StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

lyckad kväll

Frureinhold.se / 18 November, 2012 - 10:26 / Vardagen

När man vaknar dagen efter, sådär trött i benen men ändå rätt fräsch, då har det varit en lyckad kväll :) Vi började som sagt väldigt tidigt igår vilket resulterade i att vi åkte hem typ 00.00 :P men det var ändå riktigt skönt, man fick några timmars sömn innan hailey vaknade och man slipper vara helt död :p Jag och sara var först hos henne, sen åkte vi ner till hennes kille och fick lite käk innan vi åkte till lunnevi. Vilket drag de var asså, först serverades det italiens buffe och sen dans för hela slanten. Riktigt nice :) jag hade mina högaste klackar och kände väl att mot slutet av kvällen hur extremt död man var :) Men vad gör de när man har super skoj? Kodes tjejer det är grejer, ooo aaa cha cha cha ;) vilket lag vi är asså, outstanding. 
 
Idag kommer mina otroligt vackra camilla hit med familj, vi skall käka taccos och så skall hon sätta saxen i robins hår :D spännande ;) hon har färgat sitt hår rött vilket är sååååå snyggt. Tror många kommer göra likadant nu bara för att. Hon passar verkligen i det och kan bära upp det super läckert. vi skall även diskutera vad vi skall hitta på med mitt barr innan jul. Tror dock bara det blir en uppfräschning på färgen och klippa topparna. Vill ju göra en volympermanent till våren så nu skall jag spara på håret :p det slits ju så sjukt mkt när man håller på att färga fram och tillbaka. så operation snäll mot håret håller vi på med just nu :D
 

Postat av: Anonym

Det här var snyggt, men, jag tycker det lägger på 10 år på idn ålder utseendemässigt! Du ser absolut inte ut att vara i 20årsåldern på detta kortet!

2012-11-18 @ 13:08:59


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: