StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

altan och utemöbler

Frureinhold.se / 11 Maj, 2013 - 20:27 / Vardagen

Ja nu börjar altanen ta fart :) robin jobbar på bra,  fyndade även ett par stolar från ikea idag för endast 180 :- för båda ! det kallar jag bra pris. Orkar inte skriva ett längre inlägg nu, är helt slut. Men jag red ett grymt pass med C idag och imorgon åker jag och kikar på antingen 3 års test på troya eller hopptävling på ale jennylund :) hoppas ni får en fin kväll ! ps: kortet på hailey och robin var från när jag kom hem från stallet förut :p sötnosar !
 

Postat av: Sara K

Grymt inlägg på nellies blogg, hands up! Det är ingen liten blogg, coolt att du vågar skriva ut vad du tycker inför halva Sveriges tonårsbefolkning. Och vi tonåringar har ju inget annat en åsikter ;)
Men iaf, kikade lite på din blogg. Riktigt fin blogg, ännu en gång tufft att du vågar skriva vad du tycker. Folk säger att Nellie är för liten för att lägga upp bilder i bikini och du är tydligen för stor, herregud. Ni är grymma som vågar, det inspererar. Kram Sara.

2013-05-11 @ 23:39:19
URL: http://Ponnystar.wordpress.com
Postat av: Thilde

Gud vilken fin text du skrev till Nellie! Blev tårögd, det är starkt när ett barn försvarar en vuxen, eller äldre. Men när en vuxen eller äldre försvarar ett "barn" är ännu starkare. Det bevisar att vi yngre också betyder, vi kan också ha rätt. Nellie stärker oss och du stärker Nellie, grymt skrivet verkligen. Tack för att du visar att det finns vuxna som är mogna och kloka nog att fatta vad som är fel och rätt, tack för att du visar att det finns vuxna på internet som går in och försvarar unga bloggare, lyfter fram dem och stärker dem och står för det! :)

2013-05-11 @ 23:41:34
URL: http://thildejansson.horseworld.se
Postat av: Julia

Din dotter har ett fantastiskt fint namn! :)

2013-05-12 @ 00:06:20
URL: http://ojulias.blogg.se
Postat av: Amanda Johansson

Jätte bra skrivet på nellies blogg!
Super fin blogg har du :)

2013-05-12 @ 01:25:45
URL: http://aamandastyle.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: