StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

så godmorgon igen

Frureinhold.se / 03 Januari, 2012 - 11:15 / Vardagen

Hailey vari nte på sitt bästa humör för en liten stund sedan så det var svårt att få till ngn blogging. Men nu ligger hon i sin babysitter med prasselleksaker och verkar ändå helt okej nöjd :p Som jag skrev innan skall jag i sammarbete med jollyroom.se lotta ut en necessär till den minsta i familjen :) för er som inte vet har jollyroom även en monster rea på massa utvalda produkter :) Klicka HÄR för att komma till hemsidan ! Idag tyckte hailey att mamma kunde få en liten sovmorgon så hon vaknade första 06.30, jag lyfte över henne i vår säng och gav henne lte mat. Vi började se på fobba nr 21 dokumentär, men efter hälften ville hailey sova och hon kunde inte komma till ro av ljudet ifrån datorn så vi släckte och sov till 09.30 :) Planen idag är att kolla på massssaaa skidor :D så himla kul att ha ngt att underhålla mig med när vädret suger ;) Har såklart annat för mig med, rensa bland haileys kläder, finns endel som är försmått och göra fint i lådorna :)
För övrigt är det lugnt, tänkte lägga en ansiktsmask om en stund, känner att det är nödvändigt :) pigga upp lite :D Vad händer i sverige för övrigt idag ?? :)
BTW hailey fick invigt sina första color of benetton idag :D Hennes mormor har köpt lite tshirts och byxor på den årliga rean :) gillar verkligen deras kläder, himla fina :) Har fått köpt lite linnen med som hon kan ha under tshirtsarna, för de åker lätt upp och kan bli lite dragit :P
gillar konceptet !



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: