StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

ung mamma ?!

Frureinhold.se / 30 Januari, 2011 - 14:05 / Vardagen

Ja asså det är ett ständigt samtalsämne på nätet, hur illa det är och att det brode förbjudas att vara 14-15-16-17 år och mamma. Sure jag tycker att det är sjukt att vara 14 bast och ha barn, man bor liksom fortfarande i sitt flickrum. Men jag tänker ge kritik till alla som ger kritik haha :p Jag tror inte att det sitter i åldern utan i hur man är som person. Jag läser endel bloggar varje dag och många är mammor, man följer deras vardag med massa skoj :) Men jag kan inte sluta att bli upprörd av många mammor som är i bla. min ålder (23 år) och äldre som har både en, två och tre barn. Och håll i hatten det kan vara med olika männ,(inte för att det kan vara ngt negativt) man är ute och festar, männen tar ansvar men hur ansvarsfull pappa är man om man går ut och festar och kan inte ens ta sig hem för att man är så onykter.(förebild?) Detta fenomen har jag sätt mer än en gång. Sen är det alltid tjat om unga mammor som itne är ansvarsfulla men alla unga pappor ? har inte dom lika mkt ansvar ? Men som sagt, till min huvudpunkt, jag tror inte att en bra mamma sätts i åldern, det sitter i sinnet. Vissa skall helt enkelt inte ha barn thats it !! Nu finns det säkert många som kommer hata mig och tycka att jag är syniskt osv, men som sagt, min åsikt !!
Här har ni söta sofia som skulle kunna ha barn i vilken ålder som helst, en riktig super mom !! :P

Postat av: Anonym

Åååh Jeff!!!!

Vad glad jag blev nu, det finns inget BÄTTRE än att vara mamma! Och det du skriver är rätt, såklart skall man kunna leva och festa lite även fast man är mamma! Men de är skillnad på varje helg och att gå ut en gång på 3 månader kanske!



LOVE!

2011-01-30 @ 19:28:47
Postat av: Sanna

Jag tycker att hela debatten "ung mamma" är lite smålöjlig. Absolut, är man 17 bast så är man ju en ung mamma, men vem säger att man är SÄMRE än en 30-årig mamma. De finns de trettioåringar som är yngre i huvudet än vad en mogen sjuttonåring är.



Vem är egentligen en ung mamma? Tillhör jag skaran, som fick min fina dotter då jag var 24? Vare sig man tillhör de yngre eller äldre borde ordet mamma vara något som låter och är positivt. Efter alla debatter hit å dit har Unga mammor blivit något som låter tabu. Debatten har istället kretsat kring de som missköter sin fina och dyrbara roll som förälder. Kring de som festar och lever livet - hela tiden. Det är fel mot de som sköter sig. Borde vi inte alla bara vara MAMMOR? Unga som gamla? Jag är helt övertygad om att vi älskar våra barn precis lika mycket hur gamla vi än må vara.



Barn är livet! Sedan Ellie kom till oss för ett halvår sedan har hela min värld kastats om. Vi har ett liv att vårda. Vårt ansvar, ingen annans! Ellie har bara oss, det är vår uppgift att se till att hon utvecklas och blir en fin medmänniska med sunda och kloka värderingar. Det är ingen lätt uppgift alla gånger (och svårare lär det bli!!) man är trött så man ser dubbelt mellan gångerna. MEN jag skulle göra allt fleeera gånger om för att få se min fina tjej växa upp. Ellie är det bästa som hänt oss, hon är hela vår värld och utan henne skulle jag inte kunna andas. Inte kunna leva.



Alltså, ung som gammal - mamma eller pappa - så hurrar vi alla för våra små mirakel. Åldern är bara en siffra, det tror jag vi alla kan skriva under på. Jag tycker alla som tar sitt ansvar och älskar sina barn högt över molnen gör ett sjuhelsikes jobb!



Kram på dig Jen, du är klok du!



(Jag håller dock med om att en 14-åring bör vänta, barn skall få vara barn.)

2011-01-31 @ 14:37:57
Postat av: Jenny

Är inne och läser din blogg lite då och då, den är rätt spännande...



Men de jag reagerade på den här gången var att du ger kritik till dem som ger kritik? Men var skulle din kritik vara annorlunda någon annan, de är samma klyschor jag hört innan... En del gnäller över ålder, en del säger som du, de är inte åldern de är sinnet.. De är inge nytt..

Sen visst är vi mammor, men ibland glöms de bort att vi faktiskt är människor. Jag är mamma, mamma vid 19 års ålder, men jag är oxå Jenny... Jag måste vara med mig, mina vänner för att kunna vara en bra mamma, sen betyder inte de att man är ute och super.. Jag blir 25 i år, har fast jobb, 3 år på högskola, eget hus.. SÅ ja, visst är det illa att vara en ung mamma och vara ute och festa, för de gör vi ju alla..

2011-01-31 @ 19:41:38


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: