StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

fundering

Frureinhold.se / 16 November, 2011 - 11:11 / Vardagen

Nu när macy är dålig har jag märkt att mina läsare blir allt fler och fler, pilen går stadigt uppåt. Jag funderar lite på varför, är det för att folk är oroliga för hur macy mår ?! borde det inte finnas fler kommentarer då, typ som en värmande tanke. Eller är det för att folk mår bra av andras ledsamhet. Jag tycker det är lite farsinerande hur det funkar och skulle gärna vilja att alla kommenterade och skrev hur de tänkte kring den frågan :p Självklart tror jag att större procenten va folk som löser min blogg inte sitter ocg gnuggar händer och småler åt att jag är ledsen och nedstämd. Men det finns säkert ngr som känner en viss tillfredsställning. 
Men men nog om det, hailey var en riktig skrikbebis igår och kom inte till ro förän 22.00 då fick hon ett stort mål mat och sen sov hon til 07.30 imorse, tillökningsperiod tro ? efter det somnade hon om hos mig i den stora ensama sängen fram till 10.30. KÄnde att det var väldigt behövligt för oss båda. Nu sitter jag vid frukostbordet och väntar på samtal och hailey ligger och sprattlar i babygymmet. Nu håller vi alla tummar vi har att macy blir bra och får komma hem, vi har bestämt att hon skall sova i våran säng så länge hon vill. Våran lilla prinsessa skall bara få det allra bästa mer än det hon redan fått. Var på djuaffären igår och köpte hem halva affären. haha överdrivet jag vet, men hon är verkligen mitt allt. Vår familj är inte hel utan henne !!

Postat av: Bella

Skumt det där med läsarna. Jag läser nästan alltid din blogg vare sig du e glad eller ledsen så jag kan ju inte svara på den frågan riktigt. Men lite nyfiken e jag ju på hur det går med henne, förstår hur du känner just nu o man vill ju se att hon blir bra igen!



Det finns alltid folk som ler när någon e ledsen. Så sjukt men vissa människor har sånna problem med avundsjuka på allt o alla att dom njuter när det går snett för andra. Kan vara min paranoia som snackar hehe :P det enda man kan göra e att ignorera dem och låta bli att sjunka till den nivån själv. Karma du vet :)

Kramar

2011-11-16 @ 11:33:07
URL: http://gabriellalexus.blogg.se/
Postat av: alexandra eriksson

lider med stackars macy :( hon är ju så söt

2011-11-16 @ 12:55:36
URL: http://alexandraeriksson.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Kan kanske vara så att bloggen resitrerar varje enskild gång som en och samma ip-adress besöker din blogg. Jag menar, om jag besökte din blogg 3 ggr igår, så kanske det visas som "tre besökare" i statistiken, fastän det var samma ip-adress. Och i det är exakt just så att jag besökte dne säkerligen tre gånger igår, och detta är andra gången idag, för jag ville se hur det går för voven!



Så tror och hoppas jag att det är, för det vore ju nästan äcklande sjukligt om folk besökte för att de gottar sig åt att du är nere... Men det finns ju folk till allt så man vet aldrig!

2011-11-16 @ 14:48:12
Postat av: elin

jag är inte intresserad över att läsa om andras olycka. jag läser väl som för allt annat; tidsfördriv... ett väldigt roligt sådant :) roligt med tips osv...



jag läser din blogg några gånger per dag...

2011-11-17 @ 16:27:06


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: