StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

ser framåt !

Frureinhold.se / 11 Januari, 2009 - 12:13 / Vardagen

Jag kan förstå om folk känner sig svikna och att mitt sätt att bete sig inte varit det bästa, men personerna förtjänar det. Falskhet och skitsnack är bara två ord som beskriver de människorna jag lämnat bakom mig. Alla kan inte älska än, men jag är inte beroende av er(din) kärlek heller. Det som hände mellan mig och andreas har hänt och kan inte göra något åt, men vi har pratat om det och allt var till det bästa, det skulle inte vara han och jag. Det jag inte kan förstå är att alla måste lägga sig i hur jag lever mitt liv, lev ditt egna liv istället för att försöka leva någon annans.



Jag vill också tillägga till alla som tänker på vikt och hur man ser ut. Jag tycker så oerhört synd om er, förstår om självförtroendet är i bott men kärleken ligger inte hur du ser ut, kärleken sitter í din personlighet. Du skall alltid vara älskad för den du är inte för hur du ser ut.

Jag fick en kommentar där mkt av det som jag skrev ovan stod med, att min feta röv skulle banta osv. Men vad är det för person som skriver till mig att jag är feg om jag inte publicerar kommentaren som inte ens vågar skriva vem det är som skriver. jag hade publicerat den om jag visste vem det var som tyckte alla de söta små sakerna, men innan dess får den ligga gömd.

Och om det är något jag är bra på är det att släppa det som trycker ner mig och gå vidare, man tjänar inget på att gräva ner sig och älta gång på gång. Och en sak till, jag viker mig aldrig, kan dra något gamal över mig, men trotts det kommer jag alltid stå längst upp och lysa(det vet du med) ;) en skönhet klär i allt !

Men nog om allt omoget skrivande, idag är det söndag och tyvär sista lediga dagen. Men ledigheten har varit underbar, massa slappande och mys hemma i göteborg. Igår var vi i Uddevalla nästan hela dagen, när vi kom hem blev det gossip och prison break och därefter resident evel ! me love ! Blev en lugn lördag helt klart.

Idag är det som sagt söndag och vi ska inte göra allt för mycket, ligger här i soffan med täcke och kudde, hur mysigt som helst. Om en stund ska vi eventuellt träffa Fredrik och ikväll hem till mammie och pappie, bästa föräldrarna ever !!

ha en bra dag och försök att inte tänka på mej för mycket, kan bli jobbigt i längden !!

xoxo
Total Pink




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: