skulle jag vilja hugga en egen gran, men det får man nog kolla upp först vilka rättigheter man behöver för att hugga en gran på egen mark. Jag vill helst av allt ha en ädelgran, eller silvergran som det också heter :p så söta med små kottar på. Jag är kräsen när det gäller granar, det måste vara perfekt.

Hur är julen hemma hos er ?




Sent inlägg, men godmorgon

Frureinhold.se / 04 November, 2009 - 13:38 / Vardagen
0 Kommentarer

Det blev så mkt nu på morgonen att jag inte har hunnit sitta direkt vid datorn förän nu. Vaknade vid 9 och efter det har det bara rullat på. Idag tänkte jag testa på ngt nytt att laga så det blir kallops på älg, kanon gott med massa goda kryddor osv, men det blir en utmaning eftersom jag aldrig gjort kallops förut. Men idag blir det ren husmanskost :p Sen har jag också varit och köpt 3 nya blommor, 2 st gröna stora växter med vita blommor som doftar ljuvligt och en vanlig röd :p fråga mig inte vad dom heter för sånt kan jag inte :p Robin skall köpa med sig en stor fönsterbräda hem som dom skall stå på och pryda vardagsrummet. Gud vad jag älskar växter, tror jag har fått det utav mormor och även mamma, men mormor och morfar har växter över allt och mormor har alltid gillat blommor både inne och ute. Det blir så mycket mer liv i ett hus när man har mkt grönt och härliga färger, eller hur ? Funderar på om jag skall ge mig på att göra en rabatt iår eller om det vänta, har ett ställe där jag verkligen skulle vilja göra en stor rabatt, men då måste det grävas, och då menar jag mkt :p Så det hade ju inte varit omöjligt, men då har vi ett till problem, Macy är en djävul när det gäller nyplanterat, när vi var hemma hos mamma och pappa i helgen satte mamma  vårlökar och macy skulle självklart vara med. Mamma grävde ett litet hål med hjälp av macy och satte ner lökarna och grävde igen, men då tyckte macy att det var mkt roligare att gräva upp dom igen. Så undra om mina lökar får vara ifred om jag gräver ner ngr :p



Planteringen är la kanske inte det roligaste, men när det väl dyker upp ngr tulpaner till våren är det aldrig fel :D älskar när vårlökarna kommer.



Men så har vi ett litet litet problem kvar när blommorna kommer upp. Vi bor på landet och runt oss finns massor med rådjur, vad gillar rådjur?? Jo äta upp fina tulpaner.



Busted !!! Men dom är otroligt vackra djur, vi har massor av dom runt huset, lite mysigt är det allt. Som små bambis som hoppar runt :)




mys kväll med desperata hemma fruar

Frureinhold.se / 03 November, 2009 - 20:55 / Vardagen
0 Kommentarer



någon mer som skall kolla på desperet houswifes själv sitter jag och robin med barn (duchess och macy) i soffan och kollar på ugly betty :p det är mysigt :)


darkness with color !!

Frureinhold.se / 03 November, 2009 - 16:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det eftermiddag och dagen har swishat förbi, dock är det inte skoj med allt regn och rusk :/ Jag var ute förut på promenad med Macy. Det var på nott sätt ganska fint ändå, grått runt omkring oss men löven hade fortfarande färg och de yrde runt oss :)




Betty boop är alltid lika glad och sprallig, bra motivation :D härligt kort lite sol hade inte varit fel :)





underbar musik !!

Frureinhold.se / 03 November, 2009 - 11:02 / Music
0 Kommentarer



snart kommer new moon, någon mer som längtar ??


godmorning

Frureinhold.se / 03 November, 2009 - 10:22 / Vardagen
1 Kommentarer

Det är regn idag med :/ as segt, men det känns som om det är lite varmare idag än vad det var igår.

Hur är vädret i övriga landet/världen ??


Idag har jag inga direkta planer, skall avmaska djuren, erkänn skoj haha men det är viktigt, många larver osv ser man inte och när djuren är små skall det göras med 2 veckors mellan rum. Katten är 1.5 år och hon får avmaskning för att hon har blivit en ute katt, så därför är det extra viktigt för henne att bli helt ren ifrån parasiter.


Om en stund skall jag gå en promenad med Macy, hon skall bara vakna först och äta frukost, ni föstår hon är dunder morgon trött, om jag går upp vid 10 kommer hon ifrån sovrummet 45 minuter senare. Sött, skönt men frukosten blir lite försenad, egentligen skall hon ha den kl 9, men hon vägrar att äta innan hon riktigt har vaknat. Hon är bra på det sättet att hon är morgon trött och kvällstrött, hon har sina energi toppar mitt på dagen, vilket är bra för då rör jag på mig under dagen och kan vila på kvällen när robin kommer hem :)

nu skall jag äta frukost är dunder hungerig :)


Myser som...

Frureinhold.se / 02 November, 2009 - 14:27 /
0 Kommentarer

08ddb11af64e0766c0b8ad5e218cfc8c.png

Kolla varifrån!

Myser som tusan i soffan, Macy värmer mig hur mysigt som helst. Funderar på om jag skall sätta upp nya antennen, ha ha det skulle vara en utmaning;) XOXO


nyår på nääs fabriker :)

Frureinhold.se / 02 November, 2009 - 14:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det bokat och klart :)

Nyår 2009

Året går mot sitt slut och det är dags att kliva vidare in i 2010. Vi ser gärna att ni kommer till oss på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang för att uppleva ett välsmakande slut och en god start på det nya året.

Vi har skapat ett nyårspaket som innehåller allt man kan önska – låt oss skämma bort er under ett dygn med god mat & dryck, sprakande fyrverkeri, underhållning och en god natts sömn.

Inkluderar följande:

  • Afternoon tea med tillbehör (under eftermiddagen)
  • Övernattning i dubbelrum
  • Trerätters nyårssupé
  • Champagne vid tolvslaget
  • Fyrverkeri vid tolvslaget
  • Underhållning under och efter middagen
  • Förlängd frukostbuffé på nyårsdagen 08-11

tillägg som jag gjorde var ett finare rum med loft och utsikt över sjön och sen kommer det vara champange och choklad på rummet när vi kommer :)



låter kanske tråkigt för många att inte ha världens fest osv men detta kommer bli helt underbart, att fira nyår tillsammans med den personen som betyder mest för mig i hela världen, min själsfrände, min bästa kompis och min fantastiska pojkvän.




Mys i soffan med macy !

Frureinhold.se / 02 November, 2009 - 13:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu ligger jag i soffan och kollar på film tillsamman med Macy, hur mysigt som helst, varm oboy och godis :D mohaha. Lyckligt lottad att kunna äta godis och fet mat utan att gå upp i vikt :p det är lyx på hög nivå, nä självklart måste jag också tänka på vad jag äter men jag går liksom inte upp i vikt :p Sen tränar jag inte pga mina muskler som har ont över allt så jag har inte mkt hjälp på den fronten. Men jag Försöker röra på mig det lilla jag kan, tex simma gå promenader.
 


Macy sötnosen :D

Frureinhold.se / 02 November, 2009 - 11:06 /
0 Kommentarer

Macy växer så att det knakar, hon har snart växt ur täcken som var jätte förstora för bara ett litet tag sedan :) Är hon inte dunder söt ??:D



Nu skall vi ut på morgon promenad, hörs senare


godmorgon :)

Frureinhold.se / 02 November, 2009 - 10:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Förlåt för den dåliga uppdateringen under helgen men vi har som sagt inte varit hemma och hos mamma och pappa har det inte funnits tid till att sitta framför datorn. I helgen har det varit halloween fest för hela slanten :D hur kul som helst att få klä ut sig lite smått :p Vi var hos joakim och anna (min bror och hans tjej) Jag var dock nykter men jag har alltid lika skoj för det. Jag är ingen loser som måste dricka alkohol för att kunna släppa loss, skämt och sido, men det är skönt att slippa dricka massa för att kunna prata med folk. Robin är som mig, dock drack han ngr drinkar men det är ju gott :D


Igår var det valpkurs avslutning, nästa gång är det spårning och då har man inte tid för att leka och busa. Så det blev korv och lek igår. Macy blev helt uppspelt, men när det kom till sökning av en pinne i en ruta var hon vrål snabb, snabbast av alla och sprang rätt in i rutan och hämtade pinnen och sprang till baka. Hon fick till och med plus poäng ;) slå det om ni kan haha :)

Idag är det dystert väder må jag säga, regnar blåser och det är minst sagt ruggigt ute. Jag skall inte göra många knop idag, ta en sväng till torp och handla mask medel till djuren och kika lite om jag hittar ngt kul.