StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 07 Januari, 2012 - 11:08 / Vardagen

nu är det söndag.... eller nej det är ju lördag haha blir så förvirrad av dehär lediga dagarna :p tyvär kundei nte vädret bli lika bra som igår :/ kommer nog ändå gå ut på en promenad efter lunch ngn gång :) skall ju ner till stallet oh då kan jag lika gärna gå en sväng :) Jag är så avnings på alla som bor i en liten större stad just nu haha :p jag vill med komma igång med träningen, men när jag bor som jag gör är det näst intill omöjligt. Det jag kan träna är ridning, pilates och så promenader. Men som jag skrev till camilla igår :p jag får gå ut och välta träd eller nott ;) Nä jag är inte bitter, det är underbart att bo här, på sommaren, när man har 2 min till havet, det blir ingen process när man skall iväg och bada. Men vintern, den är ingen hit, grått, mörkt tråkigt tråkigt och ännu mer tråkigt. Men frågan är hur det är att bo ngn annanstans. Jag minns när vi bodde i stan, man var bitter då med haha :p Nä får se hur det blir i framtiden :) 
Men som sagt, idag blir det till att greja lite hemma, satte upp nya gardiner inne i haileys rum igår som hennes mormor hade sytt till henne, det blev riktigt fint :) kan ta kort och visa sen ! sen skall vi kolla på skidoåkning som är i full gång :D skoj, speciellt när det är skitväder ute :p Jag fick även hem min odd molly tröja igår som mamma och pappa köpt och den är såååå fin !! får ta kort på den med haha :p dock är jag allergisk emot ull haha och odd molly älskar tydligen ull ;) men jag får bita ihop, ha en långärmad tshirt under :) vi hörs senare !!
åååh vad härligt med sol och värme !!

Postat av: Bella

ladda hem tränings apparna till iphone sålänge? Jag testade dom och jävlar vilken träningsvärk! Sök på typ butt workout eller ab workout. Finns lite alla möjliga och dom e ju rätt bra när man inte kommer iväg till gymmet :)



Kram

2012-01-07 @ 11:14:58


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: