StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Träning

Frureinhold.se / 11 Februari, 2013 - 13:38 / Vardagen

Ja, bamp bamp baaaaam. Nä så allvarligt är det inte, men jag tror att det jag nu kommer skriva om kommer kunna hjälpa många. Framförallt sånna som har lite tid över till sig själva. Jag började min resa för att bli av med gravidkilon samma dag som jag kom hem ifrån BB. Jag började med korta promenader som sedan utökade till längre och tillslut sprang jag. Jag investerade i en rockring som hjälpte mig med ''fettet'' runt magen och 1.5 år senare så har jag absolut ingen pangkropp. Men jag är nöjd och bara vetskapen om att det går om man vill gör mig villig att skaffa fler barn :p Egosentrisk jag lät där, men förstå mig rätt. Staplar upp enkla övningar och levnadssätt som kommer göra skillna. Men glöm inte att mycket sitter i psyket, hur mkt du än tränar spelar det ingen roll om du tycker att allt suger och att det är tråkigt. Det ger negativ energi och kroppen låser sig.
  • Promenera varje dag, 30 min up tempo.
  • Investera i en rockring, finns att köpa HÄR
  • Ta trapperna istället för hissen
  • Drick citronvatten
  • låt det inte gå för långt mellan måltiderna
  • ät frukt varje dag
  • uteslut inget födoämne, ät hellre mindre av tex protein eller kolhydrater om du inte tränar hårt.
  • Tänk långsiktigt
  • Hälsa är både psykisk och fysisk
Detta är allafall någonting, jag tror stenhårt på vardagsmotion i den långsiktiga träningen och glöm inte att äta något 20 min efter ett hårt pass för att slippa bli sjuk. Det är standard när man väl börjat träna, man är super taggad och glömmer den lilla detalj att äta. Efter ett hårt pass sänks immunförsvaret och man är mer påtaglig mot baciller. Genom att äta tex en banan direkt efter hjälper det kroppen att återhämta sig. Om ni har några frågor så ställ dom :) Alla kan vara anonyma! den första bilden är från ngr veckor efter hailey kom, den andra är för 1 år sedan och den andra är tagen ur lite halvtaskigt ljus idag ! Nu är det fokus på magen vilket såklart inte är viktigast, men ofta när man pratar med andra mammor så är det just magen man diskuterar. Hur blev du av med alla kilon, hur drog din mage tillbaka sig etc. Inget kommer gratis.
 

Postat av: Anonym

Hur länge ska man köra med rockringen? Varje dag ? Lång tid? Vore kul testa nåt nytt...

2013-02-11 @ 19:39:45
Postat av: En chic mammas bekännelser

Ojj det skulle jag ju skrivit :) börja med att kolla hur långt tid du orkar, men försök att köra 15 min varje dag :) sen öka allt eftersom :)

Kram

2013-02-11 @ 20:16:12
URL: http://frureinhold.se
Postat av: Heléna

Du har visst en "pangkropp", kolla på dig - det går inte att se att du relativt nyss har fött ett barn! Du inspirerar mig :)

2013-02-14 @ 14:33:44


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: