StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

shopping

Frureinhold.se / 01 Oktober, 2011 - 19:08 / Vardagen

jag har ju som sagt rensat idag och nu är jag verkligen behov av nya kläder, sitter på nelly och kikar men jag har så ont i huvudet att jag orkar inte haha.. Så jädra gött att beställa kläder istället för att gå i affärer, det har ju såklart sin charm, men jag blir så trött haha :p Det är lite små skoj att beställa med för då kanske man får tag i ngt som ingen annan har. Köper man i affärerna typ på torp lär det vara ngn som kommer med likadana kläder. Gina tricot är en sånt typ exempel, nu handlar inte jag på gina för jag tycker kvalitén suger och alla fjortisar hänger där. Men köper man ett plagg på gina, kan du räkna med att ngn du känner har köpt samma. Sen spelar väl inte det ngn roll egentligen, men som sagt alltid skoj med ngt som kanske inte alla har :) Dock älskar jag bik bok på torp och dit går ju många med, så jag är nog rätt körd i vilekt fall haha. Gud vad virrig jag är !! Nä om jag skulle sätta mig igen och kika på elly, hann bara med två plagg, sen fick jag bara nog !! 
Hailey bus sover så gott i sin säng, jag och robin väntar in älgsteken som ligger i ugnen och varma hallon med vanligglass till efterrätt :p notera att det är halloin med glass inte glass med hallon ;)

Postat av: Camilla - Mamma till Naemi

låter gott med hallon och glass!!! =)

Oftast med kläder får man vad man betalar för, därför ginas kläder inte håller så länge. Men jag tycker jag brukar hitta massa fina saker där inne och för modekläder tycker jag att man kan köpa billigare eftersom man tröttnar snabbare på dom. Lägger hellre mer pengar på kläder som man vet man ska ha längre. Som vinterjacka osv.



sen är det såklart roligt att ha unika kläder också! =) kramis

2011-10-01 @ 19:34:17
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: Bella

håller me Camilla här :)



Ang håret så ja, jag kanske hade passat i kort. Men jag vet att jag kommer ångra mig. Jag blir alltid så sjuuukt avundsjuk å folk som har långt ,tjockt, fräscht hår och att det är deras egna och inget löshår. Jag är lite anti löshår också :P Så kortårig blir jag nog när jag tröttnat helt på det långa kanske :P

2011-10-01 @ 21:48:17
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: alexandra eriksson

tack! :)

2011-10-02 @ 09:47:06
URL: http://alexandraeriksson.blogg.se/
Postat av: Sanna

När jag börjar jobba kommer jag ha 30% i hela "gruppen". Carlings, SOLO, Cubus, dressman och bikbok! Gött! Alex jublar främst för SOLO... ;-) Ha en fin dag tjejen, krama om lilla Hailey från oss

2011-10-02 @ 11:17:07


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: