StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Känslor

Frureinhold.se / 21 Oktober, 2011 - 18:38 / Vardagen

Ja känslor har man verkligen fått sätta smak på nu efter en grav. förlossning och att stiga in i mammarollen. Mycket hormoner som stutsar fram och tillbaka, mycket känslor som blossar upp av olika anledningar och händelser i livet som aldrig blir som de en gång var. Hur skall man hantera den situationen, eller hur skall man tänka tycker och vara den andra situationen. Den som säger att det är enkelt har fel, allafall i mina ögon. Ingenting är enkelt, Hailey är en ängel så henne kan man inte klaga på en sekund. Men förutom det, de första dagarna hemma ifrån bb var en enda stor gråtpöl. Robin kunde kolla på mig och med en gång började tårarna rinna, jag gillar inte att visa den sidan av mig själv. Jag är inte en ledsen person, allafall aldrig utåt. Gråta för mig är något som jag h¨ller inom mig, jätte dumt och jätte fel, men sån är jag. Ibland önskar jag att jag kunde hantera min ledsna sida lika bra som min glada. Jag älskar att vara glad ( vem gör inte ? ) och jag är bra på att visa det. Många som känner mig tycker att jag är en positiv, glad och utåtriktad människa. Det är jag verkligen. Men åter till nuet. jag satt och kollade på ellen förut, det handlade om en familj vars pappa jobbade i krig, ellen överaskade frun med att ta hem mannen på permition. Tårarna var inte långt borta när jag såg hennes lycka, de hade två barn som saknade sin pappa hur mycket som helst. 
det är just det, känslor, det som gör ont och det som är skönt. Hur lär man sig att hantera det som gör ont ? jag har ett knep som jag vet funkar i många fall och det är att skriva. Köpa en bok och bara skriva ner alla tankar som snurrar runt i huvudet, man behöver inte ens gå tillbaka och läsa vad man skrivit utan att bara få ut det ur huvudet gör att man lättar på trycket !! Nu skall jag lqaga taccos :D hoppas alla får en fin kväll !!

Postat av: Camilla - Mamma till Naemi

Det var ett bra knep.. Jag prata med dig istället!! haha.. du är toppen på att disskuterar saker med som man är upprörd över! Tack för att du finns vännen! <3



Här blev det också tacco fast taccopaj! =) kramar

2011-10-21 @ 21:39:30
URL: http://millamirakel.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: