StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

tårtorna beställda

Frureinhold.se / 14 November, 2011 - 10:27 / Vardagen

så då var tårtorna till dopet beställda, det blir princesstårtor med en lite specialare ;) svarta katten i kungälv är så sjukt grymma. Stort tack för bra service, nu ser jag fram emot resultatet, skall maila dom lite info senare :) men men hur har morgonen sett ut hos oss ? jo hailey sparkade upp mig ur sängen vid 08.00 snåret, macy kom inte ut ur sovrummet förän vid 09.00. Hon gick in och la sig efter en stund igen och nu ligger hailey i sin säng och sover så de håller varandra sällskap :p underbart att ha två så underbara bebisar, för macy är ändå min första bebis ! Det är riktigt mysigt att ha henne vid fötterna, hon har aldrig fått sova i vår säng. Grundregel, men nu är det undantag, ingen skall behöva vara olycklig, och alla vet hur det är att mista en vänn. Då behöver man all kärlek man kan få, vi ömkar itne med henne. Men på lagom nivå, hon skall känna att vi  finns för henne !! lika mkt som vi finns för varandra !! 
Nä men annars är det itne mkt planer idag, skall gå en promenad ikväll, får gå ut en sväng med hailey emd så hon får frisk luft och det ser ut att spricka upp genom dimman :) skriver lite mer intressant senare !!

Postat av: Pernilla

Tjo! Hoppas det går bra med Macy!!! Man blir ju så sjukt orolig när ens djur mår dåligt, d ekna ju inte själva berätta vad som är fel, så man känner sig ju extremt hjälplös!!!



Har ni inte kvar katten förresten? För du behäll väl en katt som du hade med dig efter att du flyttade från Edet?



Hoppas allt grå bra med Macy nu!!

2011-11-14 @ 20:53:00
URL: http://vanillab.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: