StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Torsdag

Frureinhold.se / 06 Oktober, 2011 - 22:25 / Vardagen

ja asså idag skall man inte kalla sig lboggare haha :p helt sjutk dålig update, men jag har som sagt inte varit hemma och visst jag kunde bloggat från mobilen men jag har inte haft en tanke på det. Jag och hailey packade in oss i bilen vid halv 11, hon är så snäll att ha med sig då hon stensomnar efter 1 sek. Plockade upp tuva och jessica och styrde bilen direkt ner till gbg. Jag och Jessica lämnade Tuva hos sin pappa och så åkte vi till storken. Stor eloge till Storken som ligger vid sannegårdshamnen (mitt förra hem) Gud vad mkt fint det fanns i butiken och super bra personal. Gå in på deras hemsida och kika, finns mkt mer i butiken, värt ett besök. Jag fick plockat på mig lite fina saker, hade kunnat bli mkt mer, men jag var lite stressad. Får dra med mig robin dit ner ngn mer dag och shoppa loss :D Dom har bla. en klänning som hailey skall ha på dopet efter dopklänningen :)

Liknande denna !! som sagt storkens hemsida är verkligen ingen hit tyvär :/
Imorgon är det helt igen och denna helgen, som de flesta helger är fullt planerad :p Eventuellt skall vi till Elin och Anders på lördag och på söndag skall johan, ida och lila komma hit på besök :) så himla skoj !! tyvär går ju helgen så fort förbi när man hittar på saker hela tiden. Men det har sin charm ocskå !! jag och hailey skall till bvc imorgon och sen åka och hämta mitt nya körkort och mina kläder ifrån hm :) Nu blir det sängen !! godnatt !

Postat av: Camilla - Mamma till Naemi

Jättesöt klänning, den affären får man nog besöka =)

2011-10-06 @ 22:59:21
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: alexandra eriksson

tack! jaa det var helt underbart på Kreta verkligen. Synd att det gick så fort jag hade helst stannat kvar hela hösten haha

2011-10-07 @ 09:54:42
URL: http://alexandraeriksson.blogg.se/
Postat av: alexandra eriksson

det enda som är bra med hösten är att jag fyller år, sen efter det är det inget kul längre! :o

2011-10-07 @ 13:38:46
URL: http://alexandraeriksson.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: