StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Svar på kommentar

Frureinhold.se / 10 Juli, 2012 - 21:35 / Vardagen

Louise (anonym) hahahahha du e skrattretande! du säger ju emot dej själv, för inte alls så längesen skrev du ett elakt o personligt inlägg riktat mot en tjej som enligt dig inte älskade sitt barn.. ÖHHHH?! hur mycket funderar DU innan du skriver saker som faktiskt kan såra!? Du är i mina o många andras ögon helt patetisk när sånna här inlägg kommer när du bara för nån månad sen skrev Elaka saker!


 

Svar: Men om nu allt är så patetiskt och jag retar upp dig/er? Så varför lägga ner energi till att läsa? Det gör ju bara dig/er mer patetiska som lägger tid till lilla mig och mina blogginlägg, som ni nu tycker är så dåliga. Läs sånt som får er att må bra istället :) som sagt, livet är för kort för att gå och vara bitter :)


Sen vill jag klargöra att inlägget (som jag även tog bort) inte var riktad till eb person utan generellt bland olika poster på nätet. Tråkigt att det uppfattades fel, därav tog jag bort det. Hade gärna skött detta svar till sig Louise personligen, men utan mail eller annat går tyvär inte det.


Ps: du behöver inte ge något svar på detta, trött på kommentarer från anonyma personer och har sagt det förut att jag raderar anonyma kommentarer :) sen orkar jag inte lägga min energi på negativa saker så är du ute efter tjafs får du leta det på annat håll :)


Postat av: Lisa (sjubarnsmamma)

Det är inte alla som kan stå för sina ord. Jag brukar oxå få anonyma kommentarer och jag struntar bara i dom.

Ha en fortsatt fin vecka

2012-07-10 @ 22:54:37
URL: http://www.sjubarnsmamma.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: