StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sjukgymnastik + akupunktur + gastroskopi

Frureinhold.se / 07 Maj, 2009 - 21:26 / Vardagen

Nu påbörjas ännu en behandling, för min rygg denna gången. Jag var hos sjukgymnasten på olskroken häromdagen och som vanligt; hur länge har du haft ont? sen 2002 ; oj, har du sökt hjälp? Ja, jag har varit hos kiropraktorer, naprapater, homeopater, massörer osv. Så ja, jag har sökt hjälp. Men har du ngn gång kännt att det blivit bättre? Nej och åter nej..... Detta är det vanliga snacket när jag är hos rygg och kropps doktorer. Efter lång undersökning med olika övningar kom vi fram att vi skall testa akupunktur och ett speciellt träningspass. Upplagt utav min tränare och han skall också vara med mig när jag tränar, så det känns jätte bra. En personlig tränare är guld värt och en kombination utav akupunktur hoppas jag för allt i världen att det kan bli bättre. Trött på konstant ont och jag vill kunna träna, jag mår så mycket bättre av att träna.

Men går man till magen nu då. Jag har nu gjort min andra gastroskopi på 2 år och jag hoppas även där på att bli bra. Jag läste sofias blogginlägg nyss och jag lider med dej hjärtat. Du skall veta att jag är stolt över dig och jag vet hur mkt du kämpar med mage och kombinerat med skola. Du är en fighter och det vet du !! Men som sagt, över till gastroskopin, jag skall i dagarna få svar på mina prover och jag hoppas att de kan visa vad det är för fel på mig. 


Nu åter till vardagen,  min praktik är snart klar och det är ganska skönt. Man blir utmattad av alla intryck och man blir trött av barn ibland :P Nästa vecka händer ngt intressant men jag säger inget om det nu, men det är skoj :) I helgen är det kalas för pappa :D han har nu blivit 48 år, men beter sej som 28 ;) nädå du är den bästa pappan ever !!


nu skall jag spendera tid med min syster innan robin kommer och hämtar mig.


xoxo 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: