StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Sent inlägg, men godmorgon

Frureinhold.se / 04 November, 2009 - 13:38 / Vardagen

Det blev så mkt nu på morgonen att jag inte har hunnit sitta direkt vid datorn förän nu. Vaknade vid 9 och efter det har det bara rullat på. Idag tänkte jag testa på ngt nytt att laga så det blir kallops på älg, kanon gott med massa goda kryddor osv, men det blir en utmaning eftersom jag aldrig gjort kallops förut. Men idag blir det ren husmanskost :p Sen har jag också varit och köpt 3 nya blommor, 2 st gröna stora växter med vita blommor som doftar ljuvligt och en vanlig röd :p fråga mig inte vad dom heter för sånt kan jag inte :p Robin skall köpa med sig en stor fönsterbräda hem som dom skall stå på och pryda vardagsrummet. Gud vad jag älskar växter, tror jag har fått det utav mormor och även mamma, men mormor och morfar har växter över allt och mormor har alltid gillat blommor både inne och ute. Det blir så mycket mer liv i ett hus när man har mkt grönt och härliga färger, eller hur ? Funderar på om jag skall ge mig på att göra en rabatt iår eller om det vänta, har ett ställe där jag verkligen skulle vilja göra en stor rabatt, men då måste det grävas, och då menar jag mkt :p Så det hade ju inte varit omöjligt, men då har vi ett till problem, Macy är en djävul när det gäller nyplanterat, när vi var hemma hos mamma och pappa i helgen satte mamma  vårlökar och macy skulle självklart vara med. Mamma grävde ett litet hål med hjälp av macy och satte ner lökarna och grävde igen, men då tyckte macy att det var mkt roligare att gräva upp dom igen. Så undra om mina lökar får vara ifred om jag gräver ner ngr :p



Planteringen är la kanske inte det roligaste, men när det väl dyker upp ngr tulpaner till våren är det aldrig fel :D älskar när vårlökarna kommer.



Men så har vi ett litet litet problem kvar när blommorna kommer upp. Vi bor på landet och runt oss finns massor med rådjur, vad gillar rådjur?? Jo äta upp fina tulpaner.



Busted !!! Men dom är otroligt vackra djur, vi har massor av dom runt huset, lite mysigt är det allt. Som små bambis som hoppar runt :)






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: