StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

weekend !!!!

Frureinhold.se / 19 Mars, 2010 - 08:05 / Vardagen

åååhh så skönt jag är ledig =) ligger i sängen och lyssnar på en så sköön låt =) lyssnar ju bara på bandit i bilen nu för tiden, men så är vakna med the voice nu och då får man lite gung musik i öronen, det är aldrig fel =) har ju faktist varit en fan av sån musik också =) tänk er på dansgolven, gung gung gung, rumpa hit och rumpa dit haha
härligr kort, det är ifrån mitt pink party på min 20 års dag, sjukt kul .:D gud det måste göras om asså !!guuud dom intervjuar hollywoodfruarna på the vocie, dom är ju verkligen one of a kind. 
Idag skall jag klippa mig :D yeeeii har väntat på att få klippa håret jag vet inte hur länge. Skall inte göra ngt allvarligt, utan bara toppa det, men det gör så mtk att få klippt det =) Sen skall jag också köpa en toning, har nog 5 cm utväxt, helt sjukt vad ogräset växer =) har också  planer på att beställa tid för en enkel slingning, får lite härliga vårskifftningar.




Men klippningen är inte förän i eftermiddag, så innan det skall jag gå en långpromenad med macy, fixa i stallet, har hand om både poke och sorel denna helgen. Robins familj skall till danmark på lite avkoppling =) Så det blir en hel helg hemma =) mysigt faktist..
vi hörs sen !!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: