StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

vaccin

Frureinhold.se / 06 Februari, 2012 - 08:47 / Vardagen

japps idag är det dags för 5 mån spruta för hailey, uch, jag har inte direkt ont av sprutor men jag tycker ju inte om dom. Och sist gång var hon så trött och ledsen redan innan sprutan så hon blev ju ännu mer förstörd efter att hon fått dom. Får se hur det går idag, tänkte åka in lite tidigare så hon kan sova i bilen :) Inatt är första natten sen hailey var riktigt liten som hon sovit dåligt. Vaknade vi typ 03.00 och vägrade somna om, vid 04.00 gick vi upp och gav henne lite mat. Sen försökte jag hålla henne lite vaken så hon kankse sov längre, men icke då, vid typ 07.00 vaknade hon igen och snaaaark var trött jag är haha. Men men får vila med henne sen när vi kommer hem igen, ikväll är det ju pilates och det behöver man all kraft man kan åvara. Min kropp är också helt paj, full med slagg och mjölksyra så på torsdag och varje vecka framöver skall jag till glenn. Har sån sjuk kramp i höfter och ner i benen så jag vet inte vad jag skall ta vägen. uch uch ! Nä nu skall jag försöka få i mig lite frukost och sen göra mig iordning ! tjing !
mmm mexico värme !!

Postat av: Maria

man blir så glad av din blogg! =) helt underbar design har du nu. Hoppas att vaccinationen går bra idag och att söta Hailey inte reagerar som sist!

2012-02-06 @ 09:53:08
Postat av: En chic mammas bekännelser

tack fina du :D det gick bra, hon gnydde till lite men sen var det bra igen :) nu ligger hon och äter lite och sen blir det till att vila !!



kramar

2012-02-06 @ 11:38:03
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: