StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

nu håller ni tummarna

Frureinhold.se / 01 September, 2009 - 10:44 / Vardagen

det är strålande sol ute och jag vill inget hellre än att det är sol resten utav dagen och kvällen. För om det är det så kommer vi se mareld ikväll, det är 2 dagar kvar till fullmåne vilket innebär att månen redan nu är stor :) (det krävs stor måne för att se skimmret). Så nu ber  vi till vädergudarna att det blir av :D skall även ta kort, så gott det går.

Idag hade jag liten sovmorgon, blev väckt utav robin vid 10, vilket var väldigt skönt med tanke på dagarnas stress. Det är så underbart att öppna uterdörren låta hunden och katten springa ut på gräsmattan och leka tills de storknar. Sen sitter jag inne vod köket med en kaffe och datorn i högsta hugg, man får ju inte missa att blogga :D Hade även ett högt antal besök igår så då får man vara extra nogrann så de får möda för jobbet ;)

Jag har även ett par söta föräldrar :P först ringer mamma och vi pratar i sådär en kvart om allt och inget, 30 sekunder efter att vi lagt på ringer pappa :p haha tajmat eller vad??

skall ta på mig lite kläder ( på landet kan man gå runt som man vill ) och göra mig iordning för att åka och lämna ett papper :)

xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: