StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

okej

Frureinhold.se / 31 Juli, 2012 - 10:20 / Vardagen

Hur skall jag formulera detta inlägg, när slutade jag blogga sådär mycket?! tippar på att det var i samma veva som sommaren kom (regnet kom) och när vi flyttade. 16 maj satt vi spända nere på fastighetsbyrån i kungälv och skrev på de sista pappren, mäklaren ringde banken och fixade med pengarna och vi småprata lite med den förra ägaren. Det var kyligt med soligt denna dag och jag minns hur fjärilarna hoppade runt i kroppen på mig. När allt var klart, gick vi ut tillsammans och nu äntligen var vi kungälvsbor ;) haha vad hysteriskt det lät. Men anyway, flytten gick bra och snabbt, vi hade flyttat lite under veckorna innan själva flyttdatumet så med hailey hos min mamma och pappa röjde vi på till mitt i natten. 
fantastiska områden !! 
Maj gick snabbt och in i juni började allt renoveringsjobb. Insidan av huset är helt okej, inte mycket att klaga på. Vi bestämde oss för att inte göra något alls inne föräns till hösten då utsidan var i dåligt skick. Började med att tvätta fasaden och insåg ganska fort att gaveln på huset var bara att riva ner allt och sätta upp nytt. Dock till vår lycka slapp vi byta något alls på framsidan. Bara tvätta och måla, jag var nere en förmiddag på colorama och försökte hitta rätt nyans ?! omg vad mycket gula nyanser det finna haha. Tog med mig prover hem och vi tillsammans hittade en färg som passade bra. Jag minns att det var pangväder i början på juni så långt in på kvällen stod vi ute och målade :) Vi fick byta alla knutar på framsidan vilket var uppsatt helt fel med hyvlade brädor. Jag satt häromdagen och kikade på hur det såg ut när vi flyttade in och omg vad det såg ut. helt sjukt :D Grannarna började kika förbi och se vårat arbete, hittils har vi inte stött på någon granne som inte är hur go som helst. De som bor allra närmast är super goa, 2 barn som älskar macy hur mkt som helst :D tummen upp. Vi har även nu i juli bytt alla dörrar förutom till kallförådet, vilket lyfte huset ännu mer. Vi har bestämt oss för att göra en ny värdering på huset nästa sommar, bara för att få se hur mkt de gått upp :p Vi skall inte sälja eller låna upp något, men för skoj skull se vart vi ligger :) Vi slapp ju budgivning på huset vilket är super bra. 
efterbilder kommer om en stund i eget inlägg. 

Det dåliga väret kom in över oss och det blev inte mycket gjort på utsidan. Jag började även spela fotboll, helt galet roligt och duktig som jag är skadade jag foten första träningen ;) haha 3 veckor efter skadan gick jag till läkaren och fick behandling som tog direkt. Så nu kör jag som vanligt igen. Den 15 aug är det match, då står jag på första parket och hejar på tjejerna !! Juli månad bjöd/bjuder på mycket utflykter. Bla till slottskogen, marstrand, liseberg, landbadet och till havet. Trots regn och rusk fick vi prickat in lite sol. Hailey växer så det knakar och vi har busat med både Naemi och Mira !! Har även fått reda på att en till i min närhet skall ha bebis vilket är helt underbart :D fasaden på gaveln är bytt och klar, det blev så fint och nu håller vi på att måla alla fönsterbläck. Vi har kupan kvar att byta som jag hoppas att vi kan göra så snart som möjligt. I värsta värsta fall blir det till våren, men inte om jag får bestämma. Det borde gå fort !! vi behöver ingen ställning till den utan kan stå på taket. Vi har som mycket planer framöver att jag helst hade velat vinna på lotto och göra allt nu :D haha. Tyvär funkar inte livet så, vilket kanske är bra. 

Vad skall komma här näst ? jo på fredag åker vi till västervik och campar lite med systers familj och mamma och pappa ! besöker astrid lindgrens värld osv. Skall försöka göra fler sånna här inlägg för har missat massa saker. Men nu måste jag ut med macy. Ha en fin dag alla :) 

Postat av: Anna

Kul summering! Tycker som alltid att du ska visa mer kort när du ler så tänderna syns... vackert och mer smittande glädje! :) Sötfisen du har gör inte saken sämre. Gullunge!

2012-07-31 @ 23:08:34
Postat av: En chic mammas bekännelser

tack anna :D jag får göra det :)

2012-08-01 @ 10:41:03
URL: http://frureinhold.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: