StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Drömmar

Frureinhold.se / 13 Juni, 2011 - 10:57 / Vardagen

Okej ala gravida eller föredetta gravida, kan ni svara på varför man drömmer så sjukt mkt när man är med bebis ? Nu på morgonen drömde jag om BM att jag kom dit och möttes av 2 st riktiga virrpannor som varken visste in eller ut, min underbara BM var inte där och allt vara bara fel. haha vilken panik. Sen gick jag ut på stan och då sprang massa barn över vägen utan att kolla sig för och ah panik där med :pJag kanske inte är så lugn som jag må tro ?! Härom natten drömde jag om slakterier och ah jag kan nog roa er i timmar haha :p 
Fick ett samtal av Robin nyss med, var på kalanderska kl 9 och kollade upp knät. Det var som vi trodde och lite värre :( det var menisk, korsband och ledband som var skadat på ngt sätt. När han var 16 skadade han korsbandet första gången ordentligt men läkaren som han träffade brydde sig inte och donerade vila. Han gick på kryckor i 6 v och efter det har knät tit som tätt hoppat ur led och så har han fått knäcka tillbaka det. Igår var måttet rågat och när han knäckte tillbaka det gick halva knät av haha okej inte av men menisken gjorde ett hopp och ledband tänjdes ut ordentligt. På torsdag är det operation, skönt när det går fort.

Postat av: emelie

HEhehe känner igen det där :) Har haft jättemkt konstiga drömmar med alla tre barnen :P Skulle tro att det är hormonerna i kroppen som spökar och säkerligen att hjärnan går igenom allt inför det kommande nya livet i dubbel bemärkelse... Men det kan vara mkt märkliga saker ibland, men absolut säkert inget farligt :)

2011-06-13 @ 12:16:57
URL: http://ememat.blogg.se/
Postat av: Camilla

Stackarn, hälsa massa till Robin!!!'

Men hör av dig om du åker till edet då! =) kram

2011-06-13 @ 13:28:47
URL: http://millamirakel.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: