StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Värk

Frureinhold.se / 03 Oktober, 2013 - 22:42 / Vardagen

Idag är en sån dag där värken är värre än värst. När hoppet lämnat än och uppgivenheten är ett faktum. Jag somnar med värk och vaknar med värk, jag tar starka tabletter och inget händer. I 11 års tid har jag gått med denna värk. Började i axlar rygg och har spridit sig över hela kroppen. Där de gör minst ont är från armbågen fram i händerna och från knäna ner i fötterna. Resten är en ända stor krigszon. Det låter nog helt otroligt och hypokondriskt, men detta är ren fakta. Tröttheten slår ut mig och jag blir rent av arg när jag tänker på hur värk kan påverka mig så otroligt mkt. 

Jag har varit hos precis alla olika läkare. Ingen har kunnat "bota" mig. Glenn är den enda som fått mig ngt stabil och Hailey när hon låg i magen. Hennes hormoner dämpade mycket. Sen när vi var i Mexico, värmen och konstant intag av alkohol gjorde susen ;) Robin vill att jag skall gå till en privat specialist. Men han tar 5000 :- för en träff ?! Jag tycker det är onödigt att kasta bort 5 stora för ngt som kanske inte ger ett skit? 

Idag är jag negativ, bitter tråkigt ja välj en synonym själv. Det är Allafall inte bra :( 



Postat av: Emelie

Hej Jennifer. Jag vet hur det känns! Jag vet en helt fantastisk man i Lilla Edet som sysslar med massage och healing. Det hjälper mig otroligt mkt. Den värk du beskriver låter som den värk jag har och och haft sen jag va runt 12år. Fibromyalgi. Det finns en specialistklinik i Gbg som du kan skriva egenremiss till jag ska själv göra det. Har dock redan fått ett konstaterande från min vc. Men det får inte ställa diagnos. Men massage och healing och ridning är det som hjälper mig. Det håller borta domningar och den värsta värken. Vill du veta mer så hör gärna av dig. Kram Emelie

2013-10-04 @ 09:45:48
URL: http://ememat.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: