StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

julkort

Frureinhold.se / 27 November, 2012 - 12:39 / Vardagen

Japp då var det dags för årets första julfotografering :) Söta lilla Mira är här och skall få med sig lite fina kort hem :) Det finns inget gulligare än barn i sina julkläder på ett fint glansigt kort med god jul på. Det är så himla kul att göra alla föräldrar och släktingar nöjda med fina fotografier. 
 
Detta tog jag på mira när hon var bara några veckor gammal.
 
Jag har även varit så redig att jag slängt ihop en sockerkaka, det blev ju så bra sist gång så varför inte göra ett nytt försök. Denna gången bröade jag med lite ströbröd och massor av kokos, super duper gott. Min syster gjorde det för ngn vecka sedan och de blev en helt annan smak på sockerkakan. Får se vad johanna tycker ;)  
 
Annars idag blir det inte mkt mer, skall försöka komma ut och springa ikväll också, igår var ju motivationen inte på topp med tanke på vädret. (inte för att man skall skylla på det, men) ikväll kanske jag får tatt mig ut. Promenader under dagen blir det allafall i vanlig ordning :) både positivt och negativt med hund, igår var det inte kul när det var svinkallt och regnade konstant hela hela dagen. well well hörs senare !
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: