StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

allt måste klaffa

Frureinhold.se / 21 Juli, 2009 - 18:24 / Vardagen

I helgen väntar som det set ut nu en resa till blekinge. Jag och Robin vill ha en hund och vi har äntligen hittat en sötnos som vi vill ha. Vi skall därför åka och kolla på henne på lördag om allt klaffar, hon som äger henne måste få ledig från jobbet. Men det verkar som det skall lösa sig. Om inte åker vi och hämtar henne den 13 augusti.

RR´s Macy kommer hon att heta  :) erkänn söööt, det är en blanding utav bordercollie och golden retriver. Jag älskar bordercollie, men det skadar inte att blanda den, molly var bordercollie/labrador och det gjorde henne till en mkt klok dam men som ändå kunde tygla sina nerver från bordercollie sidan. Jag tror därför att golden rasen kan tygla bordercollin. :) låter krongligt men jag hoppas på att det blir bra :)Så håll tummarna alla på att hon är lika bedorande som på bilderna och att allt klaffar :)

Ikväll är det My new BFF med paris hilton, det är helt patetiskt men ändå kan man inte sluta kolla haha. Det är sjukt men ändå kul att se unga tjejer bete sig som besatta hyener. Jag har också börjar planera husets tema och det lutar åt sjöbod, vi bor som sagt 200 m från havet och det passar ganska bra med lite lantigt och sjöbod stuk :)

nu skall jag se klart på bones innan kycklingen åker in i ugnen !!

xoxo

Postat av: Pernilla

Hon kommer nog bli super söt!! Men det är ju absolut en hund som kommer kräva extremt mycket tid, i synnerhet med Border i blodet, men ja, det är ju en otroligt intelligent ras :D

2009-07-21 @ 20:34:04
URL: http://vanillab.blogg.se/
Postat av: Mizztang

ja verkligen, min förra hund som vi fick avliva i våras var bordercollie/labrador så det är skönt att ha erfarenhet sedan innan. Men jag kommer att gå kurser och träna med henne mkt så hon får mkt stimulans. sen kommer vi att bo på en gård så där lär hon trivas

2009-07-21 @ 20:46:13
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: