StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

lång dag

Frureinhold.se / 29 Oktober, 2010 - 20:02 / Vardagen

pjuu äntligen har jag tid att blogga. Min dag har varit super lång. Började med prov i morse, fick godkänt, tredje provet denna veckan. Snacka om avslappnande efter tre godkänt. Nu kan man slappna av på riktigt, njuta av helgen och bara mysa :) Men efter att skolan var klar åkte jag och lunchade med mamma på torp, det fick bli en super god fisksoppa med vitlöksbröd. Briggen har verkligen god fisksoppa. Mamma shoppade massa fina kläder, jag fick nöja mig med en ny consealer och eyeliner :) Men fy skam är väl inte det. Köpte även 2 lite finare viner :) en ripasso och en alsace :) nam nam. Och pricken över detta så köpte jag äveb med mig räkor hem :D Ja kan det bli mer perfekt ?! Problemet är bara att slaktaren är här och styckar upp älgen som sköts förra helgen så robin är inte inne än :/får bli sena räkor ikväll, men vem har brottom, kvällen är ung :) Snart börjar ju idol :) jag kan inte sluta tycka att det är skoj att kolla på :)
Imorgon är det många som firar halloween, vi skulle egentligen till anna och joakim men tyvär så är ju robins familj bortresta så vi måste ju ta hand om hästarna. Så vi får vara hemma och hitta på något annat. Pratade med helena förut och vi får se om vi skall hitta på ngt med henne och peter :) hade ju varit fasligt skoj asså :)

halloween förra året :)

Postat av: lovisa

sv: åh jag är också trött.(

2010-10-29 @ 20:03:47
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Emma

Såg ut som att ni hade det skoj :).

2010-10-29 @ 21:58:37
URL: http://emmacb.blogg.se/
Postat av: julia =)

bra utklädnader alla hade!:D



ja, alltså vi har disco för massa småbarn så vi tjänar in pengar till klassen, så vi klädde ut oss, för dom så det skulle bli lite mer roligt! :D

2010-10-31 @ 11:28:52
URL: http://juliamargareta.blogg.se/
Postat av: ekt

oj, shit va coolt roligt att alla värkligen har klätt ut sig! Tack din me :D <3

2010-10-31 @ 15:28:40
URL: http://ekt.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: