StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

utmattad

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2011 - 11:39 / Vardagen

Ja idag är det minsan inte sommarvärme ute, men det gör mig inget. Jag är fortfarande helt slut, igår mådde jag nog illa nästan  hela dagen och var helt super trött. Natten gick helt okej, endel sammandragningar men jag har ju allafall sovit. Förutom vid 01.30 då jag vaknade av att det blinkade i hela sovrummet. Kikade ut genom fönstret och ser det största molnet ever med miljoner blixtar i. Typ som på film när det änna är uppe i atmosfären. Jag väckte robin och han var lika farsinerad, jag stod och övervägde om hästarna skulle få komma in. Ovädret var ju inte över oss, men med de blixtarna hade inte jag velat gå ut när de väl var här så vi slängde på oss lite kläder och tog in dom. Tror dom tyckte det var gott, båda hade legat ner i morse när jag tog ut dom igen, spån överallt. Dom två små prinsarna är så himla goa asså !! Men åter till min hälsa eller ah hur jag mår :p Jag har värk i magen, mår lite illa, är trött, ont i bröstkorgen och allmänt seg. Känns väldigt skönt att det endast är 24 dagar kvar nu, måste ha ngn slags nedräkning asså :p 
Idag skall jag bara ta det lugnt allafall, eventuellt skall camilla komma till torp och hämta lite pysselsaker på panduro. I så fall åker jag in och tar en fika med henne, Robins kläder skall ha kommit idag med så det hade varit skoj att få hämtat ut dom också :) hoppas att de passar :) Jag vill ha hem min kappa nu och de andra sakerna jag beställde. Det är ju till efter grav. men det är ändå skoj :D Tycker den är så sjukt snygg med de där rosetterna, helt min stil.

Postat av: Alexandra

Okej, det låter inget härligt alls :/ Det är bara att kämpa på, allt blir ju så himla värt när bebisen tittar ut! Dessutom tror jag knappast du behöver vänta länge till ;)

2011-08-10 @ 13:21:34
URL: http://alexandramortensen.blogg.se/
Postat av: Bella

Har sagt det tidigare men säger det igen. Tror din bebis kommer tidigare än beräknat ;) Jag verkar ju alltid ha fel men jag kan ju iaf tro! :)

2011-08-10 @ 14:09:38
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: Bella

Japp! Love them!

2011-08-10 @ 14:36:48
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: Bella

Ja! Och de e super bra att man fäster dem med spänne så man slipper sätta i dom permanent. Blir så jobbigt om L skulle dra i dom då. Nu åker dom ju bara år så e det bara att sätta tillbaka men dom sitter rätt hårt :)

2011-08-10 @ 15:31:42
URL: http://dusunce.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: