StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

underbart väder

Frureinhold.se / 03 Juli, 2012 - 15:14 / Vardagen

Nu sitter jag i soffan efter att ha spenderat ngr timmar ute i solen. Först morgonpromenad med macy sen gick vi alla tre ner till kungälv för att äta lunch med min barndomskompis rasmus :) han jobbar i kungälv så vi passade på att ta en lunch ihop :) Roligt att prata gamla minnen. Efter lunch och glass gick vi hem igen och lilltjejen däckade totalt i sängen och jag tror att hon kommer sova en stund till om inget stör henne. Älskar när det är såhär, sol och sol och sol. Man får sån energi och lust för att göra hur mkt som helst haha. Man märker vad solen påverkar än. Imorgon skall vi även till slottskogen jag och syster, uuuuuunderbart är bara förnamnet. 
 
slänger upp lite mongokort på mig i morse, camen är verkligen inte rättvis men de korten jag har på telefonen kan jag inte blogga om för appen är ju störd (vet att det uppdaterar) och jag är för lat för att ta fram sladden :p 
jag älskar lockar, så himla fint !! håret gjorde precis som jag ville idag med vilket inte är ofta :p Robin hoppas jag komma hem snart och då blir det middag, köra till tippen och sen ikväll när hailey sover skall vi måla alla brädor till fasaden, tror vi räkna det till 110 :S haha robin har redan själv grundat alla vilket är helt sjukt !! Nä nu skall jag se på gossip girl som går i repris på 5:an tjing :)
 

Postat av: sandra

Fin design :)

2012-07-04 @ 19:45:28
URL: http://splinky.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: