StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

more hair

Frureinhold.se / 09 Januari, 2013 - 09:27 / Vardagen

Haha man kan nästan tro att jag är en smula besatt, men hår är verkligen i mitt huvud just nu. Sitter och funderar och funderar och kan inte riktigt komma på hur jag vill att det skall se ut. Det har ju slått mig att sommaren är näst ut, eller ah våren och då passar det såå bra med lite ljusare färger i håret. Nu när jag ändå har det så ljust i större delen kan man ju lika gärna bevara det och utnyttja det till en ljusare hårfärg. Jag hade ju gärna sett att jag fick lite längre hår och framförallt fylligare. Tror jag ser mig blind på alla hollywood hår som är helt amazing :D Men det är alltid kul att googla runt och hitta inspiration ! Tex har jag sett ombre i serier som gick för masssssa år sedan. Snacka om att stilen håller i sig. Jag älskar den verkligen !
 
LC hår är helt underbart, men jag tror tyvär att det kan bli för ljust för mig. Dock har hon rätt mörk botten på ena kortet, det hade funkat. Sen tänkte jag mig ngt i stilen med bilden nedanför till hösten. Färgmässigt !
en mörk djup snygg brun färg :)

Postat av: Alexandra Eriksson

haha det är inte lätt... jag kan aldrig bestämma mig för hur mitt hår ska se ut heller. är det långt så vill jag ha kort och är det ljust vill jag ha mörkt. :)

2013-01-13 @ 23:20:44
URL: http://alexandraeriksson.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: