StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Hon fyller 25

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2013 - 12:48 / Vardagen

Idag fyller min äldsta och närmaste vän johanna 25 år. Vi har hållt ihop sen sommarlovet mellan 7 och 8. Jag fick ett telefonsamtal i början av sommarlovet och fick frågan om inte min häst livia ville stå hos dom i sommar som sällskap till deras nyköpta ponny. På den vägen är det och wow vilka turer vi varit med om, både bra och dåliga. Men jag tror att äkta vänner måsye vara lite osams ibland, är det äkta kärlek så hittar man vägar igen som för än samman. Idag fyller hon 25 år och det skall firas med kräftskiva hemma hos dom i lilla edet. Jag har precis fixat med henens present och det blev kanon. Lägger upp bild på det sen när jag kommit fram :) 
 
 
Jag har fortfarande inte bestämt vad jag skall ha på mig, men det kommer jag nog på snart. hailey gick nyss och la sig och jag sitter bänkad inför finalen i hopp em. Tänk om roffe kan göra en lika bra runda som han gjort de senaste kvalen. Robin är iväg och handlar sten till vår mur, nu är det snart klar :D yeeeiii kunde inte i min vildaste fanatsi tro att det kunde bli såhär bra. Nu skall bara iite mer pill dit och sen klart :) 
 
Påtal om kräftor, ärligt ?! 399 :- för 1 kg. Jag täntke att jag skulle vara smart att köpa 10 st och sen lite mer räkor, vi åt ju kräftor förra veckan och jag mår inte alltid så bra av att äta mkt kräftor. Så 10 st stor iof men det blev 1.3 kg, helt stört :p Men men nu är de köpta och hoppas bara de är goda ;) 
Fyndade en ny glaskupol på loppis för 30 :- alltid kul med fynd !
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: