StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Sagostund med Libero - Älska varje ögonblick

Frureinhold.se / 02 September, 2013 - 19:18 / Vardagen

Du kommer att byta blöjor på din bebis ungefär 4500 gånger. Varför inte se det som 4500 stunder att mysa. Eller 4500 gånger då du kan berätta en saga för ditt barn. Nu kan blöjbytet bli till en lekfull sagostund. Samla koder med blöjpaketet och få handdockor från Liberoklubben. Libero. Älska varje ögonblick..
 
Jag har alltid använt mig av libero, ena anlednignen är att de sitter bra, sen har de bra uppsugning och hailey blev lätt röd av andra märken. Sen gillar jag att man får en viss bonus för varje paket man köper. Vi har fått hem rabattkuponger för flera hundra och även små gosedjur för alla poäng vi sparat :) Jag gillar också att deras up and go är så tunna men ändå suger upp så bra. Under tiden vi håller på att få hailey helt blöjfri är de kanon, som underbyxor fast som inte läcker. Det kommer alltid bakslag och då är det kanon med något som känns som underkläder fast som inte är de. Något negativa med libero är att de bland de dyraste blöjorna i hyllan, alla har inte möjlighet att köpa libero just på grund av detta. Ännu värre om man har flera blöjbarn i familjen. Men tyvärr är det så att man får betala för kvalite, i mitt fall hade jag inget val.
Lilla dockan så liten, libero passar i alla åldrar och jag minns hur jag förundrade över hur söta de allra minsta new born storlekarna var. 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: