StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

längtar !!

Frureinhold.se / 15 Juli, 2009 - 11:56 / Vardagen

Nu börjar det nalkas massa roliga saker :D dock är det hemligt ;) för allas spänning kommer jag att dra ut på det lite till.. det jag kan säga är att det kommer att bli en förändring ''big time'' och nej det handlar inte om barn haha..

Idag är det onsdag och harry potter premiär, jag kommer ju ha svårt att inte kolla på youtube senare om en massa klipp osv.. jag och robin skall gå på lördag så jag får länga lite till, vi skall dock hyra lite harry potter filmer ikväll och göra en resumé. Det kommer att bli skaldjurs creps till middag blandat med skaldjur i vitlök :D gud det är så himla gott :D

vad skall man skriva om, just nu är det totalt stopp haha.. jo en sak som jag tänkt på, som egentligen inte är så kul. Men jag var på apoteket förut och köpte lite små saker, och jag har regaerat på vaccin mot svininfluensan och om man skall ta en spruta och slippe skiten eller om hur nödvändigt det är. Jag frågade apotektanten om vad hon tyckte och hur man skall gå till väga. Tidningarna skriver om att till hösten kommer många att drabbas och redan nu finns ett gothiacup fall. Så man har ju smittan runt omkring sig. Dock tyckte hon att media överskriver (som vanligt) men att jag skall prata med en läkare för mer info, sen sa hon också att unga borde ta vaccinet eftersom de är lite mer mottagliga. Jag skall till doktorn imorgon för ryggen och då skall jag verkligen fråga.

nu skall jag lägga mig i soffan, äta frukost och kolla på en bra film.

xoxo



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: