StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sponsrad video- The Royal Concept – On Our Way

Frureinhold.se / 15 November, 2013 - 21:17 / Vardagen

The Royal Concept framför sin hitlåt 'On Our Way' i en unik och avskalad version på Apartment Café Sessions i en lägenhet i Stockholm. Bakom produktionen står Marabou som sponsor med den nya drycken Marabou Choco Latte. Om du inte gillar kaffe eller te och är svag för Marabous chokladiga produkter är detta det nya alternativet som dryck till fikat – Marabou Choco Latte. Pulvret blandas med varm mjölk, rörs om och i koppen har du sedan en len chokladdryck med ett tjockt, krämigt chokladskum på toppen.
 
Det har gjorts många chokladpulver genom åren och jag är inte sen med att prova nya smaker. Oboy är en klassiker helt klart, men vem älskar inte marabou choklad? Jag har några vänner som inte dricker kaffe eller the och då hade detta helt klart varit ett bra alternativ. För er som inte brukar ha mjölk hemma kan jag tipsa om att köpa laktosfrimjölk. Den håller länge och ni behöver inte oroa er för att någon kan vara allergisk. Vi kör bara med laktosfri mjölk :) 
// detta är ett sponsrat inlägg

Postat av: Emma

vill bara säga ett bra tips om laktosfrimjölk men även rätta dig om följande: laktosintolerans är en oförmåga att producera rätt mängd laktasenzym dvs ungefär som diabetes medans mjölkallergi är något helt annat för då är man allergisk mot mjölken dvs då kan man inte dricka laktosfrimjölk heller. För man är ALLERGISK mot mjölk. Det är stor skillnad på dessa och bör också tänkas på.

//En laktosintolerant

2013-11-17 @ 14:02:19


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: