StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

ledig tills den 12 januari :D

Frureinhold.se / 07 Januari, 2009 - 15:05 / Vardagen

Idag var det skola från kl 09.15-10.15, snacka om onödigt. Men vad ska man göra när det är granskningsseminarie. Fick lite kritik på mitt arbete, vilket var syftet så hem bar det av med lite justeringar. Var hemma i bara några timmar innan jag åkte ner till stan igen, och för du som undra så bor jag både i stan och hemma hos mamma och pappa.

Idag är det grammis, blir nog inte att jag ser på det tyvär för fredrik och robin har planerat filmkväll med godis och thaimat, jag lär nog inte kunna övertyga dom :p får se vad det blir bara, vi var ju på bio häromdan, såg eden lake, för er som ej sett den, se den inte !!!! :p den var bara elak och rå, ingen vanlig skräckfilm utan helt sjuk, inte alls bra.

Inte så mkt att tillägga idag faktist, är allmänt seg eftersom jag kom i säng så sent igår och upp kl 5 :/ Längtar även tills michaela kommer hem så vi kan leka lite :p så sött också att du är mormor och allt nu med !

jo en sak vill jag tillägga, det handlar om make up, människor kan verkligen ta priset, jag är ingen expert, inte på långa vägar. Men en sak vet jag, vissa passar inte i allt, ta exempelvis rött läppstift, det är få som det verkligen ser bra ut på. Frågan är bara om inte man ser det och sen om man ska ha läppstift, GOD använd en primer så det inte ser kladdigt ut. Har sett för många som bara inte vet hur galet det blir. Några timmar efter man lagt maken är det inte snyggt när det sitter i armhålerna, tycker inte jag iallafall. Nä bara en liten tes sådär, kände att jag behövde få det ur mig, haha jag är fan patetiskt men på ett sött sätt ;)

ha en bra kväll


xoxo
Total pink

Postat av: Diana

HAHAH.. du är fan inte alls patetisk, bara söt xD

2009-01-07 @ 21:00:22


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: