StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Vår lägenhet är till salu

Frureinhold.se / 20 Juli, 2009 - 16:21 / Vardagen

Nu skall vi sälja vår lägenhet för att flytta till en gård i uddevalla. Här är annonsen som ligger ute på blocket denna veckan, enjoy !!

http://www.blocket.se/goteborg/Ny_renoverad_frasch_2_a_I_Bagaregarden_22657258.htm?ca=15&w=1

Säljer nu min nyrenoverade 2:a i Bagaregården. Med läge i ett snyggt och fräscht landshövdingshus.

Rundtur i lägenheten; på andra plan med utsikt över ånäsfältet ser du en nyrenoverad hall med snygga guld-vit randiga tapeter, golvet är ny slipat och är bevarat från start. Det är stort utrymme med högt i tak.

Sovrummet är stort med samma golv som hallen, tapeterna är ljusgrått målat med en härlig fondvägg utav slingrande blommor. En stor garderob och det finns också utrymme i rummet för byråer om det skulle behövas.

vardagsrummet är också ett rum med mycket yta, det är högt i tak och väggarna är vita med en grå fondvägg. Det är högt i tak som övriga lägenheten.

toaletten är lagom stor med dusch.

köket är nyrenoverat, med grön pärlspont, svart bänkskiva, vit keramik dubbelho, svart spis och ugn (keramikhäll) specialdesignad dioderlampa från italien. Köksluckor i vitt med vetrin, infällda spottar med dimmer. Kyl och frys är inbyggda, stort kallfråd.

Lägenheten i helhet är öppen och fräsch, bostadsrättsföreningen är stadig med mkt låg avgift. Tvättstugan är helt nyrenoverad, med nya maskiner och en spa avdelning på gång.

Klicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bild

Om vi inte hittar en försäljare i veckan som kommer, överlämnar vi den till en mäklare.

Postat av: Nyfiken

Bara en liten kommentar... menar ni inte att "om ni inte hittar en KÖPARE i veckan som kommer..." i stället för försäljare? :)

2009-07-21 @ 13:44:50
Postat av: Mizztang

jo alldeles rätt :)

2009-07-21 @ 16:44:28
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Malin

Jättefin lägenhet :D

2009-07-21 @ 16:58:39
URL: http://malleas.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: