StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

fixat

Frureinhold.se / 30 September, 2013 - 20:00 / Vardagen

Då var ett år av träning betalt, nu ska vi bara träna också ;) haha jag och jessica som min syster heter har nog en av den bästa humorn som finns haha. När vi gick ut ur dörrarna på friskis och svettis ser vi oss sväva på moln, friska, sunda och lätta på foten. Vi har ringat in de pass vi vill göra och allt är bara såååå perfekt ;) allafall i våra huvuden. I verkligheten hasade vi oss ut ur friskis, trötta, hungriga och har redan hittat hinder för träningen imorgon ;) Jag tror många känner igen sig, man målar upp en bild på hur mkt man skall träna hur man skall förändra sin livsstil etc etc. 9 fall av 10 blir det inte så :p men oroa er inte, det går att lyckas med sin träning ändå. Även om man inte går exakt efter planen. Träna så mycket som du känner att orkar och hinner med, se till fördelarna med träning och inte nackdelarna. Hitta inte hinder som egentligen inte finns utan utför den träningsform som får dig att må bra. Alla behöver vara fysiskt aktiva, mer eller mindre, det finns många fördelar med att röra på sig.
  • Du blir piggare
  • du stärker dig för hela livet, det du grundar nu har du nytta av senare i livet
  • Om man lider av värk kan träning göra att mycket värk försvinner. En ökad genomströmning av blodet genom musklerna kan göra susen :)
det finns massa mer att argumentera för att träna, men ingen kan träna åt en, allt sitter hos den enskilde individen :)
 
 

Postat av: Mickan

Så sant, det är på något underligtvis lättare att hitta anledningar till att inte träna, men valet till att gå och träna är ett val man aldrig ångrar :-)

2013-10-01 @ 05:53:10


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: