StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

nog

Frureinhold.se / 07 Oktober, 2010 - 06:59 / Vardagen

som om det inte var nog igår, samma sak idag. Ni skall veta det att det inte är lätt att göra ett konditionstest. Massa saker att hålla reda på och inte minst inte göra fel, ett snesteg och allt är förstört :/ trist. På provet sen har vi endast 1 försök på oss, misslyckas vi då blir det omprov. Not a big deal, men man blir ju lite extra nervös då.

Inget skoj väder alls idag, gick upp vid 5 för att släppa ut katten och det verkligen öste ner. Blä inget jennifer väder alls. Nu vid sex regnade det inte, men det är sådär rått och äckligt. Både poke och sören var svin trötta, tror sören är extra trött efter igår, han hade inte ens ätit upp sitt hö. Blir så ibland, inte hungerig helt enkelt. Poke däremot hade käkat upp nästan allt :) Söta små djuren alltså. Kan ju lägga upp en film från igår, ingen höjdarfilm direkt, det var lite motstridigt, men för er som är intresserade av att följa hans utveckling kan det ju vara skoj.


Idag är det som sagt torsdag, haha gud sitter och lyssnar på macy när hon sover, nästan så att hon snarkar, andas super tungt. Sötnosen är en sån sjusovare. Vi bytte foder för henne igår, iställer för hills ultra allergi köpte vi ett torrfoder som är som färskfoder med fisk och ris. Alltså mkt omega tre som hjälper henne med huden osv. Hon har lätt för att få klåda, så jag tror att detta skall passa bra. Hon älskar smaken av den allafall, äter som aldrig förr. Igår stod katten och åt ur hennes skål och man verkligen såg på macy hur deppig hon var som inte fick äta själv :p haha snacka om vem som bestämmer. Hon satte sig snällt och väntade in tills katten var klar :p det är illa, till slut fick vi flytta på duchess och då kom macy och åt upp all sin mat :)

Postat av: Sandra

En fråga, ni rider ju utan hjälm hela tiden. Är ni inte rädda om era huvuden?? Plus att så vitt jag vet är det väl regel på att ha hjälm på sig när man rider?

2010-10-07 @ 16:28:55
Postat av: Jennifer Täng - miss dee

hej

Asså klart att man tänker på att risken finns att man kan ramla av och slå sig. Men i western har man helt enkelt inte hjälp, man har det upp till en viss ålder, sen får man inte ens ha det på tävlingbanan, då är det hatt som gäller. Sånna är reglerna :)

2010-10-07 @ 19:11:15
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: jennifer Reinhold

Om jag får lov att vara petig så e de som så att vi rider Quarters och då behöver man inte använda hjälm en som 3 åring ;)

2010-10-09 @ 10:35:52


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: