StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

TGIF

Frureinhold.se / 18 November, 2011 - 11:34 / Vardagen

japps då är det fredag igen och på nott sätt är fredag den bästa dagen på veckan. Robin kommer hem, man vet att han är ledig imon och familjen är samlad :) Dock kunde ju vädret varit bättre, så jädra segt när det är såhär grått. Läste en artikel på aftonbladet också att vi kanske inte får ngn snö här i vinter :/ visst det behöver inte komma 2 m på en natt, men jag vill ha det vitt. Men de kan ha fel, metrologer är inte alltid att lita på. För två år sedan kom snön 16 dec och stannade till mitten av april :p så vi får se haha !! Morgonen har varit bra, hailey och jag sov till 09.15, så himla mysigt att vakna tillsammans, hon skrattar så gott. Macy verkar mår mkt bättre, vi gjorde massa paket igår med godis i som hon fick leta upp igår. Gud hon var så söt, när hon hittade paketet kom hon till mig och kastade paketet i luften och fångade och tuggade sönder pappret i 1000 bitar. Hon har sån livsglädje, vilket är underbart !! 
Idag är det allafall städdag, vi hade tänkt ta fram lite ljusstakar i helgen och byta till vintergardiner och då är det skönt att få städat i vartenda vrå ! får se hur hailey sammarbetar, hon sover just nu. Så farsinerad över hur lätt hon är att lägga (än sålänge ;) ) Som nu, lägger ner henne, drar igång hunden och ger henne napp och snutt och så ligger hon och sparkar lite, lägger sig till rätta och somnar. Guld värt, får nästan dåligt samvete att hon skall få ligga där själv och somna haha :p Måste passa på att gå ut med macy nu med, den som söger att det är enkelt att ha hund och bebis, har feeeel ! allafall om hunden inte får rasta sig själv :p macy har ju varit så enkel, bara släppa ut så kommer hon in när hon vill. Men nu måste hon gå i koppel, jesus säger jag bara. Men det är bara att gilla läget och göra så gott man kan !! Skall tvätta mitt löshår för första gången idag med :p har tvättat överhåret i veckan men idag är det dags att ge sig på hela håret haha :p kommer se ut som en dränkt hund !! kanske skall lägga upp ett läckert kort på det sen, före och efter bild haha :p låter det intressant ?! den nakna sanningen bakom alla hårprodukter !

Postat av: Camilla - Mamma till Naemi

Hoppas dom har rätt om vädret. snö behövs inte. jo kanske lite lite på självaste julafton!!!! :P



Spännande o se hur mycket fall det är i löshåret nu då! kramar

2011-11-18 @ 11:52:16
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: Bella

Joo jag vill ha snöö! Va e detta :( Fasen va tråkigt.



Och ja, det är inte lätt me hund o bebis. Speciellt med min (fd) hund som började trotsa och stack iväg hela tiden! Du kan ju skatta dig lycklig att hon e så lydig. Snart e hon bra igen och kan gå ut själv :)

2011-11-18 @ 12:20:31
URL: http://gabriellalexus.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: