StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

trött mamma

Frureinhold.se / 26 Oktober, 2012 - 06:27 / Vardagen

Efter att ha haft en dotter som sovit 19.00-07.00 och till och med somnat om till typ 09.00 i ett par veckor vaknade så gladd 05.00 !!!!!????? idag. Jag sitter nere i soffan helt slut, trött, det är kallt (ute) mörkt och allt annat än kul :p Men det är väl såhär det skall kännas när man är småbarnsförälder. Tur hon är så stor nu allafall så hon kan roa sig själv en stund och kanske till och med känna att hon börjar bli trött så vi kan gå och nana :) Tar mig allafall en kopp kaffe och skriver till er :) Hailey står och diggar till sången i specialagent oso, tacka gud just nu för disney junior :D 
 
Idag är det fredag och om vädret inte ljuger skall det bli super duper väder. Så idag skall jag förutom det vanliga fredags sysslorna städa så skall jag ut och fota. Eventuellt skall min goa granne mickaela med ut. Tror på fantastiska kort :) Robin kommer även hem idag, hoppas tidigt :) i helgen har vi inget planerat utanför hemmet vilket jag är väldigt glad över. Nu skall vi bara ha en grejarhemma helg :D tapetsera haileys rum och göra det sista ute :) Vi skall även åka och kolla på ny säng. Vi har bestämt oss för att köpa ny säng till oss i julklapp. 
 
Den beiga var riktigt färsch :) har ju inte bestämt mig för tapet i sovrummet än. Men har lite förslag :) 
sovrums inspiration ala Jennifer :) Ljust men ändå inte vitt och med beige/rosa toner, så läckert !! Har tänkt en beige tapet, kanske ngr nyanser mörkare än den beiga sängen, tror det kunde ge fina kontraster :) 
dålig bild, men denna är så läcker :) nä vi får nog ta en sväng om colorama på vägen när vi kikar på säng :) hörs senare under dagen !! 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: