StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

day

Frureinhold.se / 16 Januari, 2013 - 11:47 / Vardagen

Idag var hailey 1 h själv hos dagmamman och när jag gick så var hon lite ledsen. När jag kom 1 h senare var det full rulle, hörde henne från hallen. Hon vet verkligen hur man skall ta plats i ett rum. Men det var kul, idag var hon inte ens ledsen när jag kom utan hon bara skratta och sprang vidare. Imorgon skall vi träffa en annan dagmamma då våran är ledig varje torsdag. Ringde henne förut och på telefon lät hon helt underbar, så håller tummarna för det. 
 
Jag skrev ju ett utdrag ur min dagbok förra ons och idag eller ikväll kommer ytterligare ett. Satt när camilla och johanna var här och läste några stycken. Det är otroligt personligt och med mycket sjuka saker som hänt. Men de är mina vänner och de förstår mig och tycker om mig trots att jag varit lite halv störd i mina tonår. :p Men vem var inte, det jag var då, präglar mig idag. Jag kan dock ångra (jag vet man får inte ångra) att jag var så svag som person, killar / tjejer behandlade mig så jäkla illa. Mest killar såklart, jag blev trampad på för många gånger och det kan jag ångra. Att jag inte stod upp för mig själv, att jag inte satte ner foten och sa ifrån. Det är så många som går och blir trampade på och om det är något jag lärt mig av livet så är det att leva det. Jag menar inte att leva safe, man skall ta chanser och låta sig själv leva. Men under tiden skall man inte tappa sin dignity, värdighet är något som alla människor skall ha och känna. Jag blir så olycklig när tjejer/killar tillåter sig själva att bli illabehandade av sina partners eller vänner. Livet är en millisekund av universum och så kastar man bort det på idioter. Ni som läser detta, ta vara på livet, innan du hinner tänka kan det vara borta, föralltid !
 
Så kika ikväll om ni vill se några fler klipp från dagboken :)

Postat av: Maria

Bra skrivet vännen <3 exakt vad jag behövde läsa. Är inne i sån jävla depp och ful period nu så det inte är sant. Var länge sen jag var såhär fjantig så vettefan hur jag hamnat här! men detta gav mig en push i rätt riktning!

2013-01-16 @ 12:05:02


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: