StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

gosh!!

Frureinhold.se / 16 Oktober, 2009 - 15:16 / Vardagen

Jag vill inte klaga på hur folk klär sig sminkar sig och gör sitt hår, men jag kan inte mer än skratta när jag läser igenom bloggar. De har smink som man undrar om de hittat i trash sidorna på hm och de klipper håret i helt fel frisyr för deras ansiktsform. Sist men inte minst, kläderna som de har på sig, pleace uppdatering tack. Jag låter som jordens diva men jag skäms nästan bara av att se det. Kolla igenom www.lipz.se '(för att inte utlämna folk för konkret) där har man vissa prakt exempel på människor som verkligen skulle behöva en make over ;) Sorry but so true !! Kläder behöver inte vara dyra för att vara snygga, allt handlar om hur man bär upp det. Jennifer (Robins lilla syster) har bott här i nu i 2 veckor och jag har hjälpt henne varje dag med outfit osv, hon har fått sjukt mkt kommentarer (good ones). Var inte rädd för att sticka ut (och inte in a emo way ) men våga använda ngt som inte alla andra har, det finns andra affärer än gina tricot, visst att de har snygga kläder till viss del men vart går alla fjortisar och handlar sina kläder ?? jo gina och då är vi tillbaka på ruta ett, se exakt ut som alla andra.

hur många såg ut såhär i skolan / jobbet nyligen?? En person som jag diggar starkt är Anna-Karin, hon vågar göra det lilla extra som gör henne så himla speciell.



visst kanske för barsnsligt för 21 år men who cares?? I know I dont !! Det handlar om att vara sig själv våga prova na stilar och leka med kläderna.



kanon snyggt och bara att skärma av med rosa skor gör henne så mkt speciellare !! se och lär tjejer !!


Postat av: Anna-Karin

ÅÅÅH:D va roligt! :) hehe förresten tycker jag inte det är barnsligt, gillar din stil! (y)

2009-10-16 @ 16:23:40
URL: http://dayream.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Ahh, AK har verkligen en underbar känsla för stil!!! Hon skulle kunna få en sopsäck att se snygg ut den tjejen! Nu måste ja gå in på lipz sida å kolla runt å gissa mig fram :P haha



Hade jag haft dina ben hade jag nog också valt byxor som framhävde dem, så de där leggingsen/tightsen sitter perfa där! Och jag älskar nitskärp! Jag tycker du mixat två stiler bra där, sött och tufft :)

2009-10-16 @ 18:15:34
URL: http://vanillab.blogg.se/
Postat av: Anonym!

hhahaha, Alltså Jennifer... Snälla nån!

Fine att det finns många som klär sig osmakligt..

Men jag har sett dig tillräckligt många gånger för att kunna bedöma att du är en av dem. Du har bara kontiga och fula kläder. och det värsta av allt - att du sätter dig själv på en pedistal som om du vore Elin Kling eller Sofie Fahrman eller någon.. Fyyy, det är ju så man mår illa.. Kolla på alla dina "dagens outfit" så fårstår du nog vad jag menar!!!!



Hej så länge!

2009-10-19 @ 07:37:19
Postat av: Paulina

Jag tycker att din klädstil är jättefin! Cool som fasiken =D Pussspusss <3

2009-10-22 @ 10:45:05
URL: http://yessi1990.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: