StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

pannkakor

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2011 - 16:12 / Vardagen

Det är minsann gott det :D orkade inte ställa mig och laga ngt speciellt så idag blir det ärtsoppa med pannkakor :D Men det duger gott och väl :) Var ute med svärmor och gick förut, jävlar vad int jag fick när vi kommit mindre än halvvägs, massa värk i magen och ner i benen, uack.. men vi kom hem och jag gick in i duschen och sen direkt i säng. Det har släppt lite men det kommer då och då, mycket sammandragningar så det märks att det är slutet nu. Kankse får ta kortare promenader så att jag har nära hem också. Men men bästa svärfar kom även med tapeterna som vi beställt till barnrummet förut, super fina biega med vita prickar :) tror det kan bli fint :) väldigt neutralt, men vem vet vi kanske inte bor här mer än ett år till och då känns det onödigt att tapetsera med massa barntapeter :) lägger såklart upp bilder när vi tapetserat klart :) 
Idag täntke vi kika på en film ( som vi iof. gör varje dag ) men idag vill jag se en film där sandra bullock är med och som jag fattat det är det en väldigt gripande, bra och verklighetsbaserad film :) skall se om jag hittar trailen....
Får se om den är ngt att ha, ngn som sett den skriv gärna en kommentar :) 

Macy är så söt nu för tiden eller ah nu när hon löper och jag är högis, hon är såååå mammig, vill helst bara vara med mig hela tiden. Hon älskar att vara ute, men nu ligger hon i köket och sover vid mina fötter. Det är otroligt vilket band man skapar till sina djur. Speciellt hundar, jag har ju varit med henne från dag ett och nästan dygnet runt mer eller mindre. Vet inte vad jag skulle göra utan henne, fattar inte folk som skaffar djur på djur och sen bara tröttnar. Inser man inte att det tar upp mycket tid? det är ju en familjemedlem, tror många borde tänka en  extra gång innan de går och kollar på supersöta valpar. För vem kan stå emot puppyeyes ?! inte jag allafall !

Postat av: Pernilla

Tjo! Vart, n'r och varf;r ska ni eventuellt flytta?

2011-09-05 @ 21:17:22
URL: http://vanillab.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: