StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Tjejmys

Frureinhold.se / 03 Oktober, 2011 - 10:00 / Vardagen

Ja idag är det en riktigt tjejmys dag !! sammanlagt kommer vi vara 6 st tjejer, 7 om man räknar med macy ;) Det är jag, Hailey, Naemi, Camilla, Johanna och Anna !! De dyker upp runt 12.00 snåret så nu blir det tull att passa på och vila medan Haileybus gör det. Jag valde att gå upp i morse när hon vaknade vid 07.00, oftast brukar jag få henne att somna om, men eftersom vi skall ha besök tänkte jag att det är lika nbra att gå upp så kan hon sova innan de kommer :) Och precis så blev det, hon fick sin frukost, var vaken en stund och nu stensover hon i sin babysitter :p Hon borde vakna snart, ligger där nere och knorrar. Hon sov riktigt bra inatt, la sig vid 19.00 tiden och vaknade först vid 03.00 dock så hade hon svårt för att somna om sp hon fick dela säng med mammsen och pappsen :p då är det svårt att vara vaken :) Skönt för robin med att hon är så lugn på nätterna så han slipper vakna, han jobbar ju trots allt hela dagarna :) Bättre han är pigg när han kommer hem så kan jag vila då :) 
Jag måste börja ta tag i dopplanerna, skall ringa till kyrkan och kolla om den dagen jag vill funkar :) Tre månader går fasligt fort och man måste ju hinna få ut inbjudan och fixa med all planering.. Suck asså, tur jag har min systeryster osm även kommer vara gudmor till lillan. Hon är en grym stöttepelare när det gäller alla frågor kring lilla Hailey. Hon har två underbara döttrar som hon och Mikael uppfostrat till två helt underbara varelser !! Är det ngt jag är osäker på frågar jag henne och det blir till 100 % alltid bra !! hur skönt som helst !
det blir allafall ett rosa dop :) Ni som känner mig vet ju hru jag älskar rosa :D Kanke var meningen att jag skulle få en tjej så jag kan få utlopp för min besatthet av allt rosa haha ! stackars robin !

Postat av: robin

Annars är blå en fin färg

2011-10-03 @ 16:10:19


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: