StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

bagaregården..

Frureinhold.se / 19 Januari, 2009 - 17:05 / Vardagen

Kom hem runt 2 förut och vädret kanske inte var det bästa, men om jag nu bor i göteborg och i ett väldigt mysigt område måste jag se mig om. Så jag tog på mig mysbyxor, gåskor och gick en sväng. Så himla fint, försöker hitta kort så ni ser hur mysigt det är. Får gå ut och fota imon och hoppas på sol :)

Ikväll är det handboll, hoppas,hoppas att de vinner över spanien, men vi får se vad som händer.. Nu tog top model 10 slut, whitney vann vilket jag redan visste, men finns det ngt skönare nöjje kl fyra på vardagar än att kolla på top model? nopps jag diggar det och många tjejer med mig? eller har jag fel ?? :P

Här är två tatueringar som jag funderar på, lite omritning på hjärtat, men snarlikt. Kina tecknen är en utfyllnad på det tecknet jag redan har vilket är kärlek :)



Snart kommer sötnosen hem med mat, mums mums med thai, me like mucho!!

ha en bra kväll

xoxo

Postat av: Linnéa

Hjärtat är verkligen fint!! Men kinatecken... Inget illa menat, men det känns som om det var super inne på nittitalet men lika ute nu som det var inne då.. Känns verkligen som om det bara var en tillfällig trend och inget som kommer hålla i sig.. Men det är ju bara min personliga åsikt, och tatueringar är ju väldigt personligt! tur är väl det så inte alla i världen hade kommit med en tribal-svank(trampstamp)-tatuering!

2009-01-20 @ 03:05:07
Postat av: Joline

gud vilka fina =)

vart ska du ha dom?

// joline

2009-01-20 @ 08:51:25
Postat av: Veronika

fy faan va fula..! vart på kroppen ska du ha nåt så fult? bara min åsikt..

2009-01-20 @ 11:25:48
Postat av: G

Hoppas du skiter i att folk låter negativa till dina tatueringar. Folk har alltid varit negativa mot mig men jag har inte ångrat en enda och fler blir det:) kör på;)

2009-01-29 @ 16:19:46


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: