StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorning

Frureinhold.se / 03 November, 2009 - 10:22 / Vardagen

Det är regn idag med :/ as segt, men det känns som om det är lite varmare idag än vad det var igår.

Hur är vädret i övriga landet/världen ??


Idag har jag inga direkta planer, skall avmaska djuren, erkänn skoj haha men det är viktigt, många larver osv ser man inte och när djuren är små skall det göras med 2 veckors mellan rum. Katten är 1.5 år och hon får avmaskning för att hon har blivit en ute katt, så därför är det extra viktigt för henne att bli helt ren ifrån parasiter.


Om en stund skall jag gå en promenad med Macy, hon skall bara vakna först och äta frukost, ni föstår hon är dunder morgon trött, om jag går upp vid 10 kommer hon ifrån sovrummet 45 minuter senare. Sött, skönt men frukosten blir lite försenad, egentligen skall hon ha den kl 9, men hon vägrar att äta innan hon riktigt har vaknat. Hon är bra på det sättet att hon är morgon trött och kvällstrött, hon har sina energi toppar mitt på dagen, vilket är bra för då rör jag på mig under dagen och kan vila på kvällen när robin kommer hem :)

nu skall jag äta frukost är dunder hungerig :)


Postat av: Pernilla

Här har det varit gråmulet hela helgen men det hurrar vi för, då kommer snön snabbare till alperna :D Dock har solen strålat hela dagen idag, och det kan man ju inte klaga på även om man vill ha snö!

2009-11-03 @ 18:03:43
URL: http://vanillab.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: