StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

50-tals kläder.

Frureinhold.se / 20 Januari, 2009 - 11:26 / Vardagen

Jag hoppas att 50-tals kläderna tar över världen snart igen. satt och kollade på mtv och så kom låten candyman - christina aguilera. För övrigt en toppen låt, men se kläderna som de använder, I love it !!







Idag är jag ledig men har en bok att läsa, political philosophy, sådär kul men tyvär ett måste :/ Vaknade för en stund sedan riktigt skönt att få sova ut. Robin var så söt i morse, först åkte han till jobbet vid kvart i 7 som vanligt, men vid nio kom han hem igen :p blev hur glad som helst, dock skulle han bara hämta kort och leg som han glömt :p men jag fick pussa på honom en gång till. Lucky me !!

Om en stund ska jag ner och tvätta, ngt nyttigt får man göra när man är ledig kan man ju tycka. Sen får det bli att jag fortsätter att läsa i skolboken, så man lär sig något.

Till helgen kanske det händer skojsiga saker :D vi pratar på att åka till mc mässan på söndag i stockholm :P hade varit hur kul som helst, nu när snart säsongen drar igång och allt. Får se till så att det blir av, men det skall väl inte vara några problem.

dags att röra på proteserna, först tvätt, sen promenad och sen läsa :p perfekt '!!

xoxo

Postat av: 50 tals kläder

Jag älskar kläder från 50-talet! Fin blogg! :D

2010-08-10 @ 01:55:39
URL: http://xn--50talsklder-s8a.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: